[每日闲聊] 每日一水,开贴灌溉!!

天使之风 发布于2010-6-11 09:49 6715 次浏览 215 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-6-11 11:52:44 | 显示全部楼层
对楼主每日一咬好啊!!雀仔,你话呢!!
( [6 `& \$ }# Ktandong 发表于 2010-6-11 11:51

% e( g: F# {! Y: g5 M! D1 c! H$ i. \$ g& U' v
0 B  F" v& E. b' K  s
    。。。下次打埋你旗号哩。。米咬我。。。

Ling1988 发表于 2010-6-11 11:53:45 | 显示全部楼层
回复 23# 天使之风
3 J, p0 i+ M3 ?2 j  I  g4 b; t- g! L( `
是边个90G啊!龙珠Z唔是102G
2 ^5 G1 F0 p7 J; C3 z, V# {9 {: O' X# ?

天使之风 发表于 2010-6-11 11:53:53 | 显示全部楼层
你顿时就引到只老虎入嚟啦~~小心啊~
# H6 y0 q- Q/ Y; N; [3 r; V, tchrisrex 发表于 2010-6-11 11:52

$ b% t# D  Z8 l8 B8 x
' J$ Y# H3 S3 ? 救命啊。。。撤退先。。下午再水过。。。

天使之风 发表于 2010-6-11 11:54:47 | 显示全部楼层
回复  天使之风 : {& }7 B" I6 e0 T9 \5 J" d

. b7 v; v" u7 L& k0 B' g是边个90G啊!龙珠Z唔是102G, _7 w7 z8 j: X2 a: ?
Ling1988 发表于 2010-6-11 11:53

) a4 U) O/ k' N6 `
* y: @! U' L# a: v# ^1 d7 G; a' Y: ^+ F4 T2 b0 s/ ?! k  o: u
    系呱。。唔记得了。。。

chrisrex 发表于 2010-6-11 11:57:41 | 显示全部楼层
。。。下次打埋你旗号哩。。米咬我。。。: [' G- G2 J( @  ~# f# {
天使之风 发表于 2010-6-11 11:52 AM

- l& g* b: H/ S+ h* K+ ?& T) h# [! [

E1 I# n1 H8 U- G2 n! E    咁下次你净低冇打旗号嘅就会专门照顾你咖啦~

Ling1988 发表于 2010-6-11 11:58:44 | 显示全部楼层
回复 40# 天使之风
2 V( D- s; ~, f" w2 z
$ [0 J8 N( R7 S) d, A! b% z, O+ T' M: H' Z; Q, n8 Z& z
    有图为证!当然是真的,1点后再和你吹

Ling1988 发表于 2010-6-11 12:02:54 | 显示全部楼层
雀仔来啦!快走老啊!!

kevinchan 发表于 2010-6-11 12:09:54 | 显示全部楼层
已经畀我咬了

chrisrex 发表于 2010-6-11 12:11:45 | 显示全部楼层
已经畀我咬了" Q* c1 f0 V  e2 `" X
kevinchan 发表于 2010-6-11 12:09 PM

0 e/ M* L+ v$ Q9 C( }2 ]* L5 z! k
( {# z3 ^  o  ?$ l' V. s( f1 b- n+ R% l4 r
    只不过,你咬呢嘢,唔痕唔痛噃~~

kevinchan 发表于 2010-6-11 12:12:21 | 显示全部楼层
对楼主每日一咬好啊!!雀仔,你话呢!!/ A- a9 `. ^' T* K3 d8 g: a
tandong 发表于 2010-6-11 11:51
开贴就咬,回帖算了

kevinchan 发表于 2010-6-11 12:12:52 | 显示全部楼层
雀仔来啦!快走老啊!!
8 z5 }8 N8 Q# S7 TLing1988 发表于 2010-6-11 12:02
你班水鬼,见到我嚟就走

kevinchan 发表于 2010-6-11 12:13:43 | 显示全部楼层
只不过,你咬呢嘢,唔痕唔痛噃~~5 K4 l) e, d1 D+ h) F) E1 X" d/ n
chrisrex 发表于 2010-6-11 12:11
依家畀啲甜头佢先,以后就会越黎越劲,哈哈