[新闻资讯] 南京老妇脱裤打晕交警

moschino 发布于2010-8-4 19:16 2040 次浏览 38 位用户参与讨论     [复制分享主题]

h: \0 k4 ^6 F$ C0 I0 e& R$ H" V8 S4 V  X* r
严重嘅黄色暴力事件啊,头先喺新闻见到,咁嘅事都有·····你打还打,除条皮带就算,居然除晒,真系·····丧咖! ) x! t0 U* {" s8 `6 ~8 u8 A
但其实我睇左几次都睇唔到点样打到个交警,不过可能喺皮带个扣击中

已有(38)人评论

熊猫仔 发表于 2010-8-4 19:22:52 | 显示全部楼层
不能怪交警,更不能怪那老妇,一切都喺社会嘅错~~~  k: I. Z- P+ H7 l0 v' J( N9 g
老人为左养仔,日挨夜挨~6 p  P% o$ i0 k% Z" |6 A
如果社会保障制度足够,老人就唔需要挨得咁辛苦,就唔需要为生计而发烂炸...

ks128 发表于 2010-8-4 19:24:47 | 显示全部楼层
老实说,能怪谁呢

timaousi 发表于 2010-8-4 19:25:36 | 显示全部楼层
我唔知道講乜嘢好!

ks128 发表于 2010-8-4 19:28:11 | 显示全部楼层
应该庆幸遇到的不是城管!

zjt 发表于 2010-8-4 19:29:25 | 显示全部楼层
对我来说,现在的交警等于变相的土匪强盗

基拉杰特 发表于 2010-8-4 19:37:46 | 显示全部楼层
所谓国泰而民安!出现这些事不用说原因!明眼人一看就知

ayimei 发表于 2010-8-4 19:52:34 | 显示全部楼层
那警察维持那姿势好久哦..........

kenhai74 发表于 2010-8-4 19:57:51 | 显示全部楼层
无语啊,一切都喺社会的错!悲哀.............................

ayimei 发表于 2010-8-4 20:00:04 | 显示全部楼层
无语啊,一切都喺社会的错!悲哀.............................
0 L5 l) m7 V& L; \  Dkenhai74 发表于 2010-8-4 19:57

. ~1 X, _0 d% ]7 l. P5 S
1 Z, G5 X, B2 d8 |3 h3 o; D
2 f: ?; j0 w: R& a: J  x    但系头先..交警之所以出现!系因为距架三轮撞到人先wor.....

wjr5200 发表于 2010-8-4 20:11:51 | 显示全部楼层
很黄很暴力

lovepx 发表于 2010-8-4 20:12:57 | 显示全部楼层
我觉得哩啲事正係会起中国发生咯~" V4 J, T7 V! t, h! S! T7 o! d
佢使5使除晒啊~我觉得哩个先係重点啊!
% M! r% _" _, i7 O* v5 B总觉得有啲中国人嘅素质真系好有问题,总觉得係因为人多造成

1234下一页