星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [原創][115][米奇妙妙屋][TVB,粵語][rmvb,1集,the friendship team]有興趣才繼續

canvas 发布于2010-8-10 15:41 8352 次浏览 52 位用户参与讨论     [复制分享主题]
2 `3 t5 \0 O5 Z3 i
$ g% `; a, H7 n5 d& d0 H【片  名】米奇妙妙屋Ⅰ,the friendship team  Z, p  E4 }2 Q7 V' a
【集       数】1
% s( F' D- m3 ?! z【影片格式】rmvb6 c  J. K( p3 t- h
【大       小】159mb
- q) c. H9 A3 o% r7 ~, `3 x  v! E【語言】粵語: p! d# M1 P( V$ e/ W1 Q
【空間】115
- r, q" |, P3 L
: [2 ?; k0 i3 G+ X- S1 J! h 01.JPG
) J4 E3 m3 ]" c% l8 D/ D4 O# o9 u& `1 n
01 (2).JPG 6 S  C% q/ i0 X
  _6 {1 ^' p: _. x) O% H1 ?+ S# N
01 (3).JPG / i$ V9 s2 f, T( P
9 f  B" X% W( @# y2 L
01 (4).JPG 5 H4 n# Q; O& P5 ^
/ }1 Z. r, u. o. r8 u# c# D
01 (5).JPG
' S0 A: a9 b9 o1 A: g( m  ?6 h8 b, T3 M* z
01 (6).JPG % }7 y7 K; d, [; W" W$ b4 o" G

0 z/ t5 t+ N5 \+ Wps,質素不是太好,前幾集用dvd機錄,之後的才轉用外置hdd錄影,現在tvb還在重播中,上面是最近播出的一集...
- |9 I6 p! @6 U& t" ?
6 w2 x/ r5 ?: `* b# z, s* j- l7 m# ~" A4 ], V  K
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 30 才可浏览,您当前积分为 0

已有(52)人评论

victorsengmo 发表于 2010-8-10 15:44:09 | 显示全部楼层
本尼有d 興趣睇左個名...但係入到尼就無晒興趣了.....

canvas 发表于 2010-8-10 16:03:31 | 显示全部楼层
為甚麼?

victorsengmo 发表于 2010-8-10 16:12:53 | 显示全部楼层
為甚麼?
9 u, H; S7 R% g0 ?* Lcanvas 发表于 2010-8-10 16:03
+ c$ ?: s" ^+ W
( O3 p8 f* i3 U; G* U/ s/ @
因為我唔知道米奇妙妙屋係講mickey mouse.....我以為係其它動畫片~

基拉杰特 发表于 2010-8-10 16:17:28 | 显示全部楼层
纯支持算了

kevinchan 发表于 2010-8-10 16:35:32 | 显示全部楼层
点解唔cut埋黑边嘅?

迪格斯 发表于 2010-8-10 19:53:22 | 显示全部楼层
哈哈,支持下,须然我宜家唔系几中意睇呢个。。。

moschino 发表于 2010-8-10 19:57:13 | 显示全部楼层
星期六由于太早起身,睇过一集,比较适合幼稚园或者一二年级嘅小朋友睇············

cimmy210 发表于 2010-8-11 02:43:28 | 显示全部楼层
3D动画版..........................

kenhai74 发表于 2010-8-11 09:35:06 | 显示全部楼层
多谢分享,我个3岁大嘅女儿好钟意睇呢个,成日同我争网线就喺为咗睇妙妙屋喇!

kenhai74 发表于 2010-8-11 09:36:30 | 显示全部楼层
请问楼主,你录制这个视频分辨率是否720P嘎?能否俾些详细参数了解下,唔该晒!

彩虹V佐助 发表于 2010-8-11 10:13:52 | 显示全部楼层
支持楼主继续放,我要下载俾儿子睇。

12345下一页