跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 恭喜~漫步雲端~成為本壇版主

inber 发布于2010-10-24 00:39 15135 次浏览 226 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-10-24 03:02:18 | 显示全部楼层
MSI GTM785-E45只有两条内存槽) X) |4 h5 `/ A; i
kevinchan 发表于 2010-10-24 02:55

. Y) `- h8 ]5 T; ?  t0 N5 j
( V& Q2 z/ b( n( ]; S1 a( _& [. e1 [  x2 S

d1 Y4 e# |1 F; j1 Q, G42樓我哋派雙重了,幫手取消我過個吧

kevinchan 发表于 2010-10-24 03:02:46 | 显示全部楼层
派雙重?
% `0 r1 @0 N+ c2 L* h漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:57

0 v" u. c  ^  U, d6 m7 e. {! P9 W6 E, t* N% f- X$ d5 v

" B1 x7 y/ \  v- _  s( i    不用了,我已经撤销了

漫步雲端 发表于 2010-10-24 03:03:51 | 显示全部楼层
暂时唔玩大型游戏,所以都够用嘅,我开机都係800-900MB啫,加上日常使用嘅程序都係1.3-1.5G
8 Q  z, Y5 R, ~' u5 e/ [* f( j5 ]8 y8 ykevinchan 发表于 2010-10-24 03:01
6 I1 P1 S+ [8 \2 I$ J( X5 Z) D' N
0 E( ?) B0 A9 }9 `

. q  [% L) T: N7 U4 F   
' l" G. R( ?( B; g我開機咁少?我開機就1.4G/ @2 f, ~$ n( D# N( Z

* q8 b/ [+ Q+ Y4 _/ T! ^+ s日常使用2G以上

cuterinoa 发表于 2010-10-24 03:03:59 | 显示全部楼层
恭喜嗮漫步....  

评分

漫步雲端 + 20 多謝支持

漫步雲端 发表于 2010-10-24 03:05:08 | 显示全部楼层
不用了,我已经撤销了$ |7 r% g% l' i) t7 m
kevinchan 发表于 2010-10-24 03:02

- O" f- ]3 c. t- L4 v' S) P  m& W7 }$ G

' ?7 A! o8 V0 |, r8 Q5 K$ [* g   
- V2 ~$ I, u' z1 V1 Y- C# v哦..又會我哋同時派的= =

kevinchan 发表于 2010-10-24 03:05:21 | 显示全部楼层
我開機咁少?我開機就1.4G
6 e( H% \3 w% v3 \( s; m& X" D( H3 h5 i0 y
日常使用2G以上; O7 g6 T; W- M
漫步雲端 发表于 2010-10-24 03:03

. L+ ^- Y- R2 B+ Y3 Q& N  |7 A" [8 C$ b

, R$ u. ]4 ?3 S- O9 r. u    人地话噶,内存越大,系统占用内存就越大....呢啲叫做充分利用内存,我觉得有啲道理

kevinchan 发表于 2010-10-24 03:06:27 | 显示全部楼层
哦..又會我哋同時派的= =8 |# C. |, |) t  _0 e6 i& e% L
漫步雲端 发表于 2010-10-24 03:05
3 E  Q) w  o! [. L; i8 F# S

/ z* N& E' _- e, t4 ]" o
% j1 I3 E4 l( m! h! s5 Z    我派嘅时候就估到会发生咁样嘅事,不过我照派,睇下系咪真係会发生,哈哈

漫步雲端 发表于 2010-10-24 03:06:33 | 显示全部楼层
真係訓了,再講就天光啦

cuterinoa 发表于 2010-10-24 03:07:32 | 显示全部楼层
雀雀同漫步都咁野嘎...

dorothie 发表于 2010-10-24 03:07:48 | 显示全部楼层
恭喜新版主~~~版主好犀利啊~~

评分

iamaboyandog + 20 我很赞同

cuterinoa 发表于 2010-10-24 03:09:42 | 显示全部楼层
真係訓了,再講就天光啦
% K! P" g' ?( H漫步雲端 发表于 24-10-2010 03:06
6 B1 G( j  f* n2 x8 S) K

9 l) q4 |) x) G6 r咁晚安啦... 明天再讲过啦...

25908723 发表于 2010-10-24 03:09:42 | 显示全部楼层
恭喜恭喜!賀喜賀喜!
" U" D! b4 j: u* x1 N唔知派唔派利是錢被比我呢?

评分

iamaboyandog + 20 點會唔派比你!