跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [原創DVDRIP+合成][魔法騎士][ATV粵日語合成版][繁簡字幕][X264-MKV][更新至25集]

kwanyeung 发布于2010-1-2 09:38 16758 次浏览 213 位用户参与讨论     [复制分享主题]
YM 发表于 2010-1-2 21:26:29 | 显示全部楼层
魔法騎士经典作品合成咁正一定支持多谢分享啊。

huang 发表于 2010-1-2 21:31:28 | 显示全部楼层
过段时间再下,N多野要下

kevinchan 发表于 2010-1-2 22:33:33 | 显示全部楼层
出产都唔讲声啊~第一话放住喺度先~唔得闲下其他~
' r1 `' R" s, P! v% O102638331 发表于 2010-1-2 16:04
乜D人咁中意copy人地嘅内容?

lmf1127 发表于 2010-1-3 00:11:42 | 显示全部楼层
以前冇睇过~下 睇睇先~

maplep 发表于 2010-1-3 00:20:06 | 显示全部楼层
出产都唔讲声啊~第一话放住喺度先~唔得闲下其他~
5 y0 i7 J. \6 V102638331 发表于 2010-1-2 16:04

8 d5 {$ m. ]# M% {
: C- _. \, C3 A( }5 M; a喜欢灌水...因为他来自三水

天使之风 发表于 2010-1-3 00:27:18 | 显示全部楼层
[em40刚重电驴仔上拖完MKV版。。来到这里就看到合成版了。。天啊。。

kevinchan 发表于 2010-1-3 02:00:37 | 显示全部楼层
[em40刚重电驴仔上拖完MKV版。。来到这里就看到合成版了。。天啊。。" W: q+ p8 o  l  S# I' a
天使之风 发表于 2010-1-3 00:27
係度拖多次係啦!反正你多的是时间

kwanyeung 发表于 2010-1-3 02:13:48 | 显示全部楼层
[em40刚重电驴仔上拖完MKV版。。来到这里就看到合成版了。。天啊。。$ R' T  d. c4 K
天使之风 发表于 2010-1-3 00:27
你唔好彩。不過你中意可以KEEP住你自己個版。我畀音頻都可以。不過畫質我覺得當然我果個好小小啦。

kwanyeung 发表于 2010-1-3 02:14:31 | 显示全部楼层
哈哈--我遲下自己合
1 v( r' q+ @% x1 Nngyan1600 发表于 2010-1-2 20:24
你又話個片源冇我果個咁好,點自己合?

mcnynbajay 发表于 2010-1-3 06:22:10 | 显示全部楼层
我想問下,DVD鏡像里的視頻文件系乜編碼的?3 i2 q1 a' m) L" V' j0 N8 J

% I7 ]! O( Y. \% E還有哩三集的音頻系咪取自細的老虎兄的校正音頻定自己再修正?
; O! i" N  a5 c
但相信我依套DVDRIP係全網上最清。唔信自己比較網上DVDRIP

/ u; I6 e& N( e, S3 J+ g我覺得WMV編碼500M大都算好清嘅了~論性價比來講,你優勝d~~~

kwanyeung 发表于 2010-1-3 06:57:51 | 显示全部楼层
我想問下,DVD鏡像里的視頻文件系乜編碼的?7 g3 k" P' d7 i

3 J1 o6 f0 |& S& Z* p還有哩三集的音頻系咪取自細的老虎兄的校正音頻定自己再修正?: A6 f, o6 ^' J) o

# G" J* m7 Y5 _  S4 v我覺得WMV編碼500M大都算好清嘅了~論性價比來講,你優勝d~~~5 U' J+ |& w/ N$ H' r8 C
mcnynbajay 发表于 2010-1-3 06:22
我都下唔到納米盤。唔知道佢合成點。
6 S  `4 h' {9 s, L4 O: U- A7 h
/ ~7 h5 {( I9 L3 L! b: t$ L3 T0 k8 ?# D5 C* R
至於DVD係咩編碼我唔知啦。總之就一定係原裝日版D9壓。
1 c0 R+ J( f+ y* H0 K1 [
' E# L/ p" O7 ~( U  I$ W. L第1-10集壓得差啲。。11集之後會比較好。

Ace0210 发表于 2010-1-3 07:39:17 | 显示全部楼层
唔知你有無rave呢??