跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫资讯] 「世界一初恋」2期决定!「Hybrid Child」动画企划中!

kwanyeung 发布于2011-8-1 14:19 3478 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2011-8-1 16:25:35 | 显示全部楼层
你都講得啱。不過10月番真係唔知點解不約而同好多好嘢!0 K; q. V) R  n
kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:21
* m' j8 h: N1 d/ L' n( |, F: m: m

9 ~$ t1 n- C4 r9 w" K+ E) G
. A% C4 W2 y, c# N+ z) F    都唔啱我胃口

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:35:07 | 显示全部楼层
唔係嘅。。不過冇第8個英文字母嘅畫面啫。KISS就大把。; I+ {( C1 h1 h) \0 K$ t8 G
kwanyeung 发表于 2011/8/1 04:18 PM
" _9 T- V0 T2 l! @

( w0 }. p! u# j3 ~! p3 j  C
/ ~, ^/ G0 ?3 D# ~1 a    湿唔湿㗎- -

kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:35:21 | 显示全部楼层
都唔啱我胃口
* _- G3 K+ m% h, g$ k, w% g0 D/ Uaubert22 发表于 2011-8-1 16:25

' f# _& A, I0 V1 g你胃口不嬲寧捨唔同。你中意啲舊物。

kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:36:04 | 显示全部楼层
湿唔湿㗎- -6 j. r& C4 V$ [( v0 m5 i4 T$ ~0 b0 F
chrisrex 发表于 2011-8-1 16:35
* m3 c0 w2 E2 w+ R" E  r" j; `$ ]
唔知你講嘅濕嘅定義係指咩唔方便答。

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:38:35 | 显示全部楼层
唔知你講嘅濕嘅定義係指咩唔方便答。
5 _9 f6 J" G2 t/ L" |% m3 }kwanyeung 发表于 2011/8/1 04:36 PM

% c% V8 k- Q1 Z3 s
. \+ F+ q! j& I. b4 o0 W
+ t' d% M* o+ y5 F* g3 x1 r    几时分享数码暴龙1...........

kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:39:55 | 显示全部楼层
几时分享数码暴龙1...........! i2 X8 P# [) ]3 J" }. T. X: b
chrisrex 发表于 2011-8-1 16:38

8 J9 E5 X- f& `, Y2 L" G3 c4 T6 `6 \- c我幾時話我會分享。

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:46:03 | 显示全部楼层
我幾時話我會分享。
0 g4 l  g. Y$ [9 d9 s( ^7 Q+ `' Pkwanyeung 发表于 2011/8/1 04:39 PM
. y8 D7 Y& V$ t' e: ]# V

h$ Z" m! {' p& x  g& B! k$ U( \' A$ H$ w; \" i% n# Q
    可恶 ,唔要音频?.........

kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:49:15 | 显示全部楼层
可恶 ,唔要音频?.........5 @' u3 c; _! ~3 m
chrisrex 发表于 2011-8-1 16:46
& t3 o' ^+ v* F, Q* E+ |6 u  L3 K/ C
有音頻嘅話會分享第一集畀你睇。
* v; P: j* `  Q8 u其餘集數未定因為考試+大把嘢未壓。再加上需要時間測試濾鏡反交錯效果。

漫步雲端 发表于 2011-8-1 18:52:45 | 显示全部楼层
BL片...神童KY重口味

kwanyeung 发表于 2011-8-1 18:53:38 | 显示全部楼层
BL片...神童KY重口味
4 g- A  @+ r$ v& i4 I" |& x8 y4 p4 Q) z漫步雲端 发表于 2011-8-1 18:52
: B$ ^3 {# e3 H: F/ I. A  ]8 `( i
你都唔知重口味個定義係咩。咪亂用喎。

漫步雲端 发表于 2011-8-1 19:01:02 | 显示全部楼层
你都唔知重口味個定義係咩。咪亂用喎。; a, Y! H; C( d1 _" r
kwanyeung 发表于 2011-8-1 18:53

( H: V: A: I/ M6 G: `
/ C: Q5 j  t9 A' s3 E- X
& c, C. ?3 Z$ L; S你唔知渣掛...你去問問其他人

aubert22 发表于 2011-8-1 19:20:40 | 显示全部楼层
你胃口不嬲寧捨唔同。你中意啲舊物。
5 D( }8 w" o3 S) `! ?1 V$ Mkwanyeung 发表于 2011-8-1 16:35

$ G( L5 d6 X- b* \$ \' q0 h8 T8 Q8 t
: F) E5 Q4 [2 F) o/ b% }
    因为无乜时间接触D新物啊~~