[每日闲聊] 此贴已经冲上20000楼了...欢迎加入吹水...

aaron81 发布于2010-7-16 21:17 517610 次浏览 30896 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-16 22:16:30 | 显示全部楼层
我要重启时,我记得还在第三页,24楼~~
  c; ]8 @) B7 _* ]1 F# Smaplep 发表于 2010-7-16 22:15

# R5 {! w, J* n
1 W* T5 |. d2 a1 S  ?4 W4 Z5 U% B1 b* }/ T7 Y# {4 g5 b
    目前直逼100楼了= =!速度还真快

aaron81 发表于 2010-7-16 22:17:34 | 显示全部楼层
回复 70# kevinchan
# ^3 t( ^1 u+ |& X! l# L/ a应该吾会梗早训吧,是否这个话题差吾多,要转过话题

timaousi 发表于 2010-7-16 22:18:00 | 显示全部楼层
你认为我呢个街长真係会乱嚟咩?3 w" U5 z4 Y3 [: M
kevinchan 发表于 2010-7-16 22:15
/ e; ]; D  i  |4 R. M. t/ ]* a4 H
0 M$ W# `" U! Q5 {" R: R3 d* j
" J2 f% o; N+ I% G( Y
    我知道你唔會亂黎嘅!所以我先會放心甘講說話姐!

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:18:45 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
4 X3 M7 s5 ?3 b; u应该吾会梗早训吧,是否这个话题差吾多,要转过话题
' @  K# D$ C; a3 g# qaaron81 发表于 2010-7-16 22:17
& q+ P3 ~& u9 |% ~* v: d# X" R- X

* Z& R  k+ _4 ~# B3 R# Y2 U) ]3 S$ I4 F/ I! t* `" S; Q% M) k: ?2 o
    唔知道,水下水下就会自动转话题的,连自己都唔觉,咔咔

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:19:16 | 显示全部楼层
我知道你唔會亂黎嘅!所以我先會放心甘講說話姐!6 e! P- b( {0 m, `. }
timaousi 发表于 2010-7-16 22:18

: S9 r# E& {) n1 c
6 Y  Q% ]& y) e5 c& u2 x( [$ e: P  ~/ Z
    孺子可教也

aaron81 发表于 2010-7-16 22:19:53 | 显示全部楼层
我要重启时,我记得还在第三页,24楼~~+ L* G- T) `7 f
maplep 发表于 2010-7-16 22:15
+ T" |) N) C0 m. J* _+ u
可能数据就少少夸,但事实系到多左好多层楼~

aaron81 发表于 2010-7-16 22:21:20 | 显示全部楼层
我知道你唔會亂黎嘅!所以我先會放心甘講說話姐!) Z( i! b" t7 {: ]! a$ R# m
timaousi 发表于 2010-7-16 22:18
: V  R* ?# m& e
我吾算新人了,级数都好高~) F# X0 @' x. M: P3 ?- O! j; e
但我真的未见过你,还是你换左头象?/

timaousi 发表于 2010-7-16 22:22:12 | 显示全部楼层
可能数据就少少夸,但事实系到多左好多层楼~' [& y1 u# A- v# i3 E7 h
aaron81 发表于 2010-7-16 22:19

x$ I) }' w7 a* l2 m
+ U/ P4 R. M3 v! G8 P
+ {- L- w9 W% H- p    粵漫社最長嘅一條貼系幾多樓啊?唔知我地可唔可以超越距咧!

aaron81 发表于 2010-7-16 22:22:59 | 显示全部楼层
活动是悟空搞的,学雀仔说的,今天还真没水过那么刺激的
% i$ V( R) a# n' q0 q) k7 i基拉杰特 发表于 2010-7-16 21:47

, j3 Z6 K7 w4 [我都觉得好刺激,你下线拿??

aaron81 发表于 2010-7-16 22:24:02 | 显示全部楼层
你认为我呢个街长真係会乱嚟咩?9 r& O( i( q! X4 I
kevinchan 发表于 2010-7-16 22:15
' W, _. z. m9 [2 B0 d
你的迅速崛起,当时我都觉得惊呀~佩服~

kevinchan 发表于 2010-7-16 22:24:12 | 显示全部楼层
粵漫社最長嘅一條貼系幾多樓啊?唔知我地可唔可以超越距咧!
' I/ L3 ~- t) G9 z5 t# qtimaousi 发表于 2010-7-16 22:22

/ X9 V3 P: G* R) \* k( b0 D
; M( Z0 ]9 Y! G# c
" _) d  \! ]3 T5 v; e    2000+贴,几有难度的

timaousi 发表于 2010-7-16 22:24:28 | 显示全部楼层
我吾算新人了,级数都好高~( D5 k1 Y+ x2 a, j6 x
但我真的未见过你,还是你换左头象?/8 M0 ?! H6 B* s$ M
aaron81 发表于 2010-7-16 22:21
- U, x( {7 Q4 x# G4 G. q0 `

/ v$ e+ J% x: j我換左頭像姐!不過我都唔系成日水!唔記得我都唔出奇!我家陣換翻個頭像你睇下仲應唔應得我咯!