跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原创] [天堂之吻] [粵日双语][1280x720] [DivX] [更新完毕]

aubert22 发布于2010-1-15 11:52 7734 次浏览 78 位用户参与讨论     [复制分享主题]
/ v) b4 C& g  O% U( R3 U) {# ^# v* F0 j+ r9 b: U/ w
★片      名★ 天堂之吻. E8 K7 H: J8 v; L
★影片格式★ MKV2 h' ?& E. `3 k+ \1 C. E
★视频编码★ DivX
1 K7 @; K; V7 j) N# q
★分 辨 率★ 1280x720
! i: Q& q) f* j, A★大      小★ 300多M
) P- z0 Q& l) G★死档日期★ 2年无人下自动死档8 h. r4 u5 D! e* Z# r
★语言字幕★ 粤语 日语~TVB繁体 简繁体0 ~& ]1 w, n9 o. Y  X  F
★音频格式★ 粤语MP3 日语MP3

: I& R! D9 x: @9 `9 F1 W% n' K★储存空间★ MU
8 r7 H6 ^. B9 {! W3 |. f欢迎转载,请标明出处
  O% `' Q+ l8 s! a应某人(越南妹)强烈要求下,不得不合嘅一部 ~本来我系对呢部嘢无乜爱,但合落貌似都几好睇,话晒得12话,睇下都无所谓~片源下得比较辛苦,好怕区唔郁,不过王天不负有心人,挂左几晚通宵终于搞掂 ~粤语音频系幽助版,但第二话某处有爆格,无左几秒,就用左on9版嘅过场白之后嘅内容补上~内容基本上无cut,出奇地J2竟然无加速,不过有D过场白成日cut DD,好烦,而且口型系我最怕调嘅果种(超细微),睇到眼都斗鸡咁滞 ~
% N1 ?' v( E; u& _" Q2 |
' K7 @4 D9 R& a# I8 Y8 N9 ^1 L; T9 V- ]4 N4 M( n
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(78)人评论

chip 发表于 2010-1-15 11:52:47 | 显示全部楼层
去罗沙发先,收了

评分

aubert-22 + 10 GX沙发~

183334257 发表于 2010-1-15 12:32:09 | 显示全部楼层
迟左天...无左个沙发

天才不二 发表于 2010-1-15 12:47:03 | 显示全部楼层
终于等到720P合成板了

hikaruyin 发表于 2010-1-15 13:35:57 | 显示全部楼层
雖然不看,但也支持下啦

aubert22 发表于 2010-1-15 13:45:10 | 显示全部楼层
终于等到720P合成板了
! t1 ]( e1 m9 U, n. e, R天才不二 发表于 2010-1-15 12:47

% J8 u, ]( H1 m& s; b( H& A( Z" }我唔明点解系DivX~奇怪~

天才不二 发表于 2010-1-15 13:56:26 | 显示全部楼层
x264就更好了

aubert22 发表于 2010-1-15 13:59:58 | 显示全部楼层
x264就更好了2 c! V5 Q. G7 b) b3 L  J' `
天才不二 发表于 2010-1-15 13:56
0 p: c. h2 F% S  A9 k+ |* m  O: K$ ]6 B
DivX再转x264我个人觉得质量始终唔好,WMA又唔同,所以无转~

darrennsz 发表于 2010-1-15 14:12:33 | 显示全部楼层
support aubert bro 合成板 hehe

ttsti 发表于 2010-1-15 14:33:15 | 显示全部楼层
昨晚先下佐录影版今日先睇到合成版,吾知下吾下好!!

kof008 发表于 2010-1-15 14:49:05 | 显示全部楼层
720P合成版太好了 DIVX也要收下

kevinchan 发表于 2010-1-15 15:10:51 | 显示全部楼层
纯支持!" q$ n4 H9 _8 {" `1 ^: G, i
PS:VN妹妹有福了,水猫帮你合成