今日的ACG漫展有无人去啊?

moschino 发布于2010-10-2 22:34 1723 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
6 a! c, k7 U& V! L% O. }% \
9 E+ Z; [% }6 M+ K- g今日有无人去ACG漫展啊?( i' L$ ~% x; I5 L
我哋都算早去,10点半去到,去到先知道原来9点就开门,以为10点先开,结果排左9个字终于买到票,真系超多人啊3 m. b3 _% t! u* p' A. P, y
由于人多,我哋睇嘢又睇得慢,睇到关门都未睇晒所有嘢,不过全身已经行到腰酸骨痛
0 X/ m$ c& Y: {8 v1 {我果架本来已经有少少坏嘅相机今日连个影相按键都烂左,仲跌埋,搞到后来影唔到相,结果今日影得好少,而且效果真喺
3 K- q2 u* i- c* [8 M. @3 O好唔掂·······而家俾大家睇下我乱影一通嘅劣质相先··········迟下等我朋友发埋佢果D,我再放埋上嚟~ : B0 C2 P9 H6 O3 j  Y  `: t$ v: W

呢度其实未算龙尾,只系中段左右

呢度其实未算龙尾,只系中段左右

多人

多人
DSC08440.JPG DSC08418.JPG DSC08419.JPG DSC08421.JPG

风云

风云

门票

门票
DSC08430.JPG DSC08432.JPG DSC08438.JPG DSC08439.JPG DSC08441.JPG DSC08447.JPG DSC08448.JPG DSC08450.JPG DSC08453.JPG DSC08455.JPG DSC08457.JPG DSC08458.JPG DSC08461.JPG DSC08462.JPG DSC08464.JPG DSC08465.JPG DSC08466.JPG DSC08467.JPG DSC08469.JPG DSC08471.JPG DSC08472.JPG DSC08474.JPG DSC08475.JPG DSC08476.JPG DSC08478.JPG DSC08486.JPG

立体大雄屋企

立体大雄屋企
DSC08523.JPG DSC08524.JPG DSC08528.JPG DSC08530.JPG DSC08531.JPG DSC08556.JPG DSC08567.JPG DSC08572.JPG DSC08578.JPG 二楼望落去劲多人

二楼

二楼
DSC08584.JPG DSC08585.JPG DSC08586.JPG DSC08587.JPG

小loli

小loli
DSC08591.JPG DSC08593.JPG DSC08595.JPG DSC08597.JPG DSC08598.JPG DSC08599.JPG DSC08602.JPG DSC08603.JPG DSC08604.JPG DSC08606.JPG DSC08608.JPG DSC08610.JPG DSC08611.JPG DSC08612.JPG DSC08613.JPG DSC08614.JPG DSC08616.JPG DSC08617.JPG DSC08619.JPG DSC08620.JPG DSC08629.JPG

好多人

好多人

已有(26)人评论

Kiver 发表于 2010-10-2 22:37:23 | 显示全部楼层
原来甘多人去左~~~~' h. I& B# A& d3 F
3 ~$ E" }) [1 P0 |# q& ?
可惜我只见牛牛一人~~

基拉杰特 发表于 2010-10-2 22:44:53 | 显示全部楼层
有的COS还真雷

Kiver 发表于 2010-10-2 22:46:07 | 显示全部楼层
楼主是不是收埋很多精品未发?

lych 发表于 2010-10-2 22:46:18 | 显示全部楼层
本牛进来报到~~~~
' F1 ~1 K8 x# W6 S: X, M) T* D' f那个龙尾骗人的~~~~

lqyy2k 发表于 2010-10-2 22:47:15 | 显示全部楼层
有D相都唔错....

Kiver 发表于 2010-10-2 22:48:24 | 显示全部楼层
牛牛D相几时放出来~~~

moschino 发表于 2010-10-2 22:50:42 | 显示全部楼层
楼主是不是收埋很多精品未发?- U% H1 w' k4 t' d, v
Kiver 发表于 2010-10-2 22:46

- z& U  }' u0 M% `* \, @( i; K+ E- T7 i# _

/ j& k$ M* q& f1 S- k4 c- }: [$ w    乱影一通,无咩精品,有嘅话肯定晒出嚟·········不过喺米每日限发图,仲有D发唔到·····

Kiver 发表于 2010-10-2 22:51:33 | 显示全部楼层
乱影一通,无咩精品,有嘅话肯定晒出嚟·········不过喺米每日限发图,仲有D发唔到··· ...
- y& V: ~, }3 L$ |9 B  q3 Y5 Lmoschino 发表于 2010-10-2 22:50
5 b# l# @% w) |& S7 U) I9 a" x

6 l. @! Z$ H! W6 H, @9 g/ c1 n; S
    应该未到上限伽??

moschino 发表于 2010-10-2 22:51:49 | 显示全部楼层
本牛进来报到~~~~
8 w0 u& y" F% ]4 {7 m3 y+ H" L, N那个龙尾骗人的~~~~* q6 t( p( x5 b' E
lych 发表于 2010-10-2 22:46

9 {, x! ^$ G7 S* R$ e( T% F( {2 p" m7 q! L  M2 f3 F
5 j' i* X, f4 f
    同意啊!以为到铁栏就喺转弯,岂不知排到出马路仲要兜鬼咁远!!!

Kiver 发表于 2010-10-2 22:53:29 | 显示全部楼层
乱影一通,无咩精品,有嘅话肯定晒出嚟·········不过喺米每日限发图,仲有D发唔到··· ...
- p- ~" p0 a3 q9 emoschino 发表于 2010-10-2 22:50
8 k# a& E7 M$ l$ h  J5 n. z
/ I2 `- E8 \9 R& J7 ^' v
( w# P/ n, w! h7 V* V* j- i
    人太多8 t8 k& y1 m7 i
我都系乱影一通的
- I$ K! t5 O# U( v/ b. B& E! S$ s' W4 n5 Z- v, p: F8 B
我的仲好吾好放出来啊~~ ; g  y* V% j7 W" A/ U
600张杂菜`~~

masato 发表于 2010-10-2 22:54:31 | 显示全部楼层
- -我被所有网友抛弃的路过 牛牛和社长不给力啊 我穿那衣服穿了半日都不找到 没办法了

123下一页