跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [MU原創] [TXB兒童台] 足球小將 第001-128集 完 (更新125-128)

幽助 发布于2010-10-27 11:41 18532 次浏览 331 位用户参与讨论     [复制分享主题]
幽助 发表于 2010-10-27 20:51:20 | 显示全部楼层
8 ^- ^7 [# V% {2 @2 r% l: U
好似有D笑聲& b3 V  r. X8 R4 F4 w& X, k- o
係啦
2 C. y1 V+ T7 Z睇你上高張圖~
$ i! u: s( `. h  L3 m3 A: k6 n你係唔係cut得唔系4 c; y# F4 X' r) f  s
Ace0210 发表于 2010-10-27 20:49

0 O' d8 w8 V' a. S" b3 I+ m唔關事的   我聽原檔都係咁o既聲    整好o既  都係差不多      其實cut應該唔會影響把聲嫁啵
3 Y) P5 K0 t% A1 F1985年版果個就係同而家我錄果個差不多喇

Ace0210 发表于 2010-10-27 20:58:12 | 显示全部楼层
嗯~應該唔會
, g) C+ m/ a- P點解畫面有黑邊既?

幽助 发表于 2010-10-27 21:04:26 | 显示全部楼层
) u+ q7 x. e0 q4 _* k) ]
嗯~應該唔會& C9 x4 ]6 p4 P+ H6 k  }0 a3 Y
點解畫面有黑邊既?2 H6 d; \' r% M) f7 |
Ace0210 发表于 2010-10-27 20:58
4 L: o! I2 p- j! B
你指邊度有黑邊  我應該cut左嫁啵: a/ G/ Z( W9 U- m- m! j0 T/ r
如果你指下面果少少黑邊  如果cut到上d會冇左少少畫面嫁

Ace0210 发表于 2010-10-27 21:06:31 | 显示全部楼层
+ |3 r4 \3 e" b. k% F+ M; r3 E
點解會甘架
" _  T3 n3 n% @* l% {8 y0 T8 f之前唔會甘架

幽助 发表于 2010-10-27 21:09:33 | 显示全部楼层
% Q" j/ j& ]. ?4 p$ v
點解會甘架
  N: a6 _* ?- T之前唔會甘架
2 ~, {. Y- n" r) `" w8 AAce0210 发表于 2010-10-27 21:06

- D4 w7 ^" c, t9 m唔知道呀   tvb問題掛   我見到咁所以冇繼續cut上d   佢右下係黑左少少  但左下又有少少畫面  所以就冇再cut上d

Ace0210 发表于 2010-10-27 21:12:28 | 显示全部楼层
3 N/ p8 `# Y2 B
無所謂啦
6 c6 `3 v8 q- j* N* n不過連ed都系中文~5 J3 k0 W" |/ k4 ~' |& H2 Q) ~
足小重現世界真難得( r4 S; N# [2 d8 p$ c- U
不過想全集就有排先有# {! Y7 C2 R: c7 S% b7 C, c
今次都系播小學

幽助 发表于 2010-10-27 21:14:30 | 显示全部楼层
  O  T* O" X# l$ Z( X/ O
無所謂啦
% s2 U. P/ I: a1 B9 t% A) O不過連ed都系中文~1 r. v) X3 r3 y' Y  d$ `
足小重現世界真難得
' r9 b% t  Q* K5 K' ~不過想全集就有排先有
# Q4 Q6 \% L- ?) ^今次都系播小學$ q+ F7 q' x5 Q' n
Ace0210 发表于 2010-10-27 21:12
! M' j' l2 G; g. t
係呀  唔知會會播得哂咁多編呢  我有d編都未睇過呢

chen2010 发表于 2010-10-27 21:20:29 | 显示全部楼层
终于有人录制罗

lovepx 发表于 2010-10-27 21:31:45 | 显示全部楼层
小学版好似网上都有..一直到中学篇嘅粤语就冇啦

aaron81 发表于 2010-10-27 22:37:36 | 显示全部楼层
这个当然支持!

alam 发表于 2010-10-28 00:02:14 | 显示全部楼层
足球小將, very good to know!

alam 发表于 2010-10-28 00:06:36 | 显示全部楼层
原来已经播到第二集。。。。。多谢啦。! |9 Z' ~% D0 f) M
迪格斯 发表于 2010-10-27 20:40

' `* U6 f" g6 G1 h! A1 r# e% r2 e7 Y+ ?* B+ [) J/ u6 K2 E9 Q
* `, T& b9 i1 k/ J# D
    你可以補檔了!