[每日闲聊] 此贴已经冲上20000楼了...欢迎加入吹水...

aaron81 发布于2010-7-16 21:17 515256 次浏览 30896 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2010-7-16 22:07:43 | 显示全部楼层
甘又系!算啦!唔理啦!甘難得可以水得甘過癮!比人咬都唔理啦!咬死罷就!
( R4 F. U9 L/ y1 i; ~3 Jtimaousi 发表于 2010-7-16 21:56
5 B/ {/ p  Z1 R7 o' G. _

1 v* H3 G9 t% b% j& w9 P* i7 B# B: r$ U% `9 h& [* }
    那么想让人咬, 不如叫雀仔成全你

aaron81 发表于 2010-7-16 22:09:11 | 显示全部楼层
不用~~不要犯规就好
1 i+ P* }- ?# D4 N+ W# Omaplep 发表于 2010-7-16 22:05

+ U8 g3 c1 M8 ?1 Q! u, V9 H. x9 _6 u还好,不过好多水客都好象已走~唉

aaron81 发表于 2010-7-16 22:09:44 | 显示全部楼层
3 n% p: _' c& x( B! {1 V$ D* o( s% \基拉杰特 发表于 2010-7-16 22:07

: e+ `' @# r) \6 j8 {1 A% I5 H不要这样啦,这样大家都是为左开心下~

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:11:26 | 显示全部楼层
甘又系!算啦!唔理啦!甘難得可以水得甘過癮!比人咬都唔理啦!咬死罷就!. j* Y( d% _, c8 F$ T
timaousi 发表于 2010-7-16 21:56
& @& ~, \3 L7 P3 U7 n: h* z

' V; C+ U  v) q% E4 z+ l& o1 b( ~7 x# `( Y* @/ W
    咁即係我咬咗你哋都唔理啦哈哈哈

基拉杰特 发表于 2010-7-16 22:12:36 | 显示全部楼层
不要这样啦,这样大家都是为左开心下~4 R% W  G- V" q6 l+ R) u) r! c
aaron81 发表于 2010-7-16 22:09

; N$ r/ w0 I" `9 Q# U: t, r! k3 `2 g, d! o# e! H$ |) _& C4 O  f
) ^( e4 t9 Y8 v
    我也是开玩笑的,那有可能啊,我想楼上那位大大也明白的, 如果误会就我的错了

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:12:40 | 显示全部楼层
300++,我还以为水猫的头像好似钟眼训,流晒口水,才叫水猫~& U5 q, u' i. |- d9 n% C- ~
但依家距无似吾系好水~
+ J9 X( `' C! F5 faaron81 发表于 2010-7-16 21:53

; [* {8 |3 S( X- d8 C
' i/ h) b1 u  a5 A2 E, @) L, b
) E* X  ~5 U) J8 S, r1 z    水猫以前好劲的,可惜我注册咁迟

timaousi 发表于 2010-7-16 22:13:00 | 显示全部楼层
. D) [, D0 ^( R$ T) A9 E基拉杰特 发表于 2010-7-16 22:07
9 q- S, _/ }3 I  J2 ]- u2 e

/ ?; X: X  n" E/ c3 i2 _& i7 h* Z  n2 h1 o7 y5 e
    我家陣正興起!比人咬都唔驚啊!最多潛一排水再上黎過!

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:14:22 | 显示全部楼层
我重启了电脑回来。。。既然多了30楼, |0 o! B2 m& ], N7 b( P+ K0 t
maplep 发表于 2010-7-16 21:56
$ |3 p) @; I" g

$ O( S( \( C6 Z6 o* i" N( [
* Q. |4 o4 n" Z" }. S    我都觉得呢个数据几夸张

timaousi 发表于 2010-7-16 22:14:23 | 显示全部楼层
咁即係我咬咗你哋都唔理啦哈哈哈
% O% w- R2 W5 u7 i3 a. Wkevinchan 发表于 2010-7-16 22:11

& {9 n2 m7 X) V, F  w& A
6 `  U9 P) d$ F
  b6 ?4 T8 {2 I7 E6 n1 V# ]    如果真系咬!希望你唔好咬甘勁就得啦!

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:14:45 | 显示全部楼层
还好,不过好多水客都好象已走~唉$ V: r  Z! Q! a/ V2 L# d
aaron81 发表于 2010-7-16 22:09
1 \6 O& F* I8 g# Q3 r
& \" r! Q4 b5 e' I* q$ L; M
8 a# {$ H5 G4 ^* c" K7 J
    都十点几了,佢哋走都係正常

maplep 发表于 2010-7-16 22:15:32 | 显示全部楼层
我都觉得呢个数据几夸张- m. l0 r. J" @) O; I; I
kevinchan 发表于 2010-7-16 22:14
$ ]& s1 N) f3 j

) ?. B1 O. u* \: N: u! V/ L( k; R+ b: V% u
    我要重启时,我记得还在第三页,24楼~~

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:15:42 | 显示全部楼层
如果真系咬!希望你唔好咬甘勁就得啦!4 }+ E: ^( E3 b
timaousi 发表于 2010-7-16 22:14
' D# s4 h; u# s* B1 X! K8 m* r! ?

i+ `- M/ I  _9 |; [/ C: w; }/ J$ R
    你认为我呢个街长真係会乱嚟咩?