跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫资讯] 「世界一初恋」2期决定!「Hybrid Child」动画企划中!

kwanyeung 发布于2011-8-1 14:19 3464 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
asd123456 发表于 2011-8-1 21:13:42 | 显示全部楼层
回复 3# kwanyeung
$ o; q% A, }5 i, K, N4 n# E. m5 k6 h8 u5 H# q1 C# E" ]
" o% M& D5 q; ^" j
    梳化王唔系了。沙發王先系

oolym 发表于 2011-8-1 21:29:48 | 显示全部楼层
觉得自己跟唔上时代步伐,所以难入口

kwanyeung 发表于 2011-8-2 02:45:38 | 显示全部楼层
回复  kwanyeung ! {5 y5 V; g& J: O* C
6 C* e5 D) S$ s; X

: @+ a( b5 ~5 p$ x4 r/ w' G    梳化王唔系了。沙發王先系. v& m) t: |1 S/ `
asd123456 发表于 2011-8-1 21:13

& V+ l8 i$ j  H) \梳化同沙發咪一樣。梳化係香港叫法。

kwanyeung 发表于 2011-8-2 02:46:03 | 显示全部楼层
你唔知渣掛...你去問問其他人9 V$ o0 S2 s4 |# E, x0 |
漫步雲端 发表于 2011-8-1 19:01

) a8 p- X3 H6 S* w5 b: W9 p' N8 X真正重口味嗰啲你都未睇過。

kwanyeung 发表于 2011-8-2 10:27:58 | 显示全部楼层
因为无乜时间接触D新物啊~~$ k7 Z0 ?, M% P8 G8 n  n* v5 i( E; E1 M
aubert22 发表于 2011-8-1 19:20
' S3 q/ \) ~' B2 y
有時間水冇時間接觸新物哈哈。

aubert22 发表于 2011-8-2 11:56:43 | 显示全部楼层
有時間水冇時間接觸新物哈哈。
& M* _  V6 L3 I8 u- Mkwanyeung 发表于 2011-8-2 10:27
  u7 o( @8 K  \
2 E& {1 |; k$ o, N, w2 X

6 q- a3 r' l; P3 }* p( g    水要几多时间啊,你又唔系未水过~

lkm337490 发表于 2011-8-2 22:56:16 | 显示全部楼层
無愛~ 純支持了