[每日闲聊] 此贴已经冲上20000楼了...欢迎加入吹水...

aaron81 发布于2010-7-16 21:17 516969 次浏览 30896 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2010-7-16 22:24:45 | 显示全部楼层
我都觉得好刺激,你下线拿??$ w/ [% ^: l2 o1 J$ g- A1 Q
aaron81 发表于 2010-7-16 22:22

5 {% s5 ^1 Z! G7 a% o. D9 K5 s6 f; T* _8 N# C
8 Q5 ?( n9 Y0 _! R+ K6 v
    没那么快,搞了下其它东西而已

aaron81 发表于 2010-7-16 22:25:15 | 显示全部楼层
粵漫社最長嘅一條貼系幾多樓啊?唔知我地可唔可以超越距咧!6 }) X* V. k; M! H0 ^/ I2 W* r
timaousi 发表于 2010-7-16 22:22
% \/ B$ a% _/ B
又无数据,我都想知最高是几楼??等下问下鸟兄~

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:25:19 | 显示全部楼层
你的迅速崛起,当时我都觉得惊呀~佩服~4 _* h- G- Z+ ^# W2 i" `
aaron81 发表于 2010-7-16 22:24
) N- L* s+ }4 s  Q6 K, }1 L. L4 f4 u

: a& O; u$ ]2 }' j% h% O" S7 E8 T( h' h
) C5 i! ^& C( f( H( G    嘻嘻,唔係你估.....想当日我係查水查得多,所以畀老虎推荐去做街长的

timaousi 发表于 2010-7-16 22:25:32 | 显示全部楼层
2000+贴,几有难度的
! y& ?2 e  R& C% o. \kevinchan 发表于 2010-7-16 22:24

4 u: d+ ?$ c+ T0 k5 [$ J% p3 a& |5 r! m1 I% n0 L8 L, u3 \
! k0 G0 f% |+ g4 e9 ~
    但系我覺得我地家陣D樓都起得好快啦啵!

aaron81 发表于 2010-7-16 22:26:02 | 显示全部楼层
没那么快,搞了下其它东西而已
) ]9 t7 r% X" p+ ?  s! |' Q基拉杰特 发表于 2010-7-16 22:24

; s( A; V$ f6 V8 [2 L/ f你不打扰你搞其他,转头来水过

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:27:13 | 显示全部楼层
但系我覺得我地家陣D樓都起得好快啦啵!3 Q2 C! C' w& U: N
timaousi 发表于 2010-7-16 22:25

- X' M, {* I( v" p* }- K, m( u& p% a
- V1 `6 Y4 c/ c4 Y9 Y$ H. h; o# |( o2 D) K: _" a' C+ `
    希望后劲有力喇,斋得我哋几个真係几难= =!其实我无接任务做噶,我纯粹嚟吹水的

maplep 发表于 2010-7-16 22:27:40 | 显示全部楼层
但系我覺得我地家陣D樓都起得好快啦啵!
0 i& O. ]1 n( a' Etimaousi 发表于 2010-7-16 22:25

+ ]9 f% }6 V* Q5 ]+ y" V7 S
3 T  |0 X0 S( A( _/ m2 [3 L
( {' N8 P' y6 I+ |0 l    换回头像了

aaron81 发表于 2010-7-16 22:27:41 | 显示全部楼层
2000+贴,几有难度的
8 o$ T+ C- \/ s3 X0 V$ G4 O" H- pkevinchan 发表于 2010-7-16 22:24

4 l, r) T' p$ J! l% b% k6 ?2000++的确有难度~~5 n, h1 n, \8 f! t" N& ^6 S7 l
但我地可以创时速最迅速的高楼

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:27:50 | 显示全部楼层
又无数据,我都想知最高是几楼??等下问下鸟兄~: B) o8 Z4 F- y4 I; C5 g6 g; M
aaron81 发表于 2010-7-16 22:25
一睇就明白晒啦 捕获.PNG

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:28:41 | 显示全部楼层
换回头像了
' n: ], i$ K3 C1 o8 E  X( A, umaplep 发表于 2010-7-16 22:27
0 e, D6 W% l/ s: z' G5 Y% M
8 R4 T: \7 e( o: e/ v

) O% n  h1 L4 @" g    你又一边合成一边上论坛?

aaron81 发表于 2010-7-16 22:29:05 | 显示全部楼层
我換左頭像姐!不過我都唔系成日水!唔記得我都唔出奇!我家陣換翻個頭像你睇下仲應唔應得我咯!
1 l( j# R' I6 x* |- }6 G/ etimaousi 发表于 2010-7-16 22:24
( {6 j" d' K# v. {) Q
原来是你,当然记得,久吾久都会发D最新动漫资迅

timaousi 发表于 2010-7-16 22:29:25 | 显示全部楼层
换回头像了/ |$ g4 s: w5 {* ]/ N
maplep 发表于 2010-7-16 22:27

2 A; f$ M# u  {1 z
$ W3 m. z: M) o- k
9 M9 ?+ ^( ~; j  g   因為你地話唔知道我系邊個!所以我未換翻頭像咯!