跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [MU原創] [TXB兒童台] 足球小將 第001-128集 完 (更新125-128)

幽助 发布于2010-10-27 11:41 18522 次浏览 331 位用户参与讨论     [复制分享主题]
QQ车 发表于 2010-10-27 16:24:38 | 显示全部楼层
写住收2星梦,但每下一集又要扣11星梦,一共13星梦一集,我想到我下完一套时我的星梦也所剩无几了,楼主可不可减下价呢?

幽助 发表于 2010-10-27 16:32:35 | 显示全部楼层
写住收2星梦,但每下一集又要扣11星梦,一共13星梦一集,我想到我下完一套时我的星梦也所剩无几了,楼主可不 ...$ T7 n$ q' ^/ U7 y
QQ车 发表于 2010-10-27 16:24
3 E5 w( `4 G6 S3 A6 }, ?: ^; v
咁我1星期先放1次啦  每幾集先放

QQ车 发表于 2010-10-27 16:46:08 | 显示全部楼层
咁我1星期先放1次啦  每幾集先放
0 g$ F6 [, o3 H/ W* J# @幽助 发表于 2010-10-27 16:32

* O0 C. V+ i  \1 c, T5 @0 S, ~4 t. l3 `% s  H, p3 g; C

; F+ @9 z) l/ j3 s# r. U    咁又唔好,难得喜欢,贵D就贵D啦!况且我边根本就无嗰个台睇,还是要感谢你的。不过我唔明你先收了2星梦,其他的11星梦边个收佐?八挂下。

eddysz 发表于 2010-10-27 16:47:35 | 显示全部楼层
太高兴了,心情激动得难以形容,感谢分享!

nang 发表于 2010-10-27 16:50:08 | 显示全部楼层
thx............

幽助 发表于 2010-10-27 16:51:44 | 显示全部楼层
咁又唔好,难得喜欢,贵D就贵D啦!况且我边根本就无嗰个台睇,还是要感谢你的。不过我唔明你先收 ...
* k! z6 p$ P/ x, K4 pQQ车 发表于 2010-10-27 16:46

0 v' Q; k" I5 o# k5 l) y- l應該係  系統收左=.=  每下一次附件就扣咁多  之前都係扣5  而家扣11=.=不過佢咁多集   1集扣10幾   真係好多我都覺得

QQ车 发表于 2010-10-27 17:06:44 | 显示全部楼层
應該係  系統收左=.=  每下一次附件就扣咁多  之前都係扣5  而家扣11=.=不過佢咁多集   1集扣10幾   真係 ...
5 g, v" M3 n; n: e: j5 z) [幽助 发表于 2010-10-27 16:51
4 t+ M: b* v1 v4 I

; T% J' l+ T: N! p2 b/ z
8 {$ K1 a- f* s' G7 r' x) b    系统收佐,无法啦!现今社会柴米油盐样样加,系统收费根住加,为有努力攒钱。

lds8988 发表于 2010-10-27 17:14:30 | 显示全部楼层
好嘢吖~经典不容错过~

seed22 发表于 2010-10-27 17:46:56 | 显示全部楼层
请问下,你试发的作用是什么呢

幽助 发表于 2010-10-27 17:49:16 | 显示全部楼层
请问下,你试发的作用是什么呢# |+ ]  q0 V* N
seed22 发表于 2010-10-27 17:46
0 h) m8 F, y- n3 i' L, E; L
睇下有幾多人鐘意  同下囉

Ace0210 发表于 2010-10-27 19:05:52 | 显示全部楼层
幽助系試發?3 p: _% ^/ S& O( |+ C+ J" @3 }. y& T6 D/ l
無打算發落去?

Ace0210 发表于 2010-10-27 19:14:07 | 显示全部楼层
@@  呢隻唔知有冇人鐘意o既呢  之前見過有vcd版好似
+ C, b, d" E0 S6 I% `! J幽助 发表于 2010-10-27 11:45

; L$ ~/ z: d% }( C/ `$ v
# I/ z8 g8 x' n" W, T: r3 M  G- T- _0 K
私家屋好似有小學,中學,篇,仲有其他
$ p% X4 |- [% T4 n歐洲爭霸應該無