跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [MU原創] [TXB兒童台] 足球小將 第001-128集 完 (更新125-128)

幽助 发布于2010-10-27 11:41 18597 次浏览 331 位用户参与讨论     [复制分享主题]
jinguang 发表于 2010-10-27 19:14:24 | 显示全部楼层
回忆一下当年的配音。

freedom246 发表于 2010-10-27 19:17:41 | 显示全部楼层
入来支持下幽助兄!!
0 _4 Y# k- |  i% a唉,打球输了,睇足球小将解下郁闷先!!

幽助 发表于 2010-10-27 19:18:16 | 显示全部楼层
私家屋好似有小學,中學,篇,仲有其他
* J3 T% Q  d0 n$ z/ b% r8 X歐洲爭霸應該無
$ w1 R+ I$ f7 O6 E2 sAce0210 发表于 2010-10-27 19:14
  Q+ X" B1 N: Y0 k, P: O' e; o
嗯  不過小學編  我記得有一集係下唔到  定有問題的

幽助 发表于 2010-10-27 19:19:38 | 显示全部楼层
幽助系試發?9 j; A" Q6 X+ B/ [
無打算發落去?
- f1 d- F9 W8 B: d+ CAce0210 发表于 2010-10-27 19:05
/ `  b9 H. Y, D
未必   應該會發落去的

Ace0210 发表于 2010-10-27 19:21:57 | 显示全部楼层
回幽助 :' \% m& c9 R( {0 f" {* l
5 |4 Z4 n4 `. K3 m5 M5 j( N
不過我最深刻應該系歐洲爭霸戰
! k# Z4 e. }0 x2 I其他都唔記得了

Ace0210 发表于 2010-10-27 19:24:13 | 显示全部楼层
系啦~
6 `, _8 y8 ]6 M9 `$ B仲有你錄足小顏色好似有d深

幽助 发表于 2010-10-27 19:34:50 | 显示全部楼层
系啦~
) _6 s+ z3 ^# O2 S  R2 x仲有你錄足小顏色好似有d深+ }, \8 F- a; O0 z! ]3 c$ @- {
Ace0210 发表于 2010-10-27 19:24

3 _% [  X, Z, U" j冇所謂啦    其實我之前錄  兒童台o既動畫改過比較好o既顏色    可能呢隻d色係咁掛用之前d設定

Ace0210 发表于 2010-10-27 19:39:33 | 显示全部楼层
冇所謂啦    其實我之前錄  兒童台o既動畫改過比較好o既顏色    可能呢隻d色係咁掛用之前d設定5 A2 a* @  e  {+ M; W
幽助 发表于 2010-10-27 19:34
2 l/ P7 K2 ]% p$ _" c7 @

$ Q& @: \& x& x2 Y/ g: j8 N% D: u% t% c9 q
4 S8 d: m& K, ?4 y5 w# |& W2 v
下完一集睇) ?9 N, ^$ z: e- F: Y2 L
op好似唔係偉健唱

幽助 发表于 2010-10-27 19:43:28 | 显示全部楼层

2 W+ Q! U- m4 }# Q- {$ r, W下完一集睇9 r# p6 p/ ~; a
op好似唔係偉健唱9 R$ ~2 H( H' u9 n# b: f
Ace0210 发表于 2010-10-27 19:39

+ v/ D/ G! }* x  @/ \) Y' z/ y! |=,=好明顥係張偉健唱喎   我都仲記得首歌

Ace0210 发表于 2010-10-27 19:49:35 | 显示全部楼层
點解我聽落去唔似既?

幽助 发表于 2010-10-27 20:02:31 | 显示全部楼层
點解我聽落去唔似既?
- a# P& i% w; d* d# e3 GAce0210 发表于 2010-10-27 19:49

8 q- h! k7 O/ p; O" T% q' I9 A0 I) t咁奇怪   我聽得出係張偉健唱嫁啵

Ace0210 发表于 2010-10-27 20:05:07 | 显示全部楼层
把聲好似好老
# ^, H" G  p" [9 k真系唔似佢