[其它更多] 一齐来晒一晒你嘅四驱车

GavinDX 发布于2010-1-21 10:16 5829 次浏览 81 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-1-27 21:13:44 | 显示全部楼层
我都無玩好耐~不過都有留意新出既四驅(日本),有時都心郁郁想買幾部做收蔵!
# v. x7 J5 [* ~( pmzmk2 发表于 2010-1-26 20:49
有钱我都想买啊,可惜...

183334257 发表于 2010-1-28 01:16:15 | 显示全部楼层
有钱我都想买啊,可惜...
+ Z, w. s" c+ @! F. {kevinchan 发表于 2010-1-27 21:13
( x' u: @  j6 I; S- |) F' ^
8 B; f. M* [5 O$ z
高达模型,四驱车模型,雷神,皇,呢D模型我都好想买..
, f+ R! H* ^6 N: f( B+ [& u+ w  \可惜钱财有限

kevinchan 发表于 2010-1-28 01:18:15 | 显示全部楼层
高达模型,四驱车模型,雷神,皇,呢D模型我都好想买... h- r9 b2 n0 P% P
可惜钱财有限
: M0 @6 I; b8 Q  X4 J! v& Z7 u183334257 发表于 2010-1-28 01:16
龙珠嘅手办,好想买翻几个,太吸引啦

Ace0210 发表于 2010-1-28 02:14:53 | 显示全部楼层
龙珠嘅手办,好想买翻几个,太吸引啦
. f% v) `% i- vkevinchan 发表于 2010-1-28 01:18
$ j2 g' W- Y' G/ Q  _5 c

b# E% N( w- \5 F& P& D; \. X# W我想買哂勇者王3G全酆機體

183334257 发表于 2010-1-28 08:38:34 | 显示全部楼层
我想買哂勇者王3G全酆機體
8 t7 m) d4 |/ H" C3 k0 v0 }, D6 wAce0210 发表于 2010-1-28 02:14
3 A; d! a  A  M$ E4 e, w1 p8 n& K
: j: g/ J, @# y- }
对,依家唔知边度仲有勇者的模型卖呢,好想买

GavinDX 发表于 2010-1-29 15:19:12 | 显示全部楼层
今日玩左下N年前嘅四驱兄弟PS版游戏,画面差到冇野好讲。。。。。
5 G2 V. s! I; O" _) I7 y& j不过都唔怪得咁多,当年嘅水平系咁上下。但好多方面都做得唔好。3 [7 Y6 p, S6 }' F
如果用宜家嘅技术再按照动画入面D车嘅特性咁去做成游戏,相信会好玩好多。

kevinchan 发表于 2010-1-29 18:26:33 | 显示全部楼层
以为楼上话攞翻啲车出黎玩添!!原来系玩游戏...不过我真係未玩过

GavinDX 发表于 2010-1-29 19:23:11 | 显示全部楼层
以为楼上话攞翻啲车出黎玩添!!原来系玩游戏...不过我真係未玩过
6 e" ?6 q% X7 D$ ]8 ?6 X" Ckevinchan 发表于 2010-1-29 18:26
' |1 ]/ Z; u1 Z$ v" ?( M
只游戏一般,而且全部日文。。。。。。好在睇左几年日语动画,有小部分日语都可以大概听得明。: l) H% `' k2 f, q% o% g. z
其实以迷你四驱车为题材做出来嘅游戏,可玩性可以好高,如果宜家整个新版出来,肯定唔错。

kevinchan 发表于 2010-1-29 20:44:54 | 显示全部楼层
只游戏一般,而且全部日文。。。。。。好在睇左几年日语动画,有小部分日语都可以大概听得明。
. {8 S# ]! ]+ M. e: x8 r( g其实以迷你四驱车为题材做出来嘅游戏,可玩性可以好高,如果宜家整个新版出来,肯定唔错。1 I4 P+ {7 M- I* ^0 O
GavinDX 发表于 2010-1-29 19:23
以前读小学时玩日文版宠物小精灵,不过宜家已经唔识睇啲日文啦!应该话唔记得晒啲意思!四驱车游戏,期待有人发掘到啦!

云之由 发表于 2010-1-29 22:37:55 | 显示全部楼层
当年我地果度时不时举办四驱车比赛,有次我中罗到区三等奖哦!
: ^- M* k# |  ]# A7 y2 l+ E% a; n0 v1 s7 ~果时我系我地小学四驱车队队长,不过只系名义上既
8 j" H7 |5 T0 N# E- ?/ ?7 G1 a林起都觉得好有趣

kevinchan 发表于 2010-1-30 23:31:22 | 显示全部楼层
当年我地果度时不时举办四驱车比赛,有次我中罗到区三等奖哦!
  `: J. J  b1 f2 K$ G5 i$ b) }% i果时我系我地小学四驱车队队长,不过只系名义上既
) L& w% Q% a, b& Z林起都觉得好有趣
, g4 ?6 n3 p8 C$ }云之由 发表于 2010-1-29 22:37
我读小时时学校从来无提起过呢D嘢,你哋真係好

ldq741 发表于 2010-1-31 11:24:50 | 显示全部楼层
小車好型啊···