[每日闲聊] 每日一水,开贴灌溉!!

天使之风 发布于2010-6-11 09:49 6718 次浏览 215 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-6-11 10:47:44 | 显示全部楼层
你又乱下圣旨啦~我嚟助纣为虐~~~
& ]. Q1 z- `* m8 `; y$ @4 Nchrisrex 发表于 2010-6-11 10:03
$ ?" o# O! z5 ~. {4 {1 H; G
4 d1 N0 `) P' ?4 [. H
( q; E  M+ y: p" _5 N
    唔使怕,衰雀会黎认头的~~~

eegbook 发表于 2010-6-11 10:52:12 | 显示全部楼层
不经不觉已经二页了耶。

eegbook 发表于 2010-6-11 10:52:44 | 显示全部楼层
还是小心D好!小心雀仔咬人啊
/ ?5 W% O# D( I/ iLing1988 发表于 2010-6-11 10:40

, H9 q7 e" L, w  B/ u9 M* I3 ?: p6 Q  k3 p& s0 i
% L0 t# }, p' H1 H4 X
    咁样话法。。楼主唔会系假似圣旨挂???

Ling1988 发表于 2010-6-11 11:12:55 | 显示全部楼层
来个集休犯罪啦!呢排在整理动画资源!和合D(BD)版粤漫!大家又忙D么啊?

Ling1988 发表于 2010-6-11 11:20:36 | 显示全部楼层
回复 11# 天使之风
1 B4 s3 g6 c- i. `6 I" u% k9 n; g$ K, U, U" \2 B, F! i

8 D  O% j- K' S$ L" L    呢排来到粤漫社都觉得好无聊!又无得打工,话题又少!想发帖吹吹水又怕咬,好无奈

天使之风 发表于 2010-6-11 11:31:02 | 显示全部楼层
来个集休犯罪啦!呢排在整理动画资源!和合D(BD)版粤漫!大家又忙D么啊?- m6 |# Q* \* G- a; Z+ e
Ling1988 发表于 2010-6-11 11:12

0 ?/ @' Q) z2 h: Q3 B
/ M1 M  N9 a4 J" U( T
5 h4 ~. P+ z% b4 P  k3 q9 l. C    5T动画乱七八糟中。。冇心机整理。。。

天使之风 发表于 2010-6-11 11:31:35 | 显示全部楼层
回复  天使之风
/ p. z( j! @! v' \$ r1 w- ~
, G2 f* P& d3 d/ ?# }9 I8 b- g; {" V" G/ W0 k8 ?" g
    呢排来到粤漫社都觉得好无聊!又无得打工,话题又少!想发帖吹吹水又怕咬,好无奈 ...# P( T1 M5 b) Z" z
Ling1988 发表于 2010-6-11 11:20

" h& E) J, G% p: B
* G' u  p& L+ C8 H$ G1 \
  m% `( w0 `8 K/ ?9 Z    打工有冇其实冇咩所谓、、只系冇咩帖可以水。。。

天使之风 发表于 2010-6-11 11:32:03 | 显示全部楼层
咁样话法。。楼主唔会系假似圣旨挂???
1 {: w( o% D! m4 R" Neegbook 发表于 2010-6-11 10:52
( w0 \! c  Z) N

9 k+ _# w2 I# O* i
4 T% x! u. S; L    你怕咩。。要咬都咬我先~~~~

天使之风 发表于 2010-6-11 11:33:00 | 显示全部楼层
不经不觉已经二页了耶。0 E5 n" J0 @) R  r, w6 M0 `
eegbook 发表于 2010-6-11 10:52
4 b( }, X% t; \& s2 H
1 [  ]/ m  ~1 T# `

& w: y3 a. E: e    有我logo的帖好快就过十页~~班潜水鬼仲未浮头~~~

help6288 发表于 2010-6-11 11:38:01 | 显示全部楼层
收完一共几大。。。100G以上了吧+ _4 k; O+ F# P2 s3 y# D
天使之风 发表于 2010-6-11 10:47

0 U, a, U1 B8 I) D  S
1 O5 T3 q% ]4 T2 F9 z% \$ ~0 y6 R5 N+ v$ x0 @
    一定150G以上吧......而家先下到120集...有排

天使之风 发表于 2010-6-11 11:43:02 | 显示全部楼层
一定150G以上吧......而家先下到120集...有排5 I  {( _/ h4 z5 ]$ C- t
help6288 发表于 2010-6-11 11:38
/ I* J! q& I. \2 l) I
+ J2 B" G0 [* C5 t5 ^3 ?

$ v, T1 x) M& v' A- v    真豪华。。我收部龙珠90G都心痛了、、、

chrisrex 发表于 2010-6-11 11:45:05 | 显示全部楼层
发现两只悟空,又一起黎水~~7 C& Z* P0 y0 m
天使之风 发表于 2010-6-11 10:39 AM

6 N; v: }- x6 E2 T, [
! ~+ V0 y7 J6 R! y  ?+ o0 N) j! Z) a* O7 ?: c1 z
    st. tail 次次见到悟空你都攞住个菠萝~你想点啊?唔通你想袭击全宇宙最强嘅悟空?仲要系两个?