跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【己過期】【TXB】爆丸【粵語】【全52】【rmvb】by-ngyan1600

inber 发布于2011-2-12 19:57 2292 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【影片名稱】:爆丸* X1 y4 P7 S  c( K' ^; g
【影片集數】:1~52集
. T0 K* Y% |/ D6 b【影片格式】:rmvb$ L) o# o. D' X& u: N2 O
【影片編碼】:RV40
- h, J1 ?( k' g: y) q【分辨 率】:640x480  O7 ^# Y* y; k& O" {% e, [4 \7 n
【語言字幕】:TXB粵語/繁中(TXB)
6 Y  \% i1 O, k" O【影片大小】:約180M(共8G)- a" V- a: I, |
【儲存空間】:115
- n. V& N3 U% G& ~【死檔日期】:30日(可續期)
8 N1 Z; [$ n3 |5 g6 o【錄影製作】:ngyan1600

( y6 Q4 X# p7 B( j9 V
: ~" A. r# C+ j/ v' t- K2 r/ Z
7 _, Y0 e# J& a* z' B  c 爆丸01[龍之戰士][(002261)19-37-48].JPG
; c2 G0 Z5 A7 X' B( O: G* m4 I/ A: q: d6 i7 M' ~* K1 b

" L2 v# t7 c! B 爆丸01[龍之戰士][(003713)19-39-36].JPG
所有影片均被本人壓縮成RAR檔(己添加3%恢復記錄)
6 c& V6 D% D8 W2 m  j0 W, l+ B+ @如果檔案有任何損壞請自行修復
0 B; T* y$ \' ]! q+ D7 C
; g& B& J3 K# [

) m+ i2 v  L. x# v  ]3 x如果本帖子有任何問題請盡快與本人報告
, ^0 S; m* @3 S! |0 f. n0 D好讓我早日修改

( k4 t8 Y) G* v$ Q, X: ?
4 g, Y; x- f; s1 L/ l) d0 J請留意樓下
6 I  r3 ^8 w! ?! x% d* c2 Q6 q: C4 G+ `& T8 b$ @; h5 `  M, i' ]! J6 i3 i6 O
<< 免 責 聲 明 >>) O6 E" q3 p$ b) y
※ 下 載 鏈 接 僅 供 學 習 交 流 之 用 , 請 下 載 後 在 廿 四 小 時 內 刪 除 。. \& _5 M7 E1 h6 e( W3 x
※ 此 電 影 乃 本 人 網 上 搜 集 , 不 承 擔 任 何 技 術 及 版 權 問 題 。5 w; w$ D# H2 ^3 q
※ 本 人 不 承 擔 網 友 將 此 用 於 盈 利 或 非 法 目 的 後 果 和 法 律 責 任 。

评分

漫步雲端 + 8 + 64 + 2 多謝分享

已有(26)人评论

inber 发表于 2011-2-12 19:57:35 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-2-12 20:27 编辑 6 `( j; d% q1 O9 h, R# H. r+ y! u

$ Z7 Q* M4 W2 X# _4 J6 V以上檔案使用優蛋上傳
  o7 c- a0 k7 a$ `8 B8 ?但使用過程當中經常彈出警告3 G" D, X! N* k+ V" N% ^5 d5 D9 }& b
所以本人並不知道這對文件有沒有影響$ o, Q+ M' o$ H7 U) {4 @8 C

0 J' J: i& L0 I9 ?以上全是廢話
) a$ m  P! u4 P. Y但購買前請細閱以下內容
0 l4 |' ?7 I  r4 P% y7 R% ~* c, j' ~1 _4 y, c' P9 t0 R
1.引言9 ]. Z" p/ K$ r3 j9 |
本帖與[MU原創] (TXB) 爆丸 (第01-52集) [更新至第26集]屬同一版本- j0 ~* g, b+ p$ O7 @9 E
故此我沒有分流去MU% A1 m) \( S. f3 ^/ t# T" D
本帖售價將於24小時後增加2 X6 `1 O# e, p
: [" p8 w' @+ g$ q
2.續期
: B) |5 R& m* Y! m會員在購買主題的24小時內- Q- ^7 d7 c/ ]# \
以PM方式通知本人續期; h' q. W1 v+ Y2 \& o7 m" I0 Y; d
24小時後恕不受理
5 y4 ^2 R& e2 N, n
$ U* b9 g, D: L; e3 R# m9 U0 b3.重要
2 t3 J2 U/ M) q! ]8 Y本帖若因任何理由今會員損失星夢
1 f6 u* i9 h" u+ k7 t. j本人不會負責
% u: o* P- }/ f購買前三思
$ P. Z- C; h" d% S/ W
包括但不限於,文件完全消失,文件損壞,不能連上115,

gulliver 发表于 2011-2-12 20:04:20 | 显示全部楼层
睇下都要比钱~路过算了~

基拉杰特 发表于 2011-2-12 20:10:18 | 显示全部楼层
那段红字真有深意

h2o2 发表于 2011-2-12 20:20:41 | 显示全部楼层
那段红字真有深意
% |) X/ p: ^! ]7 Y4 O$ x/ m基拉杰特 发表于 2011-2-12 20:10
( v  {0 G& ^# O  W

" N4 K$ y3 [4 d& w; p# E. E9 q3 M2 ?/ g5 c$ {7 H
    LZ好诙谐噢小弟佩服啊orz

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 20:25:45 | 显示全部楼层
  M/ q4 s, u( @# M
哩次水王I識做了,有注明系1600大大首發嘅!可惜系模擬版,都系收翻佢的合成版好D,分流埋哩個版本了!$ D/ g. H$ h0 M9 D
( ^7 T/ h( ]3 i! ?! T
想吐槽過你了,乜水王I,你都好等錢使咩?定都系想做十大有米佬了?

inber 发表于 2011-2-12 20:33:35 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-2-12 20:36 编辑 6 c, p5 f9 @+ n6 d
哩次水王I識做了,有注明系1600大大首發嘅!可惜系模擬版,都系收翻佢的合成版好D,分流埋哩個版本 ...
0 ?- ^+ I; \5 K( g6 N, Nmcnynbajay 发表于 2011-2-12 20:25
9 M9 W/ I6 ~' B; }) X

- @5 A0 q9 E- b6 j* }9 P$ I) G; u7 t  d小米佢唔註明,唔知點解,系懶掛: U6 @7 ?* y  b. X7 M% p; b
(我全部帖都有註明原創人的,如果我知的話)% Q, N8 v; j, a$ H/ h' H

# q* m1 K( l$ W/ H7 C" K, ]! q你都好等錢使咩?8 I- }$ i- C( h3 n! S: P7 R  y
唔系
3 B9 S6 _4 d; B( p) T定都系想做十大有米佬了?/ o& F5 H7 ^" y1 O8 I, f  e

' H4 q1 C. U# ?2 h" H4 Y  n, x3 s2 g, n! [
還有一個較為重要的原因( d- t! D5 o; K: g) G! }
而家嘅合成者(原創合成)開始收費了9 a% S! q5 I# j4 O
不二那個足球小將,真的貴左少少(我都唔排除我會買)
  K! `) z( I5 a5 f
' C: O; X; s$ z9 V" y& M另外漫步都開始收費了(因為有人激嬲佢 ). _) h8 D  D8 q' Z2 f8 A" d! S$ E) Y
所以,我唔可以再好似之前咁9 A4 c2 m; v- ]* c2 I2 [
另外而家我的收費會比之前貴

天使之风 发表于 2011-2-12 20:46:00 | 显示全部楼层
录影版·~·`录影版~~~~··收下先,到时再洗·~·

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 20:51:03 | 显示全部楼层
小米佢唔註明,唔知點解,系懶掛
# i+ i( i" ]8 K2 c! J(我全部帖都有註明原創人的,如果我知的話)
" Z) s. c: x  w6 C8 F% a2 `: ~5 F) i' f" k* V# U
你都好等錢使咩?. ?2 m: w4 _. }/ i5 L1 G
唔系$ Z  m- W  ~8 U9 k* a' {' R
...1 d) W0 H2 N# i$ q, {
iamaboyandog 发表于 2011-2-12 20:33

3 q8 E, m: M: ]0 A; ]8 T. H: S: O  E$ g) e  t/ d# |8 f
小米唔系懶,系唔記得邊個來~~~5 B9 y- E: o" C5 j1 Z$ a
) _4 t2 ~% P  I+ S4 q( `
    不二的收錢方式真的幾貴下,令佢能一夜成為暴發戶~~都系等合集會划算多D~~
2 l9 m0 u, O& V& \5 k/ z" P
# f: e! j+ D' T& O+ [& G真的唔明你哩D有米人系咩心理嘅~~~十大有米佬排行榜,神馬都系浮雲而已!

inber 发表于 2011-2-12 20:55:44 | 显示全部楼层
小米唔系懶,系唔記得邊個來~~~% ?% N* k2 P; c( m, M  i9 _" F

! H; z3 }  d( p7 P/ a     不二的收錢方式真的幾貴下,令佢能一夜成為暴發戶~~都系 ...
* E6 X. N0 N: k- Omcnynbajay 发表于 2011-2-12 20:51
* M8 N" Z5 X& f* u, K
/ z% ~$ X. M5 B; N
6 c/ j2 j1 x; w9 |
rmvb我一用Realplayer開就睇到邊個系原創人! _$ h0 O& {! `; f
而用其他播器都系有方法睇到系邊個整的.....(如果原創人有整自己個名落去,先會睇到)1 v2 c* z) Q6 {  e' P/ H

. _# Z9 i$ Z+ F"真的唔明你哩D有米人系咩心理嘅~~~十大有米佬排行榜,神馬都系浮雲而已!"
7 o6 P8 @8 e1 e可能系現實之中,我好窮
2 [/ }8 \. U/ [& D1 G所以想系虛擬世界做個有錢人掛

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:05:40 | 显示全部楼层
rmvb我一用Realplayer開就睇到邊個系原創人
( A. J, i2 p% G: F/ x而用其他播器都系有方法睇到系邊個整的.....(如果原創人 ...
; M2 w/ h( e& [  h  a4 {7 B$ riamaboyandog 发表于 2011-2-12 20:55
* x9 K1 c7 a0 ^2 X: E9 U( q; l

' |7 X  Y  S; M8 l, F* b5 b" ~3 }) S8 ?' ?3 f
    哦哦,的確可以用哩個方法睇到嘅,岸狗就無加到自己嘅名落去了,系自己網站來~~
' C: h- x2 p7 l7 B7 |1 W* G4 d! m笨豪+郎牙睇都系亂碼來~~等等都系,唔支持中文咁喔,英文名就無問題!
1 K" m; }) m; t* X! H0 y) J$ a3 t
O(∩_∩)O哈哈~,我現實都系打工仔來,都系好窮嘅~~唔在意D錢,在意名氣度
9 @3 o/ u# K/ D, i! W) Z6 {6 U9 {
凡系有錢佬,都唔會有咁多時間擺煲網中……個人覺得!

inber 发表于 2011-2-12 21:12:41 | 显示全部楼层
哦哦,的確可以用哩個方法睇到嘅,岸狗就無加到自己嘅名落去了,系自己網站來~~
3 Q; n( r. w6 P( [笨豪+郎 ...
" _9 }" J8 v5 j! T/ c$ T( E2 Umcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:05
' n" D. j. J2 }& e1 }

. o9 k& ~$ F/ L) Z: m$ X
2 O8 V; H) i+ Mon9好似有啊+ ~5 R/ \% ^' `$ Y0 A0 h
"笨豪+郎牙睇都系亂碼來~~等等都系,唔支持中文咁喔,英文名就無問題!"
; ^1 l+ v+ R3 D, r# m  B用某某軟件用繁體開那個播放器就可以睇到/ p6 i# O- z& j  v
5 b$ m4 ~: h; G! y: x8 ^0 d! T
"我現實都系打工仔來,都系好窮嘅~~唔在意D錢"
& `9 k- K; A7 M7 V個個人唔同吧

123下一页