今日有无人去漫展啊?

moschino 发布于2010-5-2 21:01 4196 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kiver 发表于 2010-5-2 21:48:57 | 显示全部楼层
好彩你无去,里面全部逼人,其中有部分相喺场外影的··里面其实地方不多·······真喺唔喺 ...
# E: }6 E$ M8 bmoschino 发表于 2010-5-2 21:43
" k* ^: y( h0 l* }3 S( d
, h4 T) F# {$ _1 E

, |" f! \! L) H, [6 v    现在感觉YACA的展不是太值得一去的
- t" m! U3 D! w8 B' `. |& B因为从07年起就缩水了
- `& ?: e) U& y5 E& d门票也一年比一年贵
) T# ]! Z  W9 b5 J* t" v: z开场时间一年比一年少' y3 p, J4 {) N0 {" U, Y" C
" M2 d6 n/ O# Y7 r
还是去些起码有3天或以上的展会好点9 Y+ [) O' `! o& ]0 b4 K) M
这样不至于太失望咯
/ f+ Z' z7 a  B; c
2 K, }, W: X8 {特别我地依D吾系广州的人
4 y/ W# }! |' v: ^去一趟门票+路费+一餐起码一个人的消费都要成百`~(依家的门票贵了太多)

kental 发表于 2010-5-2 21:51:08 | 显示全部楼层
COS爱德华同山治个两个都好搞笑喔!好似雀街话斋,某黑衣的相特别多,楼主系系咩距呢!

moschino 发表于 2010-5-2 21:54:09 | 显示全部楼层
现在感觉YACA的展不是太值得一去的
- t2 `# x% S$ i, O因为从07年起就缩水了  @; P1 p4 X7 S/ W8 z  f# d
门票也一年比一年贵
* R" p4 Y6 E  w6 M2 R+ M+ A开场时间一年比 .... a( P7 }1 o; S4 j0 v
Kiver 发表于 2010-5-2 21:48

% b3 o: [# R6 \- j% T  _1 W% j  q+ E, O
& V& [: ?; a6 ?8 z6 s+ Q' U
    喺啊,而家好似越来越差,我都觉得以后只去ACG那个算了,起码人地30蚊的门票还有5蚊现金券可以用,但YACA就乜都无,今日舞台又差,音响又差,咁你今日去左个文化节可能更多嘢睇

chrisrex 发表于 2010-5-2 21:59:15 | 显示全部楼层
男性都系中意睇波多啲~~

基拉杰特 发表于 2010-5-2 22:01:16 | 显示全部楼层
难道看都COS30都不算贵啦!不过那些COS基本都很雷人!好看在于人而不是COS的效果!某黑衣女!

Kiver 发表于 2010-5-2 22:24:46 | 显示全部楼层
喺啊,而家好似越来越差,我都觉得以后只去ACG那个算了,起码人地30蚊的门票还有5蚊现金券可以用 ...  {* ]5 x* W4 e- @
moschino 发表于 2010-5-2 21:54

" A) v3 Y9 t+ q1 e; d+ ?% L" R" ?1 ?- H8 t7 ^4 W0 [
( D4 J) B5 J4 T0 T
    布场不合理
# _$ @4 j# f! i人又多
8 B/ M3 y" X3 H1 A; X) w- e2 V5 a; j
睇人头多D

jie007 发表于 2010-5-2 22:50:24 | 显示全部楼层
: w' I5 J8 e; h5 H, s# W
唉..无钱就要系屋企茂..

lych 发表于 2010-5-2 22:59:42 | 显示全部楼层
去影左咁多相返黎,真是辛苦晒了~~~~

lych 发表于 2010-5-2 23:11:17 | 显示全部楼层
喺啊,而家好似越来越差,我都觉得以后只去ACG那个算了,起码人地30蚊的门票还有5蚊现金券可以用 ...
( R& ^; T& G) Y( qmoschino 发表于 2010-5-2 21:54
. Z  x- ], z: x+ r* T+ I, A) V
漫展我都是中意去ACG,起码多野睇D,仲有场地大D,节目多D,去漫展主要都是睇舞台嘅~~~~
' y" Q/ a9 \  e3 T' ZACG门票好似系25蚊啊,09年现金券好似缩水变成3蚊了~~~~ 唔好意思,吐槽了。

aaron81 发表于 2010-5-2 23:28:24 | 显示全部楼层
的确很麻麻~

attackfu 发表于 2010-5-2 23:44:36 | 显示全部楼层
每次去漫展看到东方团都很有喜感~~~

Milanor 发表于 2010-5-2 23:49:55 | 显示全部楼层
好少去漫展
. ?; J0 W3 Z5 T' }- J不过觉得唔错~~