[每日闲聊] dotmu又出什么事了??

天使之风 发布于2010-5-12 09:15 2879 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
今朝上去dotmu,发现资源帖全部隐藏了,要用url才能访问,有没高手能告诉下发生啥事了~~- t( q, Q& }1 a; f
/ }2 q) M" E5 `4 L6 s( h2 X% e9 T
消息那里好似有个写了理由。。但系我唔够权限睇~~# h( l/ F8 V) A  ~

5 B0 v* k7 \( k; Z7 |% y

已有(40)人评论

Ace0210 发表于 2010-5-12 09:41:30 | 显示全部楼层
佢地應該有發短信比你

天使之风 发表于 2010-5-12 10:01:19 | 显示全部楼层
佢地應該有發短信比你# F3 j% \+ g- r4 K! \' W7 p8 b
Ace0210 发表于 2010-5-12 09:41

* B8 j* {+ R# Y$ L5 k) Q# h; D6 e: N4 _. z7 ^, j8 e. S8 q1 p
7 n& m6 V: L; j9 _1 N* S
    [em40 有系有。。但系个链接唔够权限打开。。。

freedom246 发表于 2010-5-12 10:13:37 | 显示全部楼层
好似係成个5D6D都出事!!

chrisrex 发表于 2010-5-12 10:24:07 | 显示全部楼层
你又有冇出事啊~唔好沉船啊~~

Milanor 发表于 2010-5-12 10:34:52 | 显示全部楼层
http://www.5d6d.com/thread-782113-1-1.html
3 v9 k5 u; G0 `8 {! D: \希望dotmu无事~~

tandong 发表于 2010-5-12 10:36:42 | 显示全部楼层
无事喔,你出事卦!!难到是RP?

天使之风 发表于 2010-5-12 10:41:58 | 显示全部楼层
你又有冇出事啊~唔好沉船啊~~
) P! ?4 \* Z' |6 i- l$ @chrisrex 发表于 2010-5-12 10:24
( [8 ~" W% \9 g( j  d
- F5 U; ~. y+ \9 ]' r+ o5 I
% p7 o' {. }! x% n4 E) ]
    呸呸呸~~~~米咒我··

天使之风 发表于 2010-5-12 10:45:56 | 显示全部楼层
好似係成个5D6D都出事!!5 d% y4 v, m1 [8 Z. q7 k3 K
freedom246 发表于 2010-5-12 10:13

: ]0 O" j0 @; n+ s3 _
$ J1 h# Y+ E' o# I# |. H- A
" h+ P8 S1 `" a( d  ]    睇黎应该系了

kyo1983 发表于 2010-5-12 11:31:36 | 显示全部楼层
唔通呢排又严打 ?

xuqirong1 发表于 2010-5-12 11:59:35 | 显示全部楼层
现在是紧张时期,过去了,就没事的了

Kiver 发表于 2010-5-12 12:19:05 | 显示全部楼层
唔通呢排又严打 ?
: D/ H% \& X& t. R; ckyo1983 发表于 2010-5-12 11:31

: V4 `$ F9 @3 I( d, S8 p# o+ v
! T" P  u( C: h  O4 {. t5 i- ^9 o8 G1 {4 v" L' h
    应该是啦~~~/ i" }- u; E, o: S/ |: o

2 j8 r5 F$ u) I. f0 n. g/ h下一步是全国执行了~

1234下一页