[每日闲聊] 每日一水,开贴灌溉!!

天使之风 发布于2010-6-11 09:49 6722 次浏览 215 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ling1988 发表于 2010-6-11 11:45:58 | 显示全部楼层
回复 19# 天使之风 # ]4 r9 O$ `3 W, G+ ?8 @; l- B- M
! }2 S8 g- ?3 t( |
. k. e* G7 `$ `" j# R
    回得今快的!重要是有人陪

help6288 发表于 2010-6-11 11:47:39 | 显示全部楼层
真豪华。。我收部龙珠90G都心痛了、、、& g# S* z1 B* y# Y) c, v
天使之风 发表于 2010-6-11 11:43

/ d: Y3 ~6 Z# H- ]8 O1 p! F" e8 V; V: S* g3 ?( T1 {8 ]
$ I" y7 W& T6 y* r+ ^; t& l
    最近买了1TB硬盘嘛.....
4 J7 ~( W& N( h9 Y7 S  H2 g2 \9 w" a( x反正我好少收其它动漫.......( k* {8 w9 g4 i1 Z8 o; W8 z' c
正打算收埋大容量版DVDrip既龙珠+Z+GT.....可能都要160G左右.........可能更大

chrisrex 发表于 2010-6-11 11:47:42 | 显示全部楼层
唔使怕,衰雀会黎认头的~~~( u) t; Y: o5 g  i+ p7 Z! y
天使之风 发表于 2010-6-11 10:47 AM

. E# B6 r' b2 `8 E
+ \, f% W8 n/ I3 f; W6 B% ?" S1 g
  P; O) m9 z( k! N7 ?    就算雀仔唔嚟认头,你下次都可以摆老虎啊~猫仔啊~甚至写轮眼佢哋嚟上台

help6288 发表于 2010-6-11 11:48:07 | 显示全部楼层
st. tail 次次见到悟空你都攞住个菠萝~你想点啊?唔通你想袭击全宇宙最强嘅悟空?仲要系两个?+ T% e2 d3 R) r$ ?1 Y: ]) v
chrisrex 发表于 2010-6-11 11:45

0 j7 B* u( d, S; ?: n0 g+ [8 j% p; ^9 n9 t

+ h7 ~1 j1 h" ~' O' Q% y    我两联手....天下无敌.......

Ling1988 发表于 2010-6-11 11:49:31 | 显示全部楼层
回复 18# 天使之风
# j% v% q, o$ C
/ |9 f3 S% @7 a( t" u2 ]/ |( G9 P: g7 m. N4 ]5 l
    5T!今少?几部(BD)就有啦!

chrisrex 发表于 2010-6-11 11:50:20 | 显示全部楼层
最近买了1TB硬盘嘛.....
4 \$ ?9 c$ G7 i4 F& D反正我好少收其它动漫.......
. e7 m: q$ X" g( i( [正打算收埋大容量版DVDrip既龙珠+Z+GT.. ...- ~- f  f" P0 u/ n
help6288 发表于 2010-6-11 11:47 AM

, n4 o' M- n  j+ E" I2 a7 ^& Q3 j
# \/ e8 O( ?3 |' O; m* ]* J8 ]" ^2 x5 l0 J
    最近睇中1.5tb嘅,迟啲睇埋2tb~

天使之风 发表于 2010-6-11 11:50:42 | 显示全部楼层
st. tail 次次见到悟空你都攞住个菠萝~你想点啊?唔通你想袭击全宇宙最强嘅悟空?仲要系两个?
- X# R) _! J2 a0 p# _0 Wchrisrex 发表于 2010-6-11 11:45
8 s8 Y0 x& p2 j6 g/ |  Y

& F4 a+ b' _! r. m) @3 ~/ q& E. D2 N) K
    唔中意咩。。整多几个比你·~

chrisrex 发表于 2010-6-11 11:51:10 | 显示全部楼层
我两联手....天下无敌.......! W( q9 v% j' O. X
help6288 发表于 2010-6-11 11:48 AM

8 E7 A, r9 @8 H5 ]; n5 {- i; _3 ]$ F9 Q3 v; _

- {% n! G" ~# _! v- e    你个乜q空间咁人如其名咖~乜q都冇........

天使之风 发表于 2010-6-11 11:51:19 | 显示全部楼层
就算雀仔唔嚟认头,你下次都可以摆老虎啊~猫仔啊~甚至写轮眼佢哋嚟上台+ G) P# L& g2 u
chrisrex 发表于 2010-6-11 11:47
1 a/ U0 H( Q; _- ~0 d2 b
8 @4 m( w6 ?% P8 B) \$ S
8 W! z8 D5 |3 k1 w; K6 V" i
    衰雀好虾D啊~~·

tandong 发表于 2010-6-11 11:51:27 | 显示全部楼层
对楼主每日一咬好啊!!雀仔,你话呢!!

chrisrex 发表于 2010-6-11 11:51:35 | 显示全部楼层
唔中意咩。。整多几个比你·~
; R. ^% ]0 _4 A7 c天使之风 发表于 2010-6-11 11:50 AM
' V, z3 i. Z, U. i: [

8 D# k9 g' g  E' s$ R5 @) @
$ R. b2 a4 r9 l* X+ g" z    ..............可以一人一个添.........

chrisrex 发表于 2010-6-11 11:52:22 | 显示全部楼层
衰雀好虾D啊~~·$ q0 F$ Z- X6 }/ l0 b+ z
天使之风 发表于 2010-6-11 11:51 AM
% U# W2 v" |# t5 O3 P/ j

$ U* X/ V" U3 X- C. a) ?; ^% X7 I7 E, D2 M/ u' h& B; x2 V& a
    你顿时就引到只老虎入嚟啦~~小心啊~