[每日闲聊] 此贴已经冲上20000楼了...欢迎加入吹水...

aaron81 发布于2010-7-16 21:17 515260 次浏览 30896 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-16 21:50:53 | 显示全部楼层
活动是悟空搞的,学雀仔说的,今天还真没水过那么刺激的
5 p8 \6 ~$ o( V) U8 l+ k基拉杰特 发表于 2010-7-16 21:47

# x' i5 F0 c, O5 {
! P+ I2 ]* Q, _8 N! \5 }$ H% ?" l$ M: o) N$ A9 R
    你哋好应该试下啦

timaousi 发表于 2010-7-16 21:51:37 | 显示全部楼层
我嚟巡视啫,无人违规就唔使咬( [1 x- q0 a: B: j# e0 V$ l
kevinchan 发表于 2010-7-16 21:49
( V: d4 v  g9 C) G
/ o# ?: c) F! d

: W( {1 k4 m' ]& \+ U- R. E. o    甘我家陣算唔算違規!如果唔算嘅話!我就上翻黎啦!

kevinchan 发表于 2010-7-16 21:53:31 | 显示全部楼层
甘我家陣算唔算違規!如果唔算嘅話!我就上翻黎啦!; W- n9 \; z/ S$ Q9 a; V% p1 `
timaousi 发表于 2010-7-16 21:51
1 s$ A0 g/ G" x% g
" b6 M7 g+ r. L
: j7 a/ p. a$ L3 c2 i
    你哋唔好成日担心违规啦,大家倾计啫,只要唔好连续回复太多就得啦,你一句我一句係无问题嘅(呢啲都係我嘅标准,老虎仲未出现

基拉杰特 发表于 2010-7-16 21:53:36 | 显示全部楼层
甘我家陣算唔算違規!如果唔算嘅話!我就上翻黎啦!
% Q& o  }5 r7 H6 l/ T- g+ Ytimaousi 发表于 2010-7-16 21:51

2 `- L. q6 s. K+ W  C+ V/ `0 C# C5 ~4 u9 `2 x7 b

1 x, [0 s& w3 ]6 `5 n, \    只要是有意义的回复就不算是违规啦,有时开个水贴可以热闹下,不是坏事

aaron81 发表于 2010-7-16 21:53:49 | 显示全部楼层
我都未可以破自己记录,当日200++贴,同水猫一齐的,水猫300++贴% b+ z" |. o( t$ J6 S
kevinchan 发表于 2010-7-16 21:49
3 d' G0 i( n  i( O' v
300++,我还以为水猫的头像好似钟眼训,流晒口水,才叫水猫~+ M/ s, C, R6 C" y
但依家距无似吾系好水~

aaron81 发表于 2010-7-16 21:54:48 | 显示全部楼层
你哋唔好成日担心违规啦,大家倾计啫,只要唔好连续回复太多就得啦,你一句我一句係无问题嘅(呢 ...3 w8 N# K5 B9 {7 q6 G2 z0 S
kevinchan 发表于 2010-7-16 21:53

0 e! ~3 o$ @4 E! d' D就是怕老虎,希望距都加埋入来啦~嘻~

maplep 发表于 2010-7-16 21:56:19 | 显示全部楼层
我重启了电脑回来。。。既然多了30楼

timaousi 发表于 2010-7-16 21:56:51 | 显示全部楼层
只要是有意义的回复就不算是违规啦,有时开个水贴可以热闹下,不是坏事+ n1 F: [- f7 @! P4 p2 ?8 C
基拉杰特 发表于 2010-7-16 21:53
! p. Y) E) y; I! D
8 w; |3 a3 w1 j8 r3 U4 I4 P
8 L, x1 j3 z+ o% S
    甘又系!算啦!唔理啦!甘難得可以水得甘過癮!比人咬都唔理啦!咬死罷就!

基拉杰特 发表于 2010-7-16 21:57:46 | 显示全部楼层
我重启了电脑回来。。。既然多了30楼! k; a: g+ q% k
maplep 发表于 2010-7-16 21:56

+ U7 J( u, G) `4 [" o7 @3 u" t+ B) a* @% W! M. I$ U

5 @# E7 C3 z9 `& w, `5 y( |# \    不是吧,真有那么夸张啊

aaron81 发表于 2010-7-16 22:01:27 | 显示全部楼层
甘又系!算啦!唔理啦!甘難得可以水得甘過癮!比人咬都唔理啦!咬死罷就!4 L  Z2 k: B, b
timaousi 发表于 2010-7-16 21:56
/ V9 x# C+ H% u' v& @' P
欢迎加入~~come on~come on

aaron81 发表于 2010-7-16 22:03:07 | 显示全部楼层
我重启了电脑回来。。。既然多了30楼
/ k. K0 k5 ]) C+ S$ Rmaplep 发表于 2010-7-16 21:56
2 U, P$ l0 x6 ?3 t
这么说,是否提示我要刹一刹车??

maplep 发表于 2010-7-16 22:05:19 | 显示全部楼层
这么说,是否提示我要刹一刹车??0 }& O3 Z. G/ H# p
aaron81 发表于 2010-7-16 22:03

- I1 \# _" |9 S, e: _- u- }
/ ~' }) N, z+ W; i% a  Y( W
' G7 ?* `3 Q+ a2 S, j    不用~~不要犯规就好