跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 恭喜~漫步雲端~成為本壇版主

inber 发布于2010-10-24 00:39 15136 次浏览 226 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-10-24 02:14:39 | 显示全部楼层
大家咁話啦9 t0 a, U7 V2 `, i! |; t
漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:13
$ K1 `) R' T+ H" G/ l
3 t5 F( m' k$ d7 |0 `* m. Y
5 E. {+ w& S) l$ _0 J0 H; ~
    你无发觉我好懒嘅咩?呵呵

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:18:44 | 显示全部楼层
你无发觉我好懒嘅咩?呵呵; H- `8 x9 K; q" d9 ~' \
kevinchan 发表于 2010-10-24 02:14

; {9 p& S, v7 v6 O/ T" d, f! Y4 @3 e5 q1 W' [
( E0 |! l) `) L5 q

* Y6 b( Z5 F9 M& ?" t4 v唔覺啊,還是咁勤力去咬人

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:27:09 | 显示全部楼层
唔覺啊,還是咁勤力去咬人
4 o2 |. h7 w' |漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:18

) M5 K; w2 q$ X5 `# @5 F
8 H  v2 u  u! Z9 y: \/ u- _+ N4 m; ?! O( L7 N% U
    自从前几日装完系统就一直懒咗几日

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:28:01 | 显示全部楼层
訓教了,想攞紅包的人明天請早7 ]9 e- r  b; {2 w" m0 r, |
或者直接搵雀街

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:33:40 | 显示全部楼层
訓教了,想攞紅包的人明天請早
& |* [$ r1 C9 b* s6 y9 g/ q; G  Q或者直接搵雀街2 t: e1 s$ A( o" C4 y
漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:28

) ]3 P; `% C, F) e, _" c( p, T* ]! K; f1 k9 }$ \9 e5 v
2 E# u0 u2 e/ J. F
    又摆我上台,好明显主角係漫步版主

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:35:35 | 显示全部楼层
自从前几日装完系统就一直懒咗几日
. q& |+ ^5 h8 N( a) Z0 W1 Pkevinchan 发表于 2010-10-24 02:27

4 o! |, J0 P/ G. D; t/ ]1 O( u9 n* L1 W; d# Z9 \$ U2 G2 G/ V* ~
' G5 _0 D& I3 h8 g! Q. W" B' M. s
    6 r' ]$ E& U" p4 E5 s8 \
點解裝系統?又中毒

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:37:48 | 显示全部楼层
點解裝系統?又中毒" n3 a% C" B- Z- F  E$ e7 f% n
漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:35
( D, }' w: @! {+ L5 R

! v8 H6 M/ a/ o- P% s
# M9 T6 @" c; y) C    话说我用电脑咁多年极少中毒= =今次重装系统係纯粹想整理一下硬盘里面啲嘢,而且觉得个系统好似有啲问题咁

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:38:32 | 显示全部楼层
又摆我上台,好明显主角係漫步版主
, a( B) c/ ?1 H$ kkevinchan 发表于 2010-10-24 02:33

) t! ~% D% E" e# c, n5 R4 ?" }
* O; k1 _5 P5 _* c5 c8 m: L& `+ C3 p, Y

. o. ^  @5 X, k+ ?" Y但是我+分數量十分有限,我諗派多10個8個就用完了
' L+ E, Z- R0 }- D- l/ i  |1 o0 o
所以叫你幫手派下

漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:40:59 | 显示全部楼层
话说我用电脑咁多年极少中毒= =今次重装系统係纯粹想整理一下硬盘里面啲嘢,而且觉得个系统好似有 ...9 Q1 m" \; y( z% _
kevinchan 发表于 2010-10-24 02:37

% S& V1 y1 p" H( P+ h! A2 h3 J7 M& C3 @0 J+ Q, @2 }
# s  b1 b' V$ m6 i
    % ~6 Q' J/ T8 ?2 r
我一樣極少中毒的,XP時代就已經習慣裸奔了

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:41:07 | 显示全部楼层
但是我+分數量十分有限,我諗派多10個8個就用完了) c+ @2 i# T% ?3 S" K5 {: Q& L

U3 K# Z8 L% U) h: N* G$ W0 n+ {7 o所以叫你幫手派下
- o, o, M, M4 L% {" a+ y$ D漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:38
$ k/ _. B5 ]( f! f' {. E: K% a

4 t! d+ Y5 k  t% X" h! N/ f4 f/ t$ f/ t8 G
    放心,我会叫小I帮手派
) ~; V$ W( Y% i1 U. s# N* t# `* [3 E6 KPS:小I应该会见到呢个回复

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:42:37 | 显示全部楼层
我一樣極少中毒的,XP時代就已經習慣裸奔了1 G& }/ g, k' i, D6 T
漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:40
( o  w; B: F0 a3 ?3 _& |! k! n! N

, I& r9 ]0 F4 o( v% Y8 v1 f( Z( _, m; S3 O
    以前一直用卡巴斯基,所以无病毒入侵........我依家都装咗64位win7,感觉同32位差唔多,不过有几个我常用嘅软件用唔到

kevinchan 发表于 2010-10-24 02:44:12 | 显示全部楼层
但是我+分數量十分有限,我諗派多10個8個就用完了( B: v) r. V5 A% f* `% Q
% x, `+ K1 b9 M2 n4 S: v3 X3 a
所以叫你幫手派下2 \/ V0 J  H" M' n" \0 v  n/ A
漫步雲端 发表于 2010-10-24 02:38
  q2 K7 e+ \, `. }9 J- G% e

2 K( m1 N) ]" k1 \# ~7 }" ^- f2 ]
2 s# q( k+ Z) }    係啵,我都建议最好限制派星梦数额....唔好无止境咁派= =(虽然暂时少人)