[每日闲聊] 每日一水,开贴灌溉!!

天使之风 发布于2010-6-11 09:49 6756 次浏览 215 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-6-11 16:36:42 | 显示全部楼层
回复  天使之风 3 l( V/ t, }" }, J- F$ b) l

4 X( j" [; f' K. E" w4 \" v8 i: W& z! k3 ~8 n" p% p' ~
    是唔是果场  机体好似SD高达今样机械人武士,个头额头有圆珠,珠内面又有只字! ^, _1 f% q$ A( |7 R
Ling1988 发表于 2010-6-11 16:19
4 M* X% l( P8 [" E2 r

6 G5 h% b6 T/ L# k" \6 E/ \5 j) M5 U. x  |
    额头有冇珠我就唔记得了。。设定系好似SD高达。。主角叫武藏吧。。好似后来拿到两把剑。。天空丸同大地丸。。。曾经出过4集字幕RMVB。。最后都系烂尾~~。。。我之前打错字了。。系叫机甲武士剑。。。
% b3 [' N, ?3 T3 W5 V- `2 A+ L) @8 ~1 X( u1 y. c

天使之风 发表于 2010-6-11 16:37:16 | 显示全部楼层
咁你肯定係“极无常”
4 N7 Q, h* n: }  |- [+ ]kevinchan 发表于 2010-6-11 16:25
6 `0 k% e! s4 k0 Z, M/ {

# c$ a# {1 w' W5 M1 ^7 r
5 ?: `& N& u! @# _4 O    我系捉无常~~~

天使之风 发表于 2010-6-11 16:42:06 | 显示全部楼层
回复  天使之风 9 ?" M; n$ E2 c' B. d9 L7 k
+ }: U2 f0 ]3 i( p" D

, E/ l. \% N6 R. J' X0 z1 C    你错啦!啦雀仔是黑白无常!高人来啊
9 @9 _' L( k% g, n4 T0 fLing1988 发表于 2010-6-11 16:14

1 u9 V0 s4 z0 A+ T2 G9 E5 J
% h" u  C  D7 C( |7 \- |7 P) W' y3 L* `; I0 R
    雌雄同体???

eegbook 发表于 2010-6-11 17:06:51 | 显示全部楼层
哇哇哇~~真系十页中啦~~

eegbook 发表于 2010-6-11 17:07:13 | 显示全部楼层
你地版聊就爽死啦~~我得闲至回一两贴咋。

kiraljq 发表于 2010-6-11 17:12:35 | 显示全部楼层
哈哈,比水雀线左锅咯~~
* I8 ]. M' C6 g  W2 ?, _7 |5 T+ b/ |
哎近排忙网站更换cms系统,OT大半个月咯,呕血,端午先有得透
$ z( d; e& x& @1 P+ Q1 ~~

Ling1988 发表于 2010-6-11 17:25:12 | 显示全部楼层
回复 99# 天使之风
7 B4 E0 G6 S/ k# T/ {4 j3 b( o- C

( ^5 X; [) o! B! z) v7 X    雀仔睇左米怒啊!有次问区有无女朋友!区答我未扣过女!后面内容我唔敢讲了

kiraljq 发表于 2010-6-11 17:28:04 | 显示全部楼层
回复  天使之风
9 L- F, e: O) P, [
& O  X& e; m6 Q# b  \2 W9 m, y/ Y$ T$ ~5 B& }. g, @: D+ M
    雀仔睇左米怒啊!有次问区有无女朋友!区答我未扣过女!后面内容我唔敢讲了
! D0 \1 a$ R4 {1 t. X) BLing1988 发表于 2010-6-11 17:25

0 O4 @# m9 u  \/ a2 O3 p
) J8 [" l! W  K: a4 X
% \7 W! `9 [9 t+ s0 i+ E4 P. c/ y6 F    讲啦,无死个~

Ling1988 发表于 2010-6-11 17:28:19 | 显示全部楼层
回复 97# 天使之风 1 |1 A/ n* M4 H: f& J  o
, l# i2 D' v" P4 U; }4 l7 T: S" D  ~

4 L  }! g! R) r; i     是呢个啦!我唔中意呢种机体,我见过有但无下载,帮你留意下了

天使之风 发表于 2010-6-11 18:26:53 | 显示全部楼层
回复  天使之风 3 N7 H) Y0 u1 i

1 ]3 F4 A% z& \8 l, [. d( Y1 t. `( ?
    雀仔睇左米怒啊!有次问区有无女朋友!区答我未扣过女!后面内容我唔敢讲了" |8 E( _6 J/ u& v/ e) n! ~) H
Ling1988 发表于 2010-6-11 17:25
& j( \3 T  R" c5 F

& G, E: t& ?1 |$ O# Y5 n$ L
# L* D* Z" Z# t* u- D+ i    讲一半唔讲一半·~

天使之风 发表于 2010-6-11 18:27:28 | 显示全部楼层
回复  天使之风
( A) ]) ?$ @3 _# b9 k
- R" q0 ]: b( t. B* q& Z, c) K9 Z& n, T. c
     是呢个啦!我唔中意呢种机体,我见过有但无下载,帮你留意下了
5 o- U' {$ a3 U. cLing1988 发表于 2010-6-11 17:28

e5 c9 X9 _; P3 d0 s: v- H
: j9 {+ h7 ]- C& r' R/ j* L, l, i1 y' L  \  {* A( |/ Z" _
    多谢先~~·`

天使之风 发表于 2010-6-11 18:28:34 | 显示全部楼层
哈哈,比水雀线左锅咯~~9 E1 I+ i, t. E( k! O

) E: l( @. i$ H; S$ K哎近排忙网站更换cms系统,OT大半个月咯,呕血,端午先有得透# u7 T/ ~6 A0 _% G1 ~2 F" k
~" c8 u9 W/ u; i% @8 J2 @
kiraljq 发表于 2010-6-11 17:12

5 F; q# m# W0 X! o% a" U" D2 L6 T( g7 c4 F) Z  j, j+ e! ?9 B+ x. i

' o  [$ F+ E* i2 E    冇阴功了,,OT大半个月。。。