跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 恭喜~漫步雲端~成為本壇版主

inber 发布于2010-10-24 00:39 15132 次浏览 226 位用户参与讨论     [复制分享主题]
EASYJOBOK 发表于 2010-10-24 01:18:53 | 显示全部楼层
恭喜賀喜版主!
) ?" s6 w4 D) S% L; E* F有利是派咁爽,唔好錯過啦!

评分

漫步雲端 + 20 多謝支持

梦之星际 发表于 2010-10-24 01:31:44 | 显示全部楼层
来凑下热闹,恭喜下新版主

评分

Ace0210 发表于 2010-10-24 01:35:46 | 显示全部楼层
慢步系時候派紅包了
+ k$ {% n4 l& V, [* D弓喜哂

评分

kc123kc 发表于 2010-10-24 01:59:06 | 显示全部楼层
恭喜恭喜~
6 ]# T  l+ s+ n4 U2 S3 C; Y+ @1 ?7 N( p
你懂的...

评分

漫步雲端 + 20 我識做的

漫步雲端 发表于 2010-10-24 01:59:58 | 显示全部楼层
我一返到黎就看到漫步成為版主了
7 g7 A3 |" \4 Z- U# }7 X; y: @唔知佢幾點做左....我又發遲左幾多呢
" M' M( v* K7 [! A
1 p/ o- G7 G, O; Y/ q+ D& Q+ u# v$ o剛發覺新版主好利害# L' }+ L  i2 \2 I4 U
一個人管四 ...
6 t& N# Y; j! m/ Iiamaboyandog 发表于 2010-10-24 00:39
0 t5 r% B" r( Q) t

% d4 s$ h, c: _5 j5 G3 E1 R# @2 V. I+ v% R5 E8 q

! \, [, m/ o3 u- G/ O好似9-10點做的,另外我報係報3個區的 但是唔知點解最後變4個= =- u% a$ J$ m' m
3 \, G: x$ w2 c) s
不過沒乜所謂啦一樣照殺

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:03:29 | 显示全部楼层
睇嚟我又可以轻松一啲嘞恭喜新版主漫步

评分

漫步雲端 + 20 終於見到雀街露面了

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:05:28 | 显示全部楼层
恭喜漫步,今次发几多利是啊?79?
5 k( V  |3 _) P  H: l; C* Qchrisrex 发表于 2010-10-24 00:54
- \2 p7 M3 b1 H" t
( s; _, s3 E" V, s9 F( a' W6 w  D3 x
7 U+ ~# k" |7 K' {- ]2 L& ^: m) M

; P+ s# Y6 x, c7 {: {& Q就20,不敢派多怕不夠派

kc123kc 发表于 2010-10-24 02:06:37 | 显示全部楼层
好似9-10點做的,另外我報係報3個區的 但是唔知點解最後變4個= =
4 H1 P( u& }5 ]0 W) p  [+ `" q
6 A2 `# B9 k" ?- o不過沒乜所謂啦一樣照殺
, T/ }: `4 z7 g& |7 t9 b漫步雲端 发表于 2010-10-24 01:59

7 K3 R! k3 P4 ^/ O5 Z  [7 z& H. e# S5 M: t# x" c) [* }9 ^
! ?  W/ O; ?6 Z6 t6 L2 ^
    仲林住拿埋个红包先训,点知卑人抢咗 ( g7 q3 x1 ]* \
你都早D休息啦~

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:10:07 | 显示全部楼层
睇嚟我又可以轻松一啲嘞恭喜新版主漫步
9 O1 ^2 D6 e: e: Mkevinchan 发表于 2010-10-24 02:03

4 c* a& P- l5 z/ _8 F
3 C. D& c5 U) X1 c
* h- s0 q& F/ u3 P) L3 m    : S; U( q5 D$ V) Z$ }
呵呵,我一上任就已經咬咗4-5個人了

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:11:50 | 显示全部楼层
仲林住拿埋个红包先训,点知卑人抢咗 2 b: e  X% s! v; w7 \# W
你都早D休息啦~2 f/ L; g0 y- T! b7 C* ]& Y+ y4 Y
kc123kc 发表于 2010-10-24 02:06
- {8 F$ R  {: ]9 T
) @  l1 M$ j: u6 Q

3 ?2 [9 }+ e# R4 o) M    , J/ J* C  Z% Z* U. C
每時紅包?我都係時候訓了

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:11:53 | 显示全部楼层
呵呵,我一上任就已經咬咗4-5個人了
, d4 k9 E2 p8 ?, t漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:10
" f: K: O  V8 q. j/ f
% T4 Q2 C2 @0 a6 b. P

- V0 p; R# P6 Z* N. R    果然好勤力,样样都关注,真係好版主啊

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:13:31 | 显示全部楼层
果然好勤力,样样都关注,真係好版主啊
! u& |+ N' U( _$ n% ^9 i& ~kevinchan 发表于 2010-10-24 02:11
2 ]. d: [8 `6 `, A

. G1 @% v& r1 J, C. b& N( {
; `6 R: h4 D5 C& N$ I: ?    : e, j1 P+ L' P4 T2 E5 L8 _7 H
大家咁話啦