跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [MU原創] [TXB兒童台] 足球小將 第001-128集 完 (更新125-128)

幽助 发布于2010-10-27 11:41 18526 次浏览 331 位用户参与讨论     [复制分享主题]
幽助 发表于 2010-10-27 20:11:12 | 显示全部楼层
把聲好似好老
( q9 j; v7 x  C+ N真系唔似佢
& B2 b2 {& n8 d* s# {2 S5 ^Ace0210 发表于 2010-10-27 20:05

7 N7 B7 w" B7 a6 S( E1 o) t7 V我聽番佢以前唱o既足球mp3  唱發好似有d唔同  不過把聲好似差不多   定係重新唱呢

Ace0210 发表于 2010-10-27 20:14:52 | 显示全部楼层
聽返佢個功夫足球就差好遠; I* r# Z3 w( ]0 C% g2 s
聽人講有兩個版本中文OP架

幽助 发表于 2010-10-27 20:19:50 | 显示全部楼层
聽返佢個功夫足球就差好遠
' u/ s/ V% B2 J7 G聽人講有兩個版本中文OP架- V$ F; V2 a* k8 Y
Ace0210 发表于 2010-10-27 20:14
5 C9 w" ?/ M# p, [1 I5 e9 u7 z" b( i
係呀   呢隻我睇過同  私家屋  發果隻足球小將係一樣   首op

Ace0210 发表于 2010-10-27 20:23:12 | 显示全部楼层
你上youyube聽就知差幾遠8 G0 S& w6 Y6 o; R/ G& ?
有60%唔係佢唱

幽助 发表于 2010-10-27 20:30:10 | 显示全部楼层
$ c+ U" {8 F. N$ {
你上youyube聽就知差幾遠& \3 F2 O+ }+ o% O
有60%唔係佢唱
$ P# X0 v" k* [: t9 KAce0210 发表于 2010-10-27 20:23
' h  _* O1 y. B- i
http://www.youtube.com/watch?v=3RJwEfRZ1yg
. Q. o, ~) h4 S, r5 x
3 _* s7 r, q( f+ A$ z/ k, |0 ~你睇下呢個    我覺得可能有2個版本

freedom246 发表于 2010-10-27 20:31:37 | 显示全部楼层
系张卫健唱啊,以前系兴咁既唱法嘎,果时好多歌都系!!

幽助 发表于 2010-10-27 20:33:50 | 显示全部楼层
嗯  我記得以前tvb播時  都係唱呢隻

Ace0210 发表于 2010-10-27 20:35:22 | 显示全部楼层
你睇下呢個    我覺得可能有2個版本
8 A0 u+ Z9 m/ m幽助 发表于 2010-10-27 20:30
- d7 h' D# ^" ]4 Q

. s+ t* I1 C0 G0 T* B4 k9 ]% U7 Y! w

" B; r' Z6 d& y果然系有兩版本呢個系85年
. E2 R$ f  Q( q8 T" D) be+播又系85年: z2 C6 R# d0 F/ L

" w! ?& E" m3 ~0 m% h& T, {youtube見到2004年版本! d& V6 ]) C1 q7 \4 k' C  ~2 k! i: r
好聽好多

幽助 发表于 2010-10-27 20:36:43 | 显示全部楼层
我仲搵到幾個版本@@
+ k( F" Y6 N4 @http://www.youtube.com/watch?v=yPagV7HabKY
+ O& w  i6 W! R↓慢版  好好笑
9 a* U- D4 P" P* K* L5 |9 ahttp://www.youtube.com/watch?v=vecS_YezHa0
: F& h6 F1 ?7 D: P) R7 b% p7 @( |: O1 t+ A9 f' \
http://www.youtube.com/watch?v=qq0QsnbH49M

迪格斯 发表于 2010-10-27 20:40:15 | 显示全部楼层
原来已经播到第二集。。。。。多谢啦。

幽助 发表于 2010-10-27 20:49:09 | 显示全部楼层
果然系有兩版本呢個系85年
% S) S1 [. m- J4 z- k+ Y5 R; M2 z7 De+播又系85年
( |, l2 g# c" U
5 H) f! v- w4 dyoutube見到2004年版本
! V$ W+ i; p( v0 Z/ C好聽好多( n7 G0 D# i& `
Ace0210 发表于 2010-10-27 20:35

4 D; D  d' J2 b2 S9 q嗯  因我一開始聽得出係佢把聲   但我又在youtube搵到幾個版本

Ace0210 发表于 2010-10-27 20:49:13 | 显示全部楼层
我仲搵到幾個版本@@
0 k  B* j1 t* m7 P- [0 _0 h! j' ]1 v) V- f- x. j
↓慢版  好好笑
, I( w: A. z& s' ~. K: `( i幽助 发表于 2010-10-27 20:36

9 [% T. c8 i0 @; _4 h
6 w2 b4 O% E1 |1 g8 E! ~' y) Q% Y0 R/ H
好似有D笑聲
& h/ O: g4 J1 R係啦
% I% J) D: Y1 S. A睇你上高張圖~( f4 l' s2 H9 E0 \! M+ Q
你係唔係cut得唔系