跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [MU原創] [TXB兒童台] 足球小將 第001-128集 完 (更新125-128)

幽助 发布于2010-10-27 11:41 18530 次浏览 331 位用户参与讨论     [复制分享主题]
timaousi 发表于 2010-10-27 14:26:36 | 显示全部楼层
掛緊片源~唔知道有冇人合呢套咧?

ConvoyChan 发表于 2010-10-27 14:27:28 | 显示全部楼层
哩套野既片源通处都有了 伸手等合成。。。。。。% Y! v. |& u. M# U4 ?9 R

基拉杰特 发表于 2010-10-27 14:29:00 | 显示全部楼层
老物啊,不过内容记不清楚了,很模糊,因此我还是喜欢作者的另一部作品,踢出我天地

inber 发表于 2010-10-27 14:30:10 | 显示全部楼层
哦..要報裝先可以睇,但是我最想睇ANIMAX頻道
; k2 x$ _! w4 {/ H3 [皆因佢而家播緊輕音部第二期不過就沒人錄[em03 ...
& h- Q2 p6 Z  ^2 ~. U  ]7 P漫步雲端 发表于 2010-10-27 14:23

, c6 n  _" D7 J7 t3 K& A% U& O6 G- i+ h0 [
9 [1 F- V& v+ P8 H% @* R# {" U2 A5 ^
可惜系收費的電視頻道中無一個好似岸狗咁
+ h4 s0 p& d/ c- j2 v% B咩都錄

漫步雲端 发表于 2010-10-27 14:33:25 | 显示全部楼层
可惜系收費的電視頻道中無一個好似岸狗咁
- B5 E9 `- ]; {; `' C咩都錄) B2 U$ A; |1 j# T) D2 H' u; V  T
iamaboyandog 发表于 2010-10-27 14:30

' r' q% N/ C2 j, r( O, B3 L
8 s' a' L$ T9 T8 |( ]- j, I& c! N5 J

* B$ I6 ^" n5 E5 D就係,小p的爆笑管家出到11集就暫時更新了 而家輕音部又沒人錄
: t) l( ?) ?5 V) {) u! C8 Z: Y$ R% O/ b1 K
真可惜

inber 发表于 2010-10-27 14:37:40 | 显示全部楼层
就係,小p的爆笑管家出到11集就暫時更新了 而家輕音部又沒人錄4 \! b5 u; ^* e) q
& e- E; f5 n, W$ r+ P% a
真可惜- ]+ A; `1 L) T' k  ]* W
漫步雲端 发表于 2010-10-27 14:33
/ b9 J  {( x- V# J4 g" `; r! F: N# V

/ t% i" D# V# M1 |* h" l
8 P5 ~& T1 y/ l* G( a% B! F4 q. F真系太可惜了7 n1 X* A9 ?# W# W) _7 g
我的電視又睇唔到animax,網上錄animax的人又不多' ]; w0 }! o* ^5 Y/ U2 C
反而TXB的就有時幾個人錄同一套

漫步雲端 发表于 2010-10-27 14:42:10 | 显示全部楼层
真系太可惜了
  S" F* W# e  [: D我的電視又睇唔到animax,網上錄animax的人又不多
* i2 r5 A$ O7 k+ q反而TXB的就有時幾個人錄同一套
% `/ B+ h6 F! G, n" I9 x: ~iamaboyandog 发表于 2010-10-27 14:37

% V" |: H7 s1 T) Y; J% y% @$ Y# w* [

! k& w+ ^1 B( a; j& I' `& r    2 f: E/ G8 ?* I4 F9 v2 T/ m# n7 v
收費電視少人睇到,而家唯有繼續等其他高手錄啦
' l/ [$ `% @$ \8 q& w' v0 t5 h* b
不過話說樓主都可以睇到animax的如果佢就好囖

apigpeter 发表于 2010-10-27 14:51:08 | 显示全部楼层
非常支持樓主

幽助 发表于 2010-10-27 14:55:32 | 显示全部楼层
; {; r/ ~! ]! S$ D
收費電視少人睇到,而家唯有繼續等其他高手錄啦
& K, D# A" K+ t- _/ H. @1 P# I# G6 ?. I/ m+ h

9 y) r$ G. q3 }6 {+ L. G不過話說樓主都可以睇到animax的如果佢就好 ...  I5 B! d+ `+ a
漫步雲端 发表于 2010-10-27 14:42
/ m  R" K8 v4 r) L: {/ n

# c2 U# B5 N! b& D/ i5 H, z' K& I* X8 ^1 U5 m) J' l1 F
@@  係呀我都可以睇到animax嫁

漫步雲端 发表于 2010-10-27 14:59:10 | 显示全部楼层
@@  係呀我都可以睇到animax嫁1 ^; \# I" ^4 I9 P' P
幽助 发表于 2010-10-27 14:55

. h' d) d# B# B* f) T+ @2 f( w$ i, h7 w8 a7 \! b
' v3 Q2 e8 r1 b; X
    % O# d- M# h7 P# g' i0 p" }
咁你錄輕音部第二期吧

幽助 发表于 2010-10-27 15:02:54 | 显示全部楼层
咁你錄輕音部第二期吧2 g1 @$ U: ?- m8 }
漫步雲端 发表于 2010-10-27 14:59
" Y( y2 C+ w! G; S4 }, U
% ]9 J/ J: k: }3 ?

& \0 @9 e; i( ^7 ~@@  以經錄左2集囉   每星期2播     夜d發吧  ^__^

漫步雲端 发表于 2010-10-27 15:06:36 | 显示全部楼层
@@  以經錄左2集囉   每星期2播     夜d發吧  ^__^
. q  b, ^: l' ?9 ~) i幽助 发表于 2010-10-27 15:02
# {  g+ q- {0 O& y- C; A" V

5 M' b9 r' T+ V; y! Y5 V9 o4 w0 g3 h# l
    - b! Y7 z1 W# ?
嘩..太好了 ! [( O3 `3 k0 _: x, F- K
( s+ _$ P: a2 t2 c
輕音部個人覺得animax的配音仲好過TXB