今日有无人去漫展啊?

moschino 发布于2010-5-2 21:01 4200 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-5-3 15:32:20 | 显示全部楼层
你形容爱德华形容得很贴切,当时其实我多少因为佢老成才影佢嘅,但佢嘅身高都交足功课
2 E% b4 B7 L2 N" v' ^" lmoschino 发表于 2010-5-3 13:21
我非常认同佢嘅身高,哈哈

BMW 发表于 2010-5-3 17:28:19 | 显示全部楼层
系得个大波姐姐,好睇

tandong 发表于 2010-5-3 17:52:40 | 显示全部楼层
系得个大波姐姐,好睇6 u0 |$ X( g2 p9 m& B
BMW 发表于 2010-5-3 17:28
4 a7 D2 a4 _# L6 ^" U! T5 x
! S+ M2 g. Q) B( C$ \9 w

9 Q# f( b% L  }. U$ ~: r% ]/ {5 p    你还特别关注添!

lych 发表于 2010-5-3 19:54:46 | 显示全部楼层
ACG,我同牛牛地应该都会出现既~
( B$ H4 e! L8 f+ N( zKiver 发表于 2010-5-3 08:23

2 x/ l; T" M) a1 F. ^系先好讲啵~~~~唔好又放飞机呀~~~~ 呵呵

lych 发表于 2010-5-3 19:55:41 | 显示全部楼层
/ j6 ]6 ^( y, I) N/ P% p- L- w) b' o
希望我去的那天能看见社长和牛牛了  到时再约个时间
1 N. V% A/ J" y( C; @- H% s& Ymasato 发表于 2010-5-3 08:47

$ Y4 D$ L2 D0 i6 w- l: H$ [5 G讲好了,图王牛等你,呵呵~~~~

kevinchan 发表于 2010-5-3 20:17:38 | 显示全部楼层
讲好了,图王牛等你,呵呵~~~~# C' r" @8 L8 u; t
lych 发表于 2010-5-3 19:55
记得3人嚟张合照摆上嚟

masato 发表于 2010-5-3 20:32:29 | 显示全部楼层
系先好讲啵~~~~唔好又放飞机呀~~~~ 呵呵4 e4 F- Y. L' O8 k6 [9 y9 i
lych 发表于 2010-5-3 19:54

0 g7 i' u6 i0 g& J' u: u4 C4 F0 ^" d) F& t  l. K1 g! W: ?
# @. `# l6 t2 Q# m' ?5 f
    = =别放飞机 我绝对会去的 到时候更囧会面

masato 发表于 2010-5-3 20:33:41 | 显示全部楼层
讲好了,图王牛等你,呵呵~~~~! B8 R( w5 F& R) D
lych 发表于 2010-5-3 19:55
; i" D  I* e8 ~1 X( W* d$ w# h
! i4 k  J) c2 Q; ?: f" _7 Y

' Q3 ~) \2 l2 t3 k8 \6 w    = =天气好的话 无论如何我都会去的 旧年阴天没下雨我也来了 只不过和你们时间冲突罢了

masato 发表于 2010-5-3 20:35:07 | 显示全部楼层
记得3人嚟张合照摆上嚟3 {# D. y6 l2 S6 i
kevinchan 发表于 2010-5-3 20:17
6 L: w4 F2 N  A$ Q# z. _

" j7 n: p+ j% g8 ?2 U
/ c7 M0 _7 {" ]0 l    不好意思 我的手机悲剧的像数很小 影到也很模糊 而且还要看社长和牛牛的意思

Kiver 发表于 2010-5-3 21:04:30 | 显示全部楼层
记得3人嚟张合照摆上嚟$ V& [8 y1 f9 e. }; l
kevinchan 发表于 2010-5-3 20:17

' }' y( Z; S, B+ G7 x" L' P1 o# P6 e

! V. o# [7 \- W: K6 d$ \# V9 b    你吾出现咩?

Kiver 发表于 2010-5-3 21:23:14 | 显示全部楼层
不好意思 我的手机悲剧的像数很小 影到也很模糊 而且还要看社长和牛牛的意思& c+ @* F/ m0 S' T( ]# o& b
masato 发表于 2010-5-3 20:35
1 g1 [# ]( j& ~9 i4 p) P- @. T% d9 @
" n- u" X1 ?  p- H+ y- t9 W5 A1 Y
' m/ r! D" T0 O% E
    每年我们都有影
5 [7 X: C9 a3 W+ \8 n1 [2 |但不会公开的咯~~
/ g6 A+ s) w# T呵呵~``

kevinchan 发表于 2010-5-3 21:24:02 | 显示全部楼层
你吾出现咩?
! S: P4 i6 K! B1 C# W8 yKiver 发表于 2010-5-3 21:04
我讲得出呢句话就表明咗我唔会出现啦