[其它更多] 边位玩PSP架?有问题想请教

kanatam 发布于2011-8-3 00:49 2514 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
* s- A" M, c/ j$ }3 X; E! C8 O% r- b
话说我部P仔买咗有几年,但係唔知点将D GAME 整落去P度,例如战神哩只GAME。我睇过个网址 http://gow.tgbus.com/news/2010/10/24/11511620942.shtml 好似冇中文版 ,而且D人留言,都好似话下载咗後玩唔到.
1 |2 L+ F% N3 V+ w6 W我部P是2000,
" Y) N1 {5 k% ]8 e, S  f2 s6 H0 V( Z5 C$ U, B! U' p

已有(27)人评论

七咲逢 发表于 2011-8-3 00:55:55 | 显示全部楼层
将个游戏放落去一个叫ISO既文件夹度

chrisrex 发表于 2011-8-3 00:58:21 | 显示全部楼层
咩game?新game要新系统+破解补丁

我冇野讲 发表于 2011-8-3 01:01:40 | 显示全部楼层
你台机系咩系统啊,按一楼的做法就行了

我冇野讲 发表于 2011-8-3 01:02:17 | 显示全部楼层
战神我都爆机了,有中文版噶

lkm337490 发表于 2011-8-3 02:03:36 | 显示全部楼层
看型號吧~ 你是1000、2000、3000?

cuterinoa 发表于 2011-8-3 03:34:00 | 显示全部楼层
最重要睇系乜机种
& s9 ]4 y, O* S5 ~3 o0 W# p/ h1000机种 同 2000机种 可以用 5.50 prome-45 m, C$ ]" g! L3 H, @! n: Z
3000机种 有 4个唔同系统 5.03 prome-4 同埋 6.20 PRO-B8 / 6.35 PRO-B8 / 6.39 PRO-B8
  v9 X5 O" S$ l' _如果3000机种最好就系用 5.03 prome-4
, O! x6 s/ B& A( J0 Z- p" s
7 g5 g0 ?0 B& A$ |' e+ i" M2 S去 System Setting > System information 睇系乜系统先啦~!!

aubert22 发表于 2011-8-3 09:04:06 | 显示全部楼层
晕~你系米用破解系统嘎?用官方系统梗系玩唔到翻版啦~~1 _/ M) d( s- d
战神有出中文,两部都有~~# p" [/ l  S) K3 l' C
你有去TGbus应该好易懂啫~~
* D$ z) l- g8 ]9 g) b' \. |http://psp.tgbus.com/
6 q' e, z! K( _0 z$ H, y+ c睇右手边破解等教程吧~~4 L3 K. y  p, y5 K0 \8 D+ O
我台系大红战神版2000限量版~

notoo 发表于 2011-8-3 10:18:11 | 显示全部楼层
( Z( h% d# `% U; T0 z/ L3 |
9 B3 s8 X) ]% g& P; D& c& h: i/ ]作为以前tgbus  p区版主的我低调的路过

kwanyeung 发表于 2011-8-3 12:26:13 | 显示全部楼层
作为以前tgbus  p区版主的我低调的路过* v. V0 R5 s4 b2 y* K: h* ~* T
notoo 发表于 2011-8-3 10:18

3 m* ]+ t# {- m3 [果然夠晒低調。

山夆亻子 发表于 2011-8-3 12:33:18 | 显示全部楼层
作为以前tgbus  p区版主的我低调的路过
8 @- c" o7 V) X2 n6 q( Bnotoo 发表于 2011-8-3 10:18
5 \, s6 \1 A6 B4 `
. G. N& j; @" l' b$ \. X4 L
, ^  }: j% T# U: h7 J
    果然够低调+1

kanatam 发表于 2011-8-3 13:01:48 | 显示全部楼层
最重要睇系乜机种 1 W% {$ U* A7 V9 G
1000机种 同 2000机种 可以用 5.50 prome-4- ^( ?$ ]4 P0 X% O# u( {
3000机种 有 4个唔同系统 5.03 prome-4 同 ...( h: G# p9 t: f: r; g
cuterinoa 发表于 2011-8-3 03:34
6 K1 }1 K8 e, Q$ B
9 E$ Q% x* {( Q/ T6 @" [* N
6 ~8 [6 a( u3 p* w
    我部是2000 , 至於 5 .50PROME-4 有咩用?唔係 直接将只GAME放落去就得啦咩?

123下一页