[幽默情感] 粤漫社竟然重开,莫明的兴奋!!!

aaron81 发布于2020-12-15 16:52 2139 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
         自粤漫社关停后,虽然有其他粤漫的论坛补充,但也少混了,今日打开度娘,不知那条筋出错,输了粤漫社,竟然话回归,迅速入来,帐号仍然能用(thanks~K社),激动呀,这里还有那些老人还会回归吗!!!不知是否老了,刚入来,竟然要好一阵才习惯这论坛的界面
, ?- ~  B& H: h! d0 I% B: W; [       放番几串爆竹先
$ ~/ p1 A' J7 q* j9 X$ a

已有(13)人评论

基拉杰特 发表于 2020-12-15 17:58:41 | 显示全部楼层
哦  悟空仔嚟啦

0101a 发表于 2020-12-15 23:23:47 | 显示全部楼层
其實都開了好一段時間2 A2 H7 M5 G( g* z

aaron81 发表于 2020-12-15 23:44:21 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2020-12-15 17:58
  f. [1 r& C8 u( q' A2 I哦  悟空仔嚟啦
2 W$ u  ^2 s; W& e0 I
期等老人都归队,大家吹吹水

Kiver 发表于 2020-12-15 23:45:29 | 显示全部楼层
刚刚还在测试粤漫社的云盘功能

aaron81 发表于 2020-12-15 23:53:36 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-12-15 23:45, y. Z  V( x) d  H3 Y" N
刚刚还在测试粤漫社的云盘功能

( ?; {9 O3 v) k8 `3 W, Y自已云盘,需要帮手测试吗

基拉杰特 发表于 2020-12-16 11:03:46 | 显示全部楼层
aaron81 发表于 2020-12-15 23:44
9 b0 l# o3 o7 P5 j9 y期等老人都归队,大家吹吹水
' l# _- g6 _2 W$ p, ~1 ]% Q7 ]
群里其实一直有唔少人吹水的

Kiver 发表于 2020-12-16 11:54:03 | 显示全部楼层
aaron81 发表于 2020-12-15 23:53
2 Z: F+ l% a$ ^: \自已云盘,需要帮手测试吗
: A! ^7 z8 _& E7 f( V6 s* A; L
最好参与啦,还有2个额外奖500星梦的测试名额; }  `. d/ a* H8 }5 L2 z

killyou 发表于 2020-12-20 11:46:14 | 显示全部楼层
庆祝重开,希望可以再见到猫店长

Kiver 发表于 2020-12-21 12:16:26 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2020-12-20 11:46
: A3 {& g0 h0 z: S0 ^庆祝重开,希望可以再见到猫店长

L/ p5 P6 {& e5 p' A# n: J只猫好似还没有见过踪影

killyou 发表于 2020-12-21 13:15:59 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-12-21 12:16
3 ?, h# g2 p9 q# O; o只猫好似还没有见过踪影

( Y4 c4 g& D) X" r0 ~; @我以前同佢有过一段缘,后来为咗自己能够唔再捱穷,去咗搵更好嘅工作再搞自己嘅爱好,点知后来qq俾人偷咗,加上几年冇上粵漫社,到有时间上论坛时,大概系2015年又发觉关咗门,所以先搞到失联,我同佢大大话话都失联咗11年了,后来我日日都关注粵漫社有冇重开,终于论坛重开咗,可惜以前啲人都冇上了

Kiver 发表于 2020-12-21 16:22:33 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2020-12-21 13:15
9 w+ m# R; f9 F. u# R我以前同佢有过一段缘,后来为咗自己能够唔再捱穷,去咗搵更好嘅工作再搞自己嘅爱好,点知后来qq俾人偷咗 ...

) e: R! }0 T1 X3 P* Y: k识甘耐伽啦!!

12下一页