跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原创] [钢炼FA-Yousei-RAW1080P][片源音频+简繁日字幕][rr3%][更新至34]

aubert22 发布于2010-5-20 12:28 5074 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ddarcy 发表于 2010-5-21 15:27:07 | 显示全部楼层
太好了, 有粤语音频下载9 ^% N9 c5 U% [: _
我不用再自己慢慢整了

Batcat 发表于 2010-5-21 16:55:47 | 显示全部楼层
你意思即系要种子?$ h  h, v9 J" V' Z+ q5 r
aubert22 发表于 2010-5-20 22:51

7 O. b6 Q8 j! |3 X% v; @: L* F! e) c9 w; v8 }

) {0 B  d6 y0 G. O# g   系啊!!我想要个种子合集!!唔知你有无!!

hjh8586 发表于 2010-5-21 19:09:32 | 显示全部楼层

aubert22 发表于 2010-5-23 15:08:28 | 显示全部楼层
系啊!!我想要个种子合集!!唔知你有无!!4 Y7 i0 S6 M1 {) v: R
kruouo 发表于 2010-5-21 16:55

& ]; A& j$ n% j, g
& B& [( x  D, t
( z3 t3 u, N" D% L1 ?0 H) W    发左喺附件度嘎了~

Batcat 发表于 2010-5-23 16:47:54 | 显示全部楼层
回复 52# aubert22 & U7 i8 c/ |3 M" Y! P2 Y
6 y$ k  ~; f' m# d- P3 {7 N+ g# m+ T

4 n7 C; _6 n: Q; w/ \    唔该

eegbook 发表于 2010-5-23 19:09:32 | 显示全部楼层
竟然也有粤语的,好好哇。猫兄,你的资源真多。

123811998 发表于 2010-5-23 23:59:56 | 显示全部楼层
已经有720P了,其实觉得动画无必要太高分辨率

aubert22 发表于 2010-5-24 07:35:38 | 显示全部楼层
已经有720P了,其实觉得动画无必要太高分辨率
0 A1 ^0 l# `+ M8 j123811998 发表于 2010-5-23 23:59
) l6 o. V, r5 g( s- S

4 |' {! z  }( B( V  t5 [) F" N
9 x) D  M3 U0 q9 W1 o3 `+ h    到你有大硬盘就唔会咁讲嘎了~当然大硬盘加大水喉更加唔会咁你咁认为~

murphy 发表于 2010-5-24 13:29:13 | 显示全部楼层
到你有大硬盘就唔会咁讲嘎了~当然大硬盘加大水喉更加唔会咁你咁认为~
; L! Q6 h9 I* I" p) B' W7 u0 f6 qaubert22 发表于 2010-5-24 07:35

* r2 e) e  L0 L3 K, ^  n1 ]5 ~& d0 R+ @+ l/ R* L

) w- W% ]: t6 |    脑细赞助个硬盘得没.

Ling1988 发表于 2010-5-24 18:22:20 | 显示全部楼层
有粤语音频就足够了!唔使调真是正

maiyulao 发表于 2010-5-25 13:34:55 | 显示全部楼层
好大既片源啊,我都系收翻套细D

batuu 发表于 2010-5-26 23:20:21 | 显示全部楼层
钢炼1080吾敢下,太大了,成部电脑比左佢都吾得,不過支持下LA