[I T 资讯] 兩者有乜分別?

abc-like 发布于2010-4-3 03:33 5029 次浏览 75 位用户参与讨论     [复制分享主题]
價錢又差唔多, 邊只好d?

CPUAMD 速龙II X3 425   490   AMD Athlon II X2 245/ (HK$450低電壓)

AMD-Athlon II X3 425[低電壓]

7 Z, A: U+ C: |
0 m6 j9 x6 ~# Q1 q
file:///C:/DOCUME~1/ADMINI~1/LOCALS~1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.jpgHK$550
AM3 / 1.5MB
Socket: AM3
L2 Cache: 1.5MB

AMD Athlon II X2 250/盒装

AMD AM3 X2 DUAL CORE ADX250OCGQ X250(BOX,低電壓) file:///C:/DOCUME~1/ADMINI~1/LOCALS~1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.jpgfile:///C:/DOCUME~1/ADMINI~1/LOCALS~1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gifHK$517

: j* ^/ o$ ~8 [, ~/ G5 `% G2 h" Z
Socket: AM3

已有(75)人评论

abc-like 发表于 2010-4-3 03:35:36 | 显示全部楼层
) e$ e6 I0 ^& w& }% y! f, z
- V' N. g. ]# F2 j+ V+ E, \5 ?但我都唔見有AMD Athlon II X2 250報價既? 大陸先有貨??

maplep 发表于 2010-4-3 03:46:00 | 显示全部楼层
最贵最好~~~^_^。。。我不会分= =

kevinchan 发表于 2010-4-3 06:22:29 | 显示全部楼层
我会选择X3 425,性价比高啊

ttsti 发表于 2010-4-3 13:30:49 | 显示全部楼层
前一排买佐粒AMD Athlon II X2 240只要340蚊,好低买!

abc-like 发表于 2010-4-3 14:43:13 | 显示全部楼层
但佢x2同x3差幾遠?
前一排买佐粒AMD Athlon II X2 240只要340蚊,好低买!6 O) m( E; e8 I4 s
ttsti 发表于 2010-4-3 13:30

漫步雲端 发表于 2010-4-3 17:55:53 | 显示全部楼层
x3大概快过x2百分之20左右...系我嘅话我会贵少少买AMD Athlon II X4 630

grostcar 发表于 2010-4-4 00:06:58 | 显示全部楼层
我都係唔識分呢D, A7 K- y. B. w! H  H8 }4 A" M
多數都係買之前問下店舖的人

kevinchan 发表于 2010-4-4 00:49:43 | 显示全部楼层
我都係唔識分呢D
7 K1 N: C+ @* j. q多數都係買之前問下店舖的人! E' k( {+ \$ h
grostcar 发表于 2010-4-4 00:06
有无试过畀人忽悠过呢?哈哈

abc-like 发表于 2010-4-4 06:15:39 | 显示全部楼层
咁又唔駛行咁快, 用者都唔識打機- U# g9 k0 J: G3 f1 d6 R
你要粒630黎做乜?
x3大概快过x2百分之20左右...系我嘅话我会贵少少买AMD Athlon II X4 630
* |) D9 ]; U: z慢步云端 发表于 2010-4-3 17:55

kevinchan 发表于 2010-4-4 06:28:49 | 显示全部楼层
咁又唔駛行咁快, 用者都唔識打機
. t7 {1 f, D- o" r1 M/ r( m你要粒630黎做乜?# y% v( ^, ]/ k" z, L
abc-like 发表于 2010-4-4 06:15
经常运行多任务就梗係越多核心越好啦!所以选4核唔错啊,都唔係贵好多啫,100多元

漫步雲端 发表于 2010-4-4 09:07:54 | 显示全部楼层
咁又唔駛行咁快, 用者都唔識打機
: t9 t4 h. B- {1 w  ~7 t# s你要粒630黎做乜?% S4 }7 ~9 [- }5 a; H( x6 F+ z
abc-like 发表于 2010-4-4 06:15

3 q  \( @/ b) B4 ?& |8 ?0 s& Y1 G# ^
四核唔一定要用来打机噶~~压片 看高清 多任务运行...现在还买双核好似有D笨