今日有无人去漫展啊?

moschino 发布于2010-5-2 21:01 4195 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]

0 J" }" S5 m3 e) T* V; z2 [今次个漫展真喺好差,场地细,里面又热,差D“局”晕我,好多人,中途出外面休息左一阵,因为要控制人流,要系外面等左个几钟先准入返去,而且感觉今次YACA好似扼钱咁,30蚊张门票完全唔值得,无道嘢睇,里面只喺D小摊档卖下嘢,真喺失望,连D coser想稳个地方影下相都无,所以都无咩点影到相。跟住俾大家睇下今日影到的仅有部分相片,都喺乱影一通的,希望唔好见笑。$ ~! h7 P! V' p" l+ C1 h
4 U4 L. N( J" A0 j  s! e# [

% m  s4 N& z* H, h3 U
8 l/ C! L6 K& P' C) S2 T

评分

Kiver + 6 + 64 + 2 精品文章

已有(61)人评论

moschino 发表于 2010-5-2 21:04:22 | 显示全部楼层
哎呀,惨啦,原来D相发到咁混乱,请见谅···········

heita 发表于 2010-5-2 21:10:20 | 显示全部楼层
你D相的确好混乱  各种伪娘乱入  肉牛满面~~~TTVTT

kevinchan 发表于 2010-5-2 21:11:10 | 显示全部楼层
某个黑衣女很......占咗好多张相啵

Kiver 发表于 2010-5-2 21:13:08 | 显示全部楼层
今次个漫展真喺好差,场地细,里面又热,差D“局”晕我,好多人,中途出外面休息左一阵,因为要控制人流,要 ..." E) O0 s+ R4 h+ N. m6 Y1 _
moschino 发表于 2010-5-2 21:01

0 t. g+ v8 r) M) g
9 h% `0 M/ N9 f' D. A+ t* z1 V; c+ g. Q
    30元甘贵门票0 A" u) `" M6 x4 P
不过个展得一天
5 ]  g$ A  R, ~, p我觉得吾会好得去边~~( G  v4 P2 L0 P' |; f! M3 o: _& o

! n5 U( I% ]1 h. n- n, N6 W& [# f今天也忙
9 s: R* n+ q/ p2 M所以我没有去~~

Kiver 发表于 2010-5-2 21:13:31 | 显示全部楼层
今次个漫展真喺好差,场地细,里面又热,差D“局”晕我,好多人,中途出外面休息左一阵,因为要控制人流,要 ...: g& O9 ?- Z4 D' `4 G
moschino 发表于 2010-5-2 21:01

) e/ q* Q' o  E% i( k, j' t- U6 v# E1 w) p
) t6 d. C8 \* A- d+ _
    但从图中我看个场又好似比我想像中大`~

wjr5200 发表于 2010-5-2 21:26:23 | 显示全部楼层
有部分图雷到我了

Kiver 发表于 2010-5-2 21:31:05 | 显示全部楼层
有部分图雷到我了
& w$ S  M( m8 R! S# V% Uwjr5200 发表于 2010-5-2 21:26

4 ~% K; o( S6 K, p2 U# T' ]$ B2 z0 [% ?
, i: L" W6 a# L/ L/ F/ k' [2 I
. d- N: b: e* r" n' {: q2 Z    边张边张?

moschino 发表于 2010-5-2 21:41:22 | 显示全部楼层
你D相的确好混乱  各种伪娘乱入  肉牛满面~~~TTVTT
) `# r  F1 e, U5 z- xheita 发表于 2010-5-2 21:10
" x  e* |  P4 Q! s* G

& P2 s; h- R6 y5 `4 }$ c
9 P( L2 g3 u1 W  Y    我都唔知道做咩变成咁,明明一张张按顺序传的,但结果一出,希望高层帮手修改下··········

moschino 发表于 2010-5-2 21:42:24 | 显示全部楼层
某个黑衣女很......占咗好多张相啵! A7 L0 S& x: x% @# h
kevinchan 发表于 2010-5-2 21:11
! j' ^" A0 n5 y5 g" u( w8 _

1 a1 r( e# [+ c" n$ ?  x( j; g  X! i  E4 X
    无可否认,呢个摊位两名姐姐仔好吸引眼球,好多男士拍照~~~~~

moschino 发表于 2010-5-2 21:43:50 | 显示全部楼层
30元甘贵门票4 Y7 I# R5 b2 Q' }5 q5 N" V
不过个展得一天) _: G# a  _7 n' g; e; d: f. y
我觉得吾会好得去边~~
4 D2 F' g7 A/ F/ d- @1 b" J
: W* O" O, b3 w今天也忙4 d4 }; |) x& z1 p2 p6 L0 @
所以我没有去~~$ \0 J# j1 m3 K4 V$ g6 M/ M, J3 e
Kiver 发表于 2010-5-2 21:13

' x/ B) \9 y, w! t& T
, U/ V& o/ y% P2 K# x8 `: N
% C( p+ D4 B) T- @* m    好彩你无去,里面全部逼人,其中有部分相喺场外影的··里面其实地方不多·······真喺唔喺咁值得去~

Kiver 发表于 2010-5-2 21:46:24 | 显示全部楼层
好彩你无去,里面全部逼人,其中有部分相喺场外影的··里面其实地方不多·······真喺唔喺 ...
7 W8 R/ t5 A, ~) Smoschino 发表于 2010-5-2 21:43
* U2 ^6 e; |% I8 l. A
" S$ u- K8 H0 O1 ?8 l4 m1 {  A* [

% f* s  _+ z( F* v& B4 O3 l    我去我地那边千灯湖
) H: h: m$ \( ?$ d  b" _南海文化节
3 n8 k) G& I4 }过十万人地场
- E( t+ o& ~% V- P: P& D6 r
, C& ^* f( L/ U& A7 G0 B人山人海也十分恐怖~~