跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 恭喜~漫步雲端~成為本壇版主

inber 发布于2010-10-24 00:39 15292 次浏览 226 位用户参与讨论     [复制分享主题]
help6288 发表于 2010-10-24 08:11:11 | 显示全部楼层
我返到黎見到漫步做左新版主已經即刻發帖了7 Y3 {5 z5 _! G5 F
不過都系遲左兩三個鐘( F% U+ b* E8 w/ d9 {) M! U- }
iamaboyandog 发表于 2010-10-24 08:09

" E7 I1 ~  m' I# J7 i/ e+ u
0 e/ S1 t3 G, _9 ?5 {7 C) t; Y  [+ P& R8 @* X& b6 k
    嗯...最紧要无过期就得了....迟D无所谓

ai934929s 发表于 2010-10-24 08:14:32 | 显示全部楼层
支持新版主,又有星梦收了,哈哈···

评分

iamaboyandog + 20 多謝支持新版主

earnac 发表于 2010-10-24 08:22:24 | 显示全部楼层
恭喜一下,还有红包么

评分

iamaboyandog + 20 點會無!

kevinchan 发表于 2010-10-24 09:02:34 | 显示全部楼层
你未訓又唔去派
# G! o  c- @2 e9 e  p1 N5 Niamaboyandog 发表于 2010-10-24 07:56
5 ?/ G, m# t) E# s- B

, q0 e2 y  h9 ^% w: B9 r8 D( e  a( n# t# j4 f8 \8 t! x
    我都话咗围观咯= =你肯定睇唔到我句话

kevinchan 发表于 2010-10-24 09:03:38 | 显示全部楼层
我呢個時候我訓左了 / X& b% L" C5 ^; c" P1 _# v6 d
你想我夢遊同你派?! Z0 @( G) x! H8 [5 ?+ x
iamaboyandog 发表于 2010-10-24 07:48
$ \5 T/ L  A* \8 s+ e
. }; Z1 T4 c( b: C8 x0 h( \$ W

6 e+ h( O* H# r7 B" j( l, [/ b    你梦游能够派星梦嘅话我都真係好想见识下,哈哈

timaousi 发表于 2010-10-24 09:03:39 | 显示全部楼层
恭喜漫步啊~~如果琴晚臨訓前有上黎就唔會落後甘多啦~

评分

iamaboyandog + 20 小T

inber 发表于 2010-10-24 09:06:58 | 显示全部楼层
我都话咗围观咯= =你肯定睇唔到我句话% Y2 {& x6 O9 }; G' T
kevinchan 发表于 2010-10-24 09:02
1 ~, |2 V! r2 V, d5 L

W7 d( x9 z- J. z0 Q" m+ K  r/ v; Y* g5 l
唔見你有話圍觀% J1 g9 K  I3 r! u' }5 t, i
咁等我睇多次先

Mikkukan 发表于 2010-10-24 09:14:20 | 显示全部楼层
回复 79# iamaboyandog 2 E/ P( r" p& h: n
1 k8 ^. }5 w7 T( |1 W0 d" Q
1 k4 F- C7 M: i, k" T/ a
    I only used copy and paste.

lych 发表于 2010-10-24 09:14:34 | 显示全部楼层
恭喜漫步雲端荣升店长,恭喜恭喜

评分

iamaboyandog + 20 多謝支持新版主

ward 发表于 2010-10-24 09:16:05 | 显示全部楼层
利是利是~

评分

iamaboyandog + 20 個頭像....

inber 发表于 2010-10-24 09:16:35 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog , _/ L; B: V" t- W* X
9 L; g* S2 S8 @- f* E7 `4 x
$ Y. l; }* M4 ~# ^
    I only used copy and paste.
) o5 K' [2 U! }( `( x5 F8 T2 r" QMikkukan 发表于 2010-10-24 09:14

6 I: b: G" W' U% d6 Q. f+ }! n! l1 a7 h, o$ p$ S$ I( D* {" p
# W: C0 h% r, k/ s+ _( @
咁樣有機會會比人扣分的

inber 发表于 2010-10-24 09:18:02 | 显示全部楼层
我都话咗围观咯= =你肯定睇唔到我句话
5 P9 ^& i) n/ u4 f# Z; vkevinchan 发表于 2010-10-24 09:02

9 v' R/ M8 |: p. ~: A+ N% M
, r: b+ M5 J/ k6 i& h: @* k8 x2 p$ p( h# d( K
我用Ctrl+F
* ?0 f0 ?# a' a% T3 I: U0 S9 n# N: c查唔到你系呢張帖有打
围观