跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [MU原創] [TXB兒童台] 足球小將 第001-128集 完 (更新125-128)

幽助 发布于2010-10-27 11:41 18711 次浏览 331 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2010-10-31 22:54:46 | 显示全部楼层
回复 119# ET0-0 " ~5 Y' x, Q$ S- t% H, c+ M& Y# P

( {4 E) [' }3 s" q! Y7 k5 K# ?
8 {  R2 G8 t) R- C! z$ X我覺得唔關樓主事
, ]% j9 E5 M2 w8 ^, p! Q應該系你下載MU的檔案時出問題1 R+ y, R" z4 b

5 _" s  x+ o5 j: ?一系重下
+ W7 ~' i: w0 d一系就.......由佢

inber 发表于 2010-10-31 22:55:35 | 显示全部楼层
MU盘下载系好唔稳定的. y! h+ i; M7 H9 C. n; |5 p
ET0-0 发表于 2010-10-31 22:47

, ^+ |2 c; e; I/ \" c+ |8 r* _& j  ^$ ^; A* |! P
. i+ N' w/ M3 H. A2 h# {
這個人人唔同
; r# Z5 J. E4 ]我下MU不錯的

ET0-0 发表于 2010-10-31 23:07:30 | 显示全部楼层
我从下左第2次喇 我唔敢再下喇 怕怕!钱~无咯

inber 发表于 2010-10-31 23:08:56 | 显示全部楼层
回复 123# ET0-0 8 L- i# Y  p* O: t! j: q

1 q# ]' K  D1 R/ _. v/ B' ~
" d) q8 W# I! O: Z8 D5 ]! o  Q好想幫你  i; U. X" Y* ]  l" z* U. W
但無能為力

ET0-0 发表于 2010-10-31 23:12:18 | 显示全部楼层
QQ直接掂过黎得唔得?

inber 发表于 2010-10-31 23:17:38 | 显示全部楼层
回复 125# ET0-0 * m) I1 f; o+ q

4 c, r5 c6 |+ \6 g' _9 u: \& n- a" `  f# H/ o! r
我平時QQ不過20KB/s

ET0-0 发表于 2010-10-31 23:23:15 | 显示全部楼层
平时20KB...我晚上高峰时间上传都无你甘慢

幽助 发表于 2010-10-31 23:38:23 | 显示全部楼层
我下載都一樣解壓到未試過唔得=.=

inber 发表于 2010-10-31 23:44:26 | 显示全部楼层
回复 128# 幽助 8 Q: k8 F* {/ H

/ l2 b" V$ O; c& @$ R& a1 H' a0 `$ Z- A
1 I: }* [  Q: n) V: f我都系一樣
3 L2 @3 a  R& |( v1 U未試過唔得

幽助 发表于 2010-10-31 23:53:47 | 显示全部楼层
其實你有沒有用 Jd呢隻軟件下o既呢

幽助 发表于 2010-11-1 10:56:04 | 显示全部楼层
更新05 ^__^ 放出1-5集下載 咁會平少少

Ace0210 发表于 2010-11-1 11:29:47 | 显示全部楼层
嘿嘿
( B7 p* X. z& g4 e1 e其實我唔洗系度下都得~