跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [單集試睇][花漾明星/偶像宣言/星夢天使/Kirarin][TVB粵日合成版][Divx-MKV][第一集]

kwanyeung 发布于2010-2-28 07:44 4590 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2010-2-28 11:35:12 | 显示全部楼层
同埋呢。。TVB好小會換主角配音。。。除非個配音員過檔嘅者。。: B+ [% f* X" [! K9 ]

8 c8 ~$ p' z0 J! B5 s9 ~( P( D今次日本換左SHIPS嘅配音係因為嫌之前果2個太老,換2個後生啲組一隊現實版嘅SHIPS,不過配音質素就差左好多了。

maplep 发表于 2010-2-28 11:40:48 | 显示全部楼层
感觉用TVB当片源也能咯。。。高清度差不多一样。。

kwanyeung 发表于 2010-2-28 12:01:04 | 显示全部楼层
感觉用TVB当片源也能咯。。。高清度差不多一样。。1 @+ d  m! S, G& o% t
maplep 发表于 2010-2-28 11:40
始終係RMVB。。同埋TVB成日有鬼影。。唔知係ON9兄壓錯定點。成日都有。。- u- Y6 J! ]: c) X7 K

- E* f. N) F1 D$ D但日版就唔會有囉。。同埋依個係DIVX版嘅TVRIP,相信X264嘅DVDRIP好好多。。不過我都要番香港買隻睇吓點樣先。

huang 发表于 2010-2-28 12:54:01 | 显示全部楼层
无咩时间混网了,支持一下啦

q3891 发表于 2010-3-1 11:08:06 | 显示全部楼层
我睇画面确实系好过录影版、不过都吾算清晰、又有150集。....好难合

alam 发表于 2010-3-1 11:17:28 | 显示全部楼层
Thank you for sharing the best cartoon!

kwanyeung 发表于 2010-3-1 11:18:38 | 显示全部楼层
我睇画面确实系好过录影版、不过都吾算清晰、又有150集。....好难合
6 [: M' N9 T" f; X6 O& Gq3891 发表于 2010-3-1 11:08
150集我合都冇所謂。。有愛就得。就係RAW係TVRIP,又要係DIVX。。好唔滿意。。所以冇心機合。。
0 k$ q/ @# s" q( Q9 M) x我要買一隻台版DVD睇吓繁體字幕係內歁定係內掛。。如果係內掛嘅話儲$買,當然仲要睇吓畫質如何。

gigi12345 发表于 2010-3-5 18:48:41 | 显示全部楼层
proud of you

Ace0210 发表于 2010-3-5 20:09:46 | 显示全部楼层
點解多數都是出台版2 y# j9 q$ H' B5 R% f5 T) Y' H' h/ ^
港版無人出@@""

maplep 发表于 2010-3-5 20:35:49 | 显示全部楼层
名变多了,还以为是新贴

kwanyeung 发表于 2010-3-6 05:19:55 | 显示全部楼层
點解多數都是出台版4 X$ i/ t6 ^' J
港版無人出@@""
, X! h* f: o" r% |Ace0210 发表于 2010-3-5 20:09
咁始終台灣多代理商。。人口又多啲。。
4 i9 t- s! A3 ]8 n. y/ h就算有港版都唔會係TVB粵語,DVD粵語。

leafir 发表于 2010-3-6 08:57:46 | 显示全部楼层
日版?那就要看看跟美版有什么不同了