跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[I T 资讯] 近日jdownloader 下MU嘅問題。

kwanyeung 发布于2011-2-19 02:23 2437 次浏览 31 位用户参与讨论     [复制分享主题]
小比xD 发表于 2011-2-20 10:46:46 | 显示全部楼层
你個香港ip黎啵! l3 C( d" {# O) H- T' b
可以好似樓主咁倒數咩
6 y) s; j+ g. S6 R% s" r: Z  w; Q" {
& R  D8 ^) G. \" t8 ~5 q. ^7 I; \定系你有用代理ip
1 y1 S7 ^. E9 g+ n% Z7 u! Uiamaboyandog 发表于 2011-2-20 08:59

2 e+ H6 b) h! X$ Q0 ?) t/ P1 r. B# S: ^& _. P
; X; u$ h) R) U) L7 S
    吾洗倒數直接開始~

inber 发表于 2011-2-20 11:00:58 | 显示全部楼层
吾洗倒數直接開始~
; C1 h6 O5 S4 `# W小比xD 发表于 2011-2-20 10:46
/ f% |- _* s+ S& [1 y4 h7 g, V% L
; h/ G9 e5 q1 |

# i, d/ G1 l& h# W; g" l- b4 @我都系咁(唔洗倒數)
6 Q( Z0 D7 h6 J' F; }但系同樓主的情況唔同

Batcat 发表于 2011-2-21 03:36:40 | 显示全部楼层
jd下载唔方便,所以改用白马了

kwanyeung 发表于 2011-2-21 03:52:18 | 显示全部楼层
吾洗倒數直接開始~
, x1 e# N+ r! g小比xD 发表于 2011-2-20 10:46

* z5 }( c& S; ~- v/ l
) T! G% j" x- W6 J* O3 x8 w/ m3 ~香港IP一日下到3個炸喎。。。唔係咩???

blue2018 发表于 2011-2-21 15:18:01 | 显示全部楼层
换用mipony吧,保证你不后悔

OrzII 发表于 2011-2-22 06:28:58 | 显示全部楼层
mmm weird
7 @$ }  q- T2 a( L5 K3 Si never have a single problem with megaupload

rkysoo 发表于 2011-4-6 12:30:50 | 显示全部楼层
個人覺得。。。用Rdesc比較好。。。而且比較快

jingwoei 发表于 2011-4-6 13:19:09 | 显示全部楼层
use in malaysia is ok wor... this error didn;t occur