[每日闲聊] 传说中的“电玩N格漫画”

eegbook 发布于2011-3-22 20:42 1666 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kidhitomi 发表于 2011-3-23 12:20:12 | 显示全部楼层
极有可能,因为已经打广告到咁样嘞。2 i, a9 Q& n" ]$ B/ m1 h
eegbook 发表于 2011-3-23 11:23
3 {7 z& X7 N/ r1 W- N
上网搜了睇下" }8 K! x* T  p% d6 x; Q2 {6 U' ^+ c! t
确有其事! X: X, P2 b3 e7 t1 K3 I8 M
不过对于我来讲只得个睇字

kyo1983 发表于 2011-3-23 14:33:33 | 显示全部楼层
乜联想准备出游戏机咩?有无市场啊?

eegbook 发表于 2011-3-23 19:21:28 | 显示全部楼层
上网搜了睇下  V/ _' b6 N5 q) Q
确有其事
$ |! A" E1 c8 K) @2 @不过对于我来讲只得个睇字
7 v$ X: [  q+ Ekidhitomi 发表于 2011-3-23 12:20

! {  v) x& v: D/ B+ h' r) a, F+ [) |5 I- V# O9 d

7 q9 f2 e; c4 R  T! @; a% E8 n    日本果三部“前辈”我就玩过哂,不过一部都未有资格拥有。

kidhitomi 发表于 2011-3-24 11:12:21 | 显示全部楼层
日本果三部“前辈”我就玩过哂,不过一部都未有资格拥有。
- V8 D" \' L/ q5 E/ d) o& @# \eegbook 发表于 2011-3-23 19:21
0 n- w. L# Z, K+ _" T  x: e

& j: `5 i. ~2 Q, Z0 t2 Q7 j, X
; X( c& H7 e  b& s# z7 J    我一部都未玩过
8 L( j: G' ^- M都係玩电脑多啲

eegbook 发表于 2011-3-24 11:44:39 | 显示全部楼层
我一部都未玩过 " T( j2 T% |9 y- I! L+ w
都係玩电脑多啲6 k. r7 z9 i" V9 Z7 g
kidhitomi 发表于 2011-3-24 11:12

5 \6 f1 n6 q% n! p  P! x4 n: m
+ h7 @- O8 _* m
% d5 M' V! f, d4 `& x    建议有机会玩下PS3嘅战神3,好鬼正斗!!!

kidhitomi 发表于 2011-3-24 12:00:09 | 显示全部楼层
建议有机会玩下PS3嘅战神3,好鬼正斗!!!
/ f( @1 B8 o4 F( Peegbook 发表于 2011-3-24 11:44
! q6 i" ?- ~, y4 m
' {7 _, _4 h  @" Q
3 D( n) o2 D# r5 a5 q+ Y5 V- B
    睇来几好介绍,听讲呢部嘢有啲血腥
3 \: `% M! B. h% S有机会先算了。

IC11 发表于 2011-3-24 20:11:52 | 显示全部楼层
呢个故事实在太有内涵

eegbook 发表于 2011-3-24 20:14:26 | 显示全部楼层
呢个故事实在太有内涵4 f! ~. z- X/ q
IC11 发表于 2011-3-24 20:11
8 i' Z  E: ]$ q6 z+ S9 _# D% A, r

. @4 V& C, w+ Z; B# ~# o0 _4 x% Y# q
    多谢支持~~~ 终于有人识欣赏啦。

rundal 发表于 2011-5-29 12:39:01 | 显示全部楼层
貌似恶搞多啲,不过又几得意,支持下