跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 恭喜~漫步雲端~成為本壇版主

inber 发布于2010-10-24 00:39 15134 次浏览 226 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:47:31 | 显示全部楼层
放心,我会叫小I帮手派 8 R( D% y: k2 ?5 G" O% ]% M) P6 \
PS:小I应该会见到呢个回复
* X  |3 z5 g6 A1 Zkevinchan 发表于 2010-10-24 02:41
) A$ ]/ u* x  y& Y' r9 Q: e

; ^: i6 g- Q( ]4 h) q4 K8 r
# ~9 n6 L% B$ W/ Y   
) W( e" f4 r9 |! w  q9 X佢肯定睇到的

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:49:57 | 显示全部楼层
以前一直用卡巴斯基,所以无病毒入侵........我依家都装咗64位win7,感觉同32位差唔多,不过有几 ..., c4 {& t* |) q9 A
kevinchan 发表于 2010-10-24 02:42

3 w. K. ], Z8 q/ h# l- R' M; F: R2 ?2 q9 X% o

7 }. x3 k. d% j: w- x   
& v  k: O8 g& d! Y以前我都有用開金山,後來太卡所以就裸奔
4 ~$ P7 r1 i  F  P8 C4 I% K2 R$ E% p1 N. {  b
你而家都用win7 64位啊?咁你肯定+內存啦 64位系統壓片速度快啲的

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:51:57 | 显示全部楼层
以前我都有用開金山,後來太卡所以就裸奔
5 |1 ?$ I3 Z! [" p- s3 D+ B
' K) x1 y6 O4 k9 u" m8 V你而家都用win7 64位啊?咁你肯定+內存啦 64位系統 ...! g& R& O  @; I: q: m# ?* X4 F6 \
漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:49

$ v: \9 }) j; T
6 B; _0 N; S; G, Q- s" `& d: c
% p' {2 w8 y  w) Y$ {9 U9 ~8 `* z    未压过啵,其实我得3G内存(2G+1G)咋,如果有4G就差唔多
2 J. R6 X# e9 H话说真係好耐未压过片嘞

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:52:24 | 显示全部楼层
係啵,我都建议最好限制派星梦数额....唔好无止境咁派= =(虽然暂时少人)
2 K# Z2 K4 A& X" D% g) E$ Q1 Okevinchan 发表于 2010-10-24 02:44

% S4 v' ~( t7 k  F2 ?2 W$ Q8 C" k( f- E; D

" z! W# E" W4 r; i: U   
( G: \4 m; n( ^8 f: X3 e嗯..40樓內有,40以上就沒了

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:53:14 | 显示全部楼层
嗯..40樓內有,40以上就沒了% A+ y, K& M9 i( R0 R
漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:52

# }# Q/ x, M6 Z* y/ `: ]8 \
2 H% \, n: b4 P9 q3 P2 Y2 U1 Z0 l9 f3 O1 |5 g* _
    你应该计人数,唔好数楼层,因为我同你都水咗好多贴,咁样对人地唔公平

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:54:25 | 显示全部楼层
未压过啵,其实我得3G内存(2G+1G)咋,如果有4G就差唔多4 }* y! F5 A$ b( R# j0 k
话说真係好耐未压过片嘞[em221 ...6 A' K! E2 {+ R
kevinchan 发表于 2010-10-24 02:51

- P' o' p4 B2 t! t. S
4 U9 b+ X$ N) N6 a9 n$ X" m. Y  F: |0 J# e; i- A. G4 I

. c  M' s/ b& `( e, {& r我賣條畀你 剛好我而家有條1G放係度沒用

netasa 发表于 2010-10-24 02:55:11 | 显示全部楼层
红包一定要收嘅!! 恭喜恭喜!!

评分

kevinchan + 20 多谢老前辈支持新版主

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:55:37 | 显示全部楼层
我賣條畀你 剛好我而家有條1G放係度沒用
" W6 R5 j, V' E% _( w1 S9 f漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:54
& z% o) u0 T" _+ S2 I

; w( o% u5 o! k4 A
4 _. W+ m7 d4 W2 {# o- m, F1 c    MSI GTM785-E45只有两条内存槽

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:55:54 | 显示全部楼层
你应该计人数,唔好数楼层,因为我同你都水咗好多贴,咁样对人地唔公平
! }% M! P7 n& z: Akevinchan 发表于 2010-10-24 02:53

# U% Y6 h6 C6 Q" y$ V9 d+ w- ]/ h  v9 F) _4 e6 D
4 ~) \5 e$ G- G/ R+ g

' ?7 S$ h1 D% A* k" W4 _% B  u係我講錯,應該計人數的 因為而家都40樓了

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:57:50 | 显示全部楼层
派雙重?

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:59:05 | 显示全部楼层
MSI GTM785-E45只有两条内存槽
& W2 D! L  g$ c, J- j- J* nkevinchan 发表于 2010-10-24 02:55

1 E( m& C6 E4 ^  s; j+ z5 _7 V) L( h$ y* l7 @% [, H+ B- B/ g& g
' e% W! x6 D7 m5 s, I; s
    ) u) S. o) w9 _- a
咁真杯具了,買2條2G

kevinchan 发表于 2010-10-24 03:01:55 | 显示全部楼层
咁真杯具了,買2條2G
+ k9 Q( O$ ^( B7 ?, w漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:59
8 B3 c  Z0 [& P" {$ x

t) {+ o. H: f. p
( [3 C7 b! q9 T! V' ?; k- W" Z    暂时唔玩大型游戏,所以都够用嘅,我开机都係800-900MB啫,加上日常使用嘅程序都係1.3-1.5G