[每日闲聊] 【建议】把此帖仅作者可见功能关闭

天使之风 发布于2010-5-29 21:16 1839 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
" o9 _% G/ m" Q* j/ _; V5 u7 x9 O2 R  y" B# F3 ~, B/ Z
最近发现不少帖子都是回复仅作者可见,够无聊的,不想给人看就别开帖。。$ s+ R& q" c$ p+ w# ^: K+ n
如果K社改代码麻烦的话,那就草拟立项滥用此功能者全都拿去喂雀喂猫喂老虎~~~  k% P( q2 c  B& Q
! X6 |- G2 E/ ^! h

( b' O; J& z" F# `2 P5 v) W( F' n, N

已有(34)人评论

tandong 发表于 2010-5-29 21:21:51 | 显示全部楼层
滥用此功能者扣分踢去回收站!

基拉杰特 发表于 2010-5-29 21:24:51 | 显示全部楼层
早就觉得奇怪了!

Kuromi19 发表于 2010-5-29 21:30:34 | 显示全部楼层
咁又真系喔,唔想比人知米唔好讲出来咯

aubert22 发表于 2010-5-29 21:33:21 | 显示全部楼层
讲真,我一直唔知呢个功能有乜用,你家咁讲我先知~

tandong 发表于 2010-5-29 21:38:19 | 显示全部楼层
立规了,呢个功能只有版主同作者可见!发出来有咩讨论价值啊!水猫,见到就要重咬啊!

help6288 发表于 2010-5-29 21:55:14 | 显示全部楼层
支持一下..........公开交流

eegbook 发表于 2010-5-29 21:57:07 | 显示全部楼层
呢个绝对系有问题啦。有交流系最最紧要嘅。

ConvoyChan 发表于 2010-5-29 22:28:12 | 显示全部楼层
5 我发D资源全部都回复可见。。。。。咪咬我。。。。。

天使之风 发表于 2010-5-29 22:54:25 | 显示全部楼层
5 我发D资源全部都回复可见。。。。。咪咬我。。。。。9 S8 f- C. l0 L0 U/ C' {
157972678 发表于 2010-5-29 22:28

2 ?' E1 X* {3 k1 u9 l) c; F$ P! |$ C4 K: q( C1 x" k; K
米唔会。。系仅作者可见,,唔系回复可见。。。

lych 发表于 2010-5-29 22:58:07 | 显示全部楼层
. P3 ]0 M* Q) z0 k# F- K8 S$ b
全都拿去喂雀喂猫喂老虎~~~

% O. m3 F: q, F, E$ {/ ~) K/ K, g/ H又几顺口啵~~~~
; A) C% s9 K. @3 F3 K+ D2 o0 P  {( R' j- N# v( k$ B% H
D人无嘢玩咩,嘅晒D功能~~~~搞到D嘢好似唔见得光咁~~~~

kevinchan 发表于 2010-5-29 23:01:33 | 显示全部楼层
觉得呢个功能无乜用,搞到好似个个人都只係同作者 1V1咁对话0 v  A( D9 e8 B# I6 P7 r
同意取消或者禁用,或者立规係咩情况下许可使用

123下一页