跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【己過期】【TXB】爆丸【粵語】【全52】【rmvb】by-ngyan1600

inber 发布于2011-2-12 19:57 2287 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-2-12 21:25:04 | 显示全部楼层
水王I呢個名越來越紅啦

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:32:55 | 显示全部楼层
水王I呢個名越來越紅啦
' w' B1 y1 |- x5 J& T" Z" z漫步雲端 发表于 2011-2-12 21:25

7 V0 g4 g: g6 O3 H  z0 e" Z) ?: Q
7 p; Y3 e8 {& a: X5 H# I- i* h/ ^. ^$ Q" O
    嗯,我都幫手宣傳中……內情我神馬都唔知道嘅!!!

漫步雲端 发表于 2011-2-12 21:39:33 | 显示全部楼层
嗯,我都幫手宣傳中……內情我神馬都唔知道嘅!!!
, L) n9 S: q" Y0 K/ e# _4 nmcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:32
5 D+ R' b! t, f( {
( E. m# o! x' c3 n+ ^, r" _5 m

9 a% e9 V1 o# b  
+ _% }; o8 a5 A- U( D+ ^我一樣神馬都不知道,只系聽見人講而已...
; j9 I7 ^; J1 {' ?& q; k
, z0 g! S( h: F. R3 x今晚咁早出黎搵食啊 少有啵

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:43:32 | 显示全部楼层
我一樣神馬都不知道,只系聽見人講而已...: e3 s8 I  m; A# W

- [3 }9 I  p$ ?* g  B今晚咁早出黎搵食啊 少有啵$ r0 i" G' E. W' o; T/ _$ V" `
漫步雲端 发表于 2011-2-12 21:39
8 t( @7 ]# j; T! Y# @9 c% B. r* I0 @

8 x. a. V  N/ S$ v- j! T4 L5 @0 R- [/ Z; k# B. e$ }
    無乜心情再校正D咩野~~咪得閒出來同大家水下咯!

漫步雲端 发表于 2011-2-12 21:48:50 | 显示全部楼层
無乜心情再校正D咩野~~咪得閒出來同大家水下咯!# [  t' Y% B. F# [2 c3 F
mcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:43
9 [8 y+ b' D" d! ~6 N

8 h: P6 A) {3 ?6 n+ q, }% l+ K7 x, r, u4 h" X& u5 d& K8 u! B9 e4 B

, m( @. |( e9 w! X. X& ~6 _原來系咁= =!我合嘢合到攰都出來吹下水 不過而家好似沒乜人陪你水/ b* d( m7 d* T& Y) w
4 G+ e5 u& y( k9 I
我算不算?

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:56:55 | 显示全部楼层
原來系咁= =!我合嘢合到攰都出來吹下水 不過而家好似沒乜人陪你水
4 k* Y- p8 O9 E- p" D
. M5 d' u5 G+ G2 x我算不算?
9 b- s6 ?& H! O3 w! K% c: ?6 p漫步雲端 发表于 2011-2-12 21:48
/ F9 J: a5 Z  D! o9 N: s+ m

" a4 w) U4 ]: P  C8 ~/ h0 F
1 g& w, _6 {6 l" }4 w    當然算了~~難得的知己了!
8 t  e5 t" {9 L" K* }- C  j% d" Y
我都無乜話題好水了~~都系睇下新番算了~~積累了好多未睇* x- z4 A; a- w4 E$ i; w9 m' R

4 k2 q/ K% Z2 m3 @8 h: l系喔,我再提醒你了,咪忘記聽日的《機靈小和尚》了!

eegbook 发表于 2011-2-12 22:26:24 | 显示全部楼层
那段红字真有深意  a2 Y+ G* r# \5 z+ G: M
基拉杰特 发表于 2011-2-12 20:10
( L) R/ Z, I/ X. T- l* V

% J# l4 Z) N* {( h+ u7 F2 ?- w7 L4 [* ~7 A9 ~; U
    的确。话说,爆丸系乜黎?如果系爆蛋,可能会好痛。。

polluxkyo 发表于 2011-2-12 22:47:55 | 显示全部楼层
粤语版本看的就是舒服啊

漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:12:41 | 显示全部楼层
當然算了~~難得的知己了!
6 H7 e; G; f) ^$ X0 `
3 P9 O: u, @' A9 p. b; z我都無乜話題好水了~~都系睇下新番算了~~積累了好多未睇
0 C3 k- L, T0 L3 A1 y# V# j# O...
! p; Z; {( t% U3 m3 Hmcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:56

' e- f7 r: F, |5 Y2 p: A, S! h7 J  X& V2 r, Y) y
2 x! F: Q) v$ H& v
    : l& Y2 g0 V+ L( J
呢張帖又沒提示 你仲要我要幫你錄呢套?哦...盡量啦
0 Y& c( g- B- x8 G) q我朝會好忙的,希望我記得開電腦

aaron81 发表于 2011-2-13 00:15:51 | 显示全部楼层
I仔开贴点可以吾顶下!

chen2010 发表于 2011-2-14 07:34:21 | 显示全部楼层
太好了,终于有全集

85929894 发表于 2011-2-14 16:58:22 | 显示全部楼层
冇星梦 纯碎支持 加油!