[其它更多] 一齐来晒一晒你嘅四驱车

GavinDX 发布于2010-1-21 10:16 5831 次浏览 81 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kyo1983 发表于 2010-1-21 14:50:24 | 显示全部楼层
正版好鬼貴~
& s1 Q: l% S( V8 z當年7,8十蚊部
$ z( J$ Q5 S( h: E( p( sAce0210 发表于 2010-1-21 13:44

" K4 f& A; F6 X# t) p
/ v6 i9 p  b' H( m我哋读书买既时候,普通个D都要40+吧,好D既要成百蚊部,如果改埋装就仲贵下tim

K棋 发表于 2010-1-21 16:29:19 | 显示全部楼层
高达啊、四驱车啊净係睇过人玩: S% X) I$ |0 A. T! B4 c. W
屋企唔畀买

183334257 发表于 2010-1-21 16:29:45 | 显示全部楼层
后来转行买双钻,20蚊一部的

GavinDX 发表于 2010-1-21 16:47:05 | 显示全部楼层
后来转行买双钻,20蚊一部的
, w* P0 [1 S% U6 A1 D& S% e183334257 发表于 2010-1-21 16:29
3 X" Y1 {( |% r% N
系啊,双钻基本上都系20蚊一部,有少数15蚊一部。' R2 R/ L& D1 M% _
当年系我个镇,无论你有钱定冇钱,你都只能够买到双钻,冇双星卖。因为D人消费水平太低,所以冇人卖双星呢D正品。

183334257 发表于 2010-1-21 17:44:49 | 显示全部楼层
双星投资大啊,除左买个壳,仲要另外买马达; X9 c  {; U3 `, B
果阵的双钻都还可以,贴纸都几好,个全黑的马达又还可以

GavinDX 发表于 2010-1-21 17:59:31 | 显示全部楼层
双星投资大啊,除左买个壳,仲要另外买马达
8 T' O  N6 Z' d果阵的双钻都还可以,贴纸都几好,个全黑的马达又还可以  ]5 S6 y6 z* V$ T6 S
183334257 发表于 2010-1-21 17:44
! G$ {+ M6 }+ A
双钻自带嘅黑色马达确实尚算可以嘅,不过其实我都冇乜点实际体会到,因为我买呢架冒牌新火鸟ZMC嘅时候,已经系四驱车时代嘅末期,都未点体会过玩四驱车当中嘅乐趣就已经冇赛道比我去玩,可以讲系一个遗憾。

183334257 发表于 2010-1-21 18:05:34 | 显示全部楼层
双钻自带嘅黑色马达确实尚算可以嘅,不过其实我都冇乜点实际体会到,因为我买呢架冒牌新火鸟ZMC嘅时候,已经系四驱车时代嘅末期,都未点体会过玩四驱车当中嘅乐趣就已经冇赛道比我去玩,可以讲系一个遗憾。
* R0 b( O9 I( }6 F9 nGavinDX 发表于 2010-1-21 17:59

4 |) v6 v, |0 S4 U9 T
6 d7 [% N& `, ^+ K7 C唔系呢,其实我觉得玩四驱车最大乐趣就系自己去整架车,由买翻来果刻到完成成部车,系最爽的,仲有,我好中意贴四驱车外壳贴纸的,哈哈
' P2 k8 D. v# F  ^' ]$ k反而我觉得晚赛道唔系咁爽呢,睇住距行,除非可以好似四驱兄弟里面咁玩比赛,哈哈! S  w3 a- G2 N& N$ l& Z
有时同人斗快都几爽咖

tony79 发表于 2010-1-21 18:43:56 | 显示全部楼层
经典!!!

freedom16 发表于 2010-1-21 21:59:38 | 显示全部楼层
我只是记得我最后一部四驱车是旋风麦金琳~!

kevinchan 发表于 2010-1-22 01:17:14 | 显示全部楼层
我最后接触四驱车係初三,其实都几好玩噶,尤其系一班人斗车

ngyan1600 发表于 2010-1-22 03:14:30 | 显示全部楼层
可能香港好D啦....我係香港既四驅兄弟既1~3代愛車都係35$部,第4代40$(而家....都係炒價了,網拍要120$+
" U" S7 |/ w5 [6 h' u而MAX系的當年都40~45$了,而家80$+左右吧

183334257 发表于 2010-1-22 10:14:20 | 显示全部楼层
依家都系买翻来珍藏了,我谂玩的人应该唔多7 z* G$ R; J/ V" ^! K' I) D, x
其实我都好想买翻来珍藏,四驱兄弟同埋高智能方程式既赛车# B/ u; t4 _8 b! L* ]
边度有卖?