[每日闲聊] 國際聲樂組合Metro 演唱Beyond"海闊天空"容祖兒“我的骄傲”

moschino 发布于2010-7-8 20:06 1081 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
; {# d, O$ R  v( d" `6 s
9 A9 t+ d/ ^* e唔知道大家有无睇过呢?
  v7 A9 ?% p' }8 n# K5 l5 {# Z- D我觉得唱得几好
8 r* e1 i6 ]% p/ C& \' ~4 ^
" c4 Q4 E+ l+ O海闊天空
! k9 y5 r, g9 [, Z
+ y+ H$ W6 v1 ]6 v# |8 V( S/ }- M- a

: ?( m- C) E* @& R, W$ T- {1 J《我的骄傲》,前半段英文,后面粤语
5 `  k+ X* Q+ {$ C& Q2 Z6 ^) o- g" V% y: k3 e" Z6 B

已有(17)人评论

Milanor 发表于 2010-7-8 20:09:12 | 显示全部楼层
第二首未听过~~

aaron81 发表于 2010-7-8 20:17:19 | 显示全部楼层
两首歌都几吾错,带出新鲜感~

基拉杰特 发表于 2010-7-8 20:17:22 | 显示全部楼层
又来迟了!!

基拉杰特 发表于 2010-7-8 20:19:03 | 显示全部楼层
唱的还不错嘛

timaousi 发表于 2010-7-8 20:21:25 | 显示全部楼层
我觉得好唔错!老外竟然都可以唱得甘好!

kevinchan 发表于 2010-7-8 21:21:56 | 显示全部楼层
之前已经有人发过呢个视频了,现在重复了,不过算了,可能好多人未睇过

lovepx 发表于 2010-7-8 21:27:41 | 显示全部楼层
回复 2# Milanor
* E0 K; g, U" v# y5 ]4 v+ F; n. z* Q' R6 _+ Y5 g

6 Q4 Q! E" m+ N; U2 J, N' K& H    第二首冇听过??6 |, A% R# Q/ j  E8 w
    好似係祖儿噶/ M" M  N- V; z/ R2 x+ T
    的确唱得好好

kental 发表于 2010-7-8 22:11:01 | 显示全部楼层
看过了,定系之前已经发过呢?!忘记了!

eegbook 发表于 2010-7-8 22:23:19 | 显示全部楼层
真系唱得好好~~~比某D北佬唱得好太多嘞。3 ?6 }; }* k" J! _/ Y! e) W; X, U/ ~

# Y& G0 b8 G8 u1 \, f还有就系,佢地个Beat真系好对现在嘅新品味。

kevinchan 发表于 2010-7-8 22:44:33 | 显示全部楼层
两首歌都係新感觉,呢个组合肯定仲会出其他粤语歌

moschino 发表于 2010-7-8 23:00:25 | 显示全部楼层
之前已经有人发过呢个视频了,现在重复了,不过算了,可能好多人未睇过
3 t5 C: t; b$ U& r" Xkevinchan 发表于 2010-7-8 21:21
% g" O+ N# `- l! T1 J
3 q" \$ n* Y- ?8 ?' d; {+ A
' f8 K1 r, f6 B: }, w: ?
    哎呀,原来已经发过啦,我失策了

12下一页