今日有无人去漫展啊?

moschino 发布于2010-5-2 21:01 4197 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-5-3 01:09:23 | 显示全部楼层
男性都系中意睇波多啲~~0 U: a4 I4 J7 |" h9 F
chrisrex 发表于 2010-5-2 21:59
你都几直接啵!

masato 发表于 2010-5-3 03:50:28 | 显示全部楼层

+ v( R1 {3 K, C* a2 W6 e. d- -我就年去5、1的最怄气 {:5_318:}
: y/ T5 a6 i) \/ ^5 W/ A8 s2 A今年貌似YAC旧戏重演
0 ?) B  Y" Y* z& P4 X不过门票又贵左

9 e( O1 H: c" u5 F6 P4 \/ ^1 n同牛牛一样 去漫展就是为了看节目 没节目去漫展的小摊不如自己去找店子还比较好7 \( a6 x- b& r( r' y
就像社长说的那样 不是广州人去广州看一次漫展很出血 我车程就两个钟以上
9 _) N, f  [/ ]( t2 C: F" i, S/ R  v如果每次都像YACA这样搞还真会对漫展失去兴趣
. c: Q# A% j9 j' N/ T# S" W. y和楼主说的一样 这样搞下去只能期待ACG了
2 `) h" \  G& q# k; J5 E5 q# u) }; J1 O
PS:图片很多妖(双关) 楼主辛苦了 伪娘什么的不好看的没啥最要紧的是自己有爱 = =总之去漫展看COS就是要吐槽 就是要有喜感 嘛那
/ w$ p6 S  t, r: G# x8 _顺带一提 希望今年ACG节目比去年更多 希望今年能去到了 去到和网友聚聚 还有人有兴趣吗

srta 发表于 2010-5-3 07:55:12 | 显示全部楼层
一句講細 冇靚女

Kiver 发表于 2010-5-3 08:23:29 | 显示全部楼层
- -我就年去5、1的最怄气 - k7 H2 k6 N7 Y2 ?9 s7 p3 u
今年貌似YAC旧戏重演, Z" M$ j. X: x# Z
不过门票又贵左
5 @: @# X; k& D) T+ _7 {同牛牛一样 去漫 ...% a4 F' c5 a4 m5 z: K, Z; _
masato 发表于 2010-5-3 03:50

1 [" G4 l/ _. ^
2 e) E  t9 n! Q0 o# s
5 R( }( ]8 A3 y    ACG,我同牛牛地应该都会出现既~

kevinchan 发表于 2010-5-3 08:24:52 | 显示全部楼层
肥版月野兔,成人版爱德华

masato 发表于 2010-5-3 08:47:27 | 显示全部楼层
ACG,我同牛牛地应该都会出现既~8 }% S% A+ h" Z" y8 I
Kiver 发表于 2010-5-3 08:23
: b# N) u$ L( J5 {& q3 \
9 B, q5 i' s0 F  c
  k" I; c8 a' H! c+ t1 Z+ z; e
    希望我去的那天能看见社长和牛牛了  到时再约个时间

chrisrex 发表于 2010-5-3 09:32:18 | 显示全部楼层
肥版月野兔,成人版爱德华" x& @4 u! W: R
kevinchan 发表于 2010-5-3 08:24 AM
% S0 q0 N( J  s& ], F: Q

8 P. N$ q# ^, c' A! ^4 r) l) b$ R. [! K% |. L* Y7 x: f
    所以我真系睇唔出佢哋cos紧边个

moschino 发表于 2010-5-3 13:16:31 | 显示全部楼层
COS爱德华同山治个两个都好搞笑喔!好似雀街话斋,某黑衣的相特别多,楼主系系咩距呢!* Y$ B% ]+ A7 w0 j$ e7 x
kental 发表于 2010-5-2 21:51

- S) C* o3 X" R- c; m; l
3 E7 F+ R4 Z* f+ H2 B/ m1 |: j2 u# b( }" j2 n$ ^
    sanji的其实不错,爱德华果个真喺几搞笑,黑衣女那个真的

moschino 发表于 2010-5-3 13:17:40 | 显示全部楼层
漫展我都是中意去ACG,起码多野睇D,仲有场地大D,节目多D,去漫展主要都是睇舞台嘅~~~~
# O5 a. ?; X! D* {, k! AACG门票好似系2 ...
, I7 ^. H- ~' T8 M+ C0 Flych 发表于 2010-5-2 23:11
8 c  q# R9 |, [/ t. W

1 T( J5 V7 s2 |; }% m5 n2 `. G  p1 A$ k$ r) F, M! g0 r9 E
    对啊,但今次呢个舞台无咩野睇,好失望,ACG起码环境好好多

moschino 发表于 2010-5-3 13:20:15 | 显示全部楼层
- -我就年去5、1的最怄气 , i! y. l  G8 s9 g& `* N: ^
今年貌似YAC旧戏重演
% D6 D& m5 i5 {8 @1 N9 V- ?不过门票又贵左4 g. G7 Y2 |+ C7 L) h7 S
同牛牛一样 去漫 .... _& E5 e7 B/ T1 B+ P7 M; X* a
masato 发表于 2010-5-3 03:50
3 O- _. Z9 z2 _# S/ w  I  M( u

U7 y/ G! y" m/ q0 t: z
8 j) A# {" ~- E    其实我都有一两年无去YACA的了,今次去完彻底失望

moschino 发表于 2010-5-3 13:21:40 | 显示全部楼层
肥版月野兔,成人版爱德华. t+ ~7 i* z6 l* q% G
kevinchan 发表于 2010-5-3 08:24
0 O( l) L, E3 ~3 T$ P9 V
2 Y: R% E1 j1 m. G" ~- ~

3 ?+ \7 Z4 i+ H. a  B" x' H    你形容爱德华形容得很贴切,当时其实我多少因为佢老成才影佢嘅,但佢嘅身高都交足功课

vivigm 发表于 2010-5-3 13:44:59 | 显示全部楼层
讲开又讲~我都未去果漫展!!!