跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 恭喜~漫步雲端~成為本壇版主

inber 发布于2010-10-24 00:39 15137 次浏览 226 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-10-24 03:11:37 | 显示全部楼层
雀雀同漫步都咁野嘎...
( s% p- u) F1 }cuterinoa 发表于 2010-10-24 03:07

1 j+ S+ t; d% h  ^* |+ K, _5 A- l, n. g& ]8 v9 W9 V; {0 s

. @3 F6 |; q3 I    你都係,其实我发觉你经常都好夜先上线

kevinchan 发表于 2010-10-24 03:12:30 | 显示全部楼层
真係訓了,再講就天光啦
6 `; N& }: Z" J; {漫步雲端 发表于 2010-10-24 03:06

' T/ T  l3 `8 h! v" r
7 ^" E3 ?7 A0 X" J  n5 t  O) d3 j* S! w* t* o8 V2 o  e/ a
    嗯,漫步再见,晚安,我仲未瞓,呵呵

cuterinoa 发表于 2010-10-24 03:14:31 | 显示全部楼层
你都係,其实我发觉你经常都好夜先上线
( ~* A. d0 k9 [1 e4 H/ Ukevinchan 发表于 24-10-2010 03:11

) c3 U) G& g2 x) S2 [  @+ H( H7 N* j. Y4 Z  x7 F
最近工作, 10点放工.... 然后冇返屋企... 去玩完再返屋企, 所以迷咁夜咯...

kevinchan 发表于 2010-10-24 03:24:36 | 显示全部楼层
最近工作, 10点放工.... 然后冇返屋企... 去玩完再返屋企, 所以迷咁夜咯...0 [& t: A" z! g5 _
cuterinoa 发表于 2010-10-24 03:14
' p: x7 p' D3 }% w* b/ z& V1 y7 k
$ \6 _1 U$ B( `5 G$ ?& j0 F
& |  `/ W9 \. T! R& A
    哇,玩到咁夜,真係好生活= =我都想,不过无人同玩到咁夜

cuterinoa 发表于 2010-10-24 03:29:02 | 显示全部楼层
哇,玩到咁夜,真係好生活= =我都想,不过无人同玩到咁夜  D6 g: R) ], C+ T0 n- L
kevinchan 发表于 24-10-2010 03:24

. ]/ J" T# O. D, Q( D3 l
3 M$ ]" m' w# R2 p! `我地去玩电脑(CS)姐... 之后去食宵夜... 之后返来啦...~!!
$ {- Z; V& W2 ]1 Y- I( v" ]0 eCS 被人地追杀~!!!

kevinchan 发表于 2010-10-24 03:34:34 | 显示全部楼层
我地去玩电脑(CS)姐... 之后去食宵夜... 之后返来啦...~!!" m! R& w# I  B& H, B3 i
CS 被人地追杀~!!!  U; K9 m5 k/ x
cuterinoa 发表于 2010-10-24 03:29
" y* j; K# ]% U. W3 b
% V3 {( }% M  l, M( c) u2 R

6 R5 ]; ~' Z% P7 ~) w1 p    = =已经好耐无玩过了

Ling1988 发表于 2010-10-24 03:38:17 | 显示全部楼层
恭喜!!!恭喜升職做版主了

评分

iamaboyandog + 20 我很赞同

netasa 发表于 2010-10-24 04:24:54 | 显示全部楼层
我派嘅时候就估到会发生咁样嘅事,不过我照派,睇下系咪真係会发生,哈哈
$ |9 S/ k0 m. D! L# Zkevinchan 发表于 2010-10-24 03:06
8 J& S5 X9 ^. F7 ]% b/ o, b" H
5 I6 s$ G  C3 H3 F3 U- ]. o
9 O5 `! \( E1 _% z- H" Z9 c- |
    你咁都可以拿番炸沙嘅!!/ q3 }& V( f( c9 Q/ X8 p
# y1 A& b6 {4 s/ y
俾左人你就米收番啦!小气    咁样唔吉利噶!!

kevinchan 发表于 2010-10-24 04:50:57 | 显示全部楼层
你咁都可以拿番炸沙嘅!!# G& U/ O# f3 N4 X; l$ q2 m9 P

4 J$ P7 R, n3 w& ]  T俾左人你就米收番啦!小气    咁样唔吉利噶!!
3 m9 V- b1 ]6 G" vnetasa 发表于 2010-10-24 04:24
/ C6 H4 d# F) Q- K8 k

" }8 a, h4 ], t1 S0 F5 \* z2 P3 _
    大家公平啲吖嘛= =希望前辈理解

Mikkukan 发表于 2010-10-24 05:46:35 | 显示全部楼层
对,支持派紅包

评分

iamaboyandog + 20 特然識打中文

help6288 发表于 2010-10-24 07:17:12 | 显示全部楼层
迟左添.....支持漫步

评分

iamaboyandog + 20 都唔算遲!

inber 发表于 2010-10-24 07:35:56 | 显示全部楼层
I 版誤導群眾的
1 z2 b- x5 ~1 J+ s( a漫步雲端 发表于 2010-10-24 01:04
4 l  a5 C8 W: H, {9 X+ j: C  w! i( n
' W  S5 c; g* X5 ]- s4 K4 r

7 \5 N" z* Z0 B$ F/ K* H+ f那有誤導
: J: i, \* R& S4 a- L# |我只是唔想個標題次次一樣