跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [MU原創] [TXB兒童台] 足球小將 第001-128集 完 (更新125-128)

幽助 发布于2010-10-27 11:41 18529 次浏览 331 位用户参与讨论     [复制分享主题]
幽助 发表于 2010-10-27 15:09:47 | 显示全部楼层
嘩..太好了 7 \; O1 r+ G4 G( \: l

" }7 l. m3 p$ p* e. ~0 L0 @% s輕音部個人覺得animax的配音仲好過TXB
2 @  u; c( Y- Y, O: \/ e  r漫步雲端 发表于 2010-10-27 15:06
: v" K8 `$ p( i6 C- y, M  ]
咦  係嗎   不過我聽開tvb呢@@^__^

エツクス 发表于 2010-10-27 15:11:54 | 显示全部楼层
又有旧噶好片放上啦,支持支持啊

天才不二 发表于 2010-10-27 15:14:16 | 显示全部楼层
个人觉得TVB阿澪把声无animax配得咁夹

漫步雲端 发表于 2010-10-27 15:16:14 | 显示全部楼层
咦  係嗎   不過我聽開tvb呢@@^__^5 J. Z8 D0 S! y1 U% M  E
幽助 发表于 2010-10-27 15:09

' g; ]* e$ I  v: L2 w
; A2 u. R5 z# k) {! X( e% s0 M0 P: o/ N! d9 y
    - M. M8 g+ \- {) _) G/ B( m2 p# L
我就係唔中意TXB配的 秋山 澪 個把聲,其他都配得很不錯的

天才不二 发表于 2010-10-27 15:19:25 | 显示全部楼层
我就係唔中意TXB配的 秋山 澪 個把聲,其他都配得很不錯的! [: o6 I0 ]. S6 S6 P3 R
漫步雲端 发表于 2010-10-27 15:16
. q4 w6 ^; Z$ z* N. l: N
' ^3 q; `% C0 x0 F" S% c! h5 W

) N+ ~5 e" D7 r6 b3 o5 v呵呵,英雄所见略同

幽助 发表于 2010-10-27 15:19:56 | 显示全部楼层
我就係唔中意TXB配的 秋山 澪 個把聲,其他都配得很不錯的
1 t6 S/ @5 d" x8 ?: n" j  {0 ^8 k漫步雲端 发表于 2010-10-27 15:16

& I5 R: F3 ^" @) O的確  我都覺得  其他唔錯   秋山 澪   配得麻麻

漫步雲端 发表于 2010-10-27 15:22:40 | 显示全部楼层
呵呵,英雄所见略同0 |+ d* l8 B0 |1 r
天才不二 发表于 2010-10-27 15:19

; X# q4 Z" F" H) Q9 |3 U& |8 F* W( z
9 b1 U( @. ^* L- B" g
: O3 A- g. l3 B6 w; G' D. d7 Y    ( q8 o) d2 [) p/ V+ y( i
好明顯個把聲都唔襯過個角色

漫步雲端 发表于 2010-10-27 15:23:53 | 显示全部楼层
的確  我都覺得  其他唔錯   秋山 澪   配得麻麻0 s  c; W+ l3 O; Y7 E
幽助 发表于 2010-10-27 15:19

0 b) P2 r0 T; ~/ }$ W* A& N$ _; n6 Q

5 ^# ~0 u! a0 S7 S0 `2 m1 P    9 T5 A  L7 J0 I) R
個配音員應該係新人來的...

huang 发表于 2010-10-27 15:26:50 | 显示全部楼层
個配音員應該係新人來的...1 y9 R" S+ ~+ W- X' L
漫步雲端 发表于 2010-10-27 15:23
6 h3 k; O* s" b$ P6 W8 d1 e
1 b4 y, r3 P! F

* p% T1 O- @% }9 |% y# v3 i+ ~     新人来咩,好似吾系哦

漫步雲端 发表于 2010-10-27 15:29:56 | 显示全部楼层
新人来咩,好似吾系哦
; b3 S: x" C% N) O3 ohuang 发表于 2010-10-27 15:26
" ]& d7 l7 X% p- w  r& ~
) G& ?; x& k, T! Q9 w

; w& w" y9 q  F* _" t4 Z   
5 `# _6 _3 R/ L( Y4 A. c以前都好似未聽過呢把聲,而且單單睇佢啲配音技術就估到新人啦2 D. I* Z: r$ O  F) ^

" b9 u/ W. U5 ]+ `7 f5 w好生硬

tenpp 发表于 2010-10-27 15:51:17 | 显示全部楼层
感谢分享............

Batcat 发表于 2010-10-27 16:22:07 | 显示全部楼层
我念好快就有人搞合成作品出来!!!