跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[I T 资讯] 近日jdownloader 下MU嘅問題。

kwanyeung 发布于2011-2-19 02:23 2446 次浏览 31 位用户参与讨论     [复制分享主题]
8 O- ~' K. b, z  X6 z" X
" L! v8 J( Q4 z; L最近有用JDOWNLOADER 下MU嘅朋友應該都發現到一個問題。。2 \7 Q  Q7 @( I1 @
喺2月12號MU又進行咗改版。。。之後又有問題。MU真係好嘢。
2 x$ g5 P5 I4 Q, G! Y  i. w就係下MU嘅時候會出現Redirect loop 依個情況。6 @9 i8 `" z8 R' S: [) m

. q- l* K" d8 p$ h 123.png 7 _5 o2 d8 B$ P
( a& N6 J$ c: A/ I" t
解決方法就係暫時唔好login 你個MU AC,就咁等45秒再下載。。3 t  }( J+ a9 P* [0 M$ U# s% A. v1 M

/ E3 H/ g( B$ k& @; @1 N唔知大家有冇更好嘅解決方法?不過應該冇因為連browser login 咗MU有時都下載唔到。應該係MU SERVER問題。。

相关帖子

已有(31)人评论

老威 发表于 2011-2-19 02:28:46 | 显示全部楼层
沙发5错 无用过 等高人

Ace0210 发表于 2011-2-19 05:09:23 | 显示全部楼层
用白馬好似無事?

inber 发表于 2011-2-19 07:47:13 | 显示全部楼层
香港地區& k$ E# g6 y: X1 F0 S- _$ H- G9 M# D9 s
想等25/45秒都唔得4 @8 }. A% k3 o  s
所以未試過樓主所講的

小比xD 发表于 2011-2-19 08:11:29 | 显示全部楼层
2月19號開JD,正常下載成功~

ConvoyChan 发表于 2011-2-19 11:09:36 | 显示全部楼层
好早之前放弃jd用mipony了。。。。5想装jdk,于是我表示不知情" ?9 J% h. f* k8 C
mipony一切正常

chrisrex 发表于 2011-2-19 11:21:12 | 显示全部楼层
同cc一样,一係试下frd?

基拉杰特 发表于 2011-2-19 12:24:38 | 显示全部楼层
一直用快车下MU,所以没感觉

huang 发表于 2011-2-19 13:08:38 | 显示全部楼层
唐僧路上还平安,不用换马

Kiver 发表于 2011-2-19 13:59:15 | 显示全部楼层
香港地區# }3 C" _4 r# U; d& H) J! Z. X
想等25/45秒都唔得' G9 E$ W) g" Z7 {! S; U
所以未試過樓主所講的
) `# f) q( y) V( R% q: \9 Riamaboyandog 发表于 2011-2-19 07:47
, c" Q" k$ ]' S! T6 j9 f
$ _- z8 G( X6 q) @" \

9 @. ^8 }" @; o% P& X+ r' K    点解想等吾得?

inber 发表于 2011-2-19 14:17:19 | 显示全部楼层
点解想等吾得?! W# b' S. X; ~- \+ m( N* Q
Kiver 发表于 2011-2-19 13:59
. k5 ^! S+ ?9 d9 t/ A! D) u( V

0 J9 H' w4 C, t. N3 v2 O* v% K; |3 V1 b) h5 `
因為上MU會出
) m" h! i8 k7 F7 d" q4 tThis service is temporarily not available from your service area.' C+ u+ a) L% l" x% k- m. ]
) g+ `; ~) A7 z: j& f
而我又無用代理5 b, [7 {. f9 }$ |4 E% r2 @
下載MU只可以用"一日下載3個"的方法
+ q. H  h5 \. ]/ i# z9 h所以我未試過等25/45秒

ttsti 发表于 2011-2-19 14:33:54 | 显示全部楼层
我都改用马仔来下载,我用JD好难下.

123下一页