[每日闲聊] 國際聲樂組合Metro 演唱Beyond"海闊天空"容祖兒“我的骄傲”

moschino 发布于2010-7-8 20:06 1084 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aaron81 发表于 2010-7-8 23:01:31 | 显示全部楼层
再入来听过一次~

moschino 发表于 2010-7-8 23:01:31 | 显示全部楼层
真系唱得好好~~~比某D北佬唱得好太多嘞。
9 `' {9 y" p( {4 v& m2 Z( P& D+ s  j! z& V2 g$ |& w, h
还有就系,佢地个Beat真系好对现在嘅新品味。+ V/ o- o  b( Y$ q- H5 o2 N
eegbook 发表于 2010-7-8 22:23
- ~1 W! n- z: l; W' u: s

5 U# `0 q! ^6 {6 A: T' m  q
# @" c* ]9 z5 ^& g# S0 W& N    同意啊,粤语几标准······真喺比外省人发音仲标准

kevinchan 发表于 2010-7-8 23:15:06 | 显示全部楼层
哎呀,原来已经发过啦,我失策了; L# s* y5 D/ v( k0 `/ ]6 @
moschino 发表于 2010-7-8 23:00
# o6 W! R5 c& a6 P
. ]! x$ r3 K: x  |1 Q" c

. b, C. k& d" {/ C    我知道你无心重复的,你係有心分享而已

cao0422c 发表于 2010-7-9 09:56:28 | 显示全部楼层

6 J+ ?( W( T& t2 k' ]2 v有D咁嘅事...
8 r0 ~% o3 X6 U# B不过果个国际组合个“嘟嘟嘟~~”好烦
; N+ \# u0 T; b  q" a! C唔通呢个“嘟嘟嘟”系佢地嘅特色?

fate1357 发表于 2010-7-9 10:01:39 | 显示全部楼层
不错 好听

volcan 发表于 2010-7-9 11:31:18 | 显示全部楼层
强大啊
! H1 W% T+ S3 Q# I; E外国人比中国人要唱得好啊" ^/ M, y5 c: V8 ]- A! \
当然原唱除外