跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][小小雪精靈/小天使糖糖][TVB粵語日語合成版][繁簡字幕][x264-MKV][1-24集完]

kwanyeung 发布于2009-12-13 13:10 10756 次浏览 106 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-12-14 00:03:18 | 显示全部楼层
$ S+ Q5 U- n6 e- G2 O5 H: ]% C
会唔会经常有纯音乐嘅地方,如果多,咁你都cut和接都几辛苦啵!0 \' @$ A! H: w/ _2 F! X2 Z2 j
循例都要讲句,支持啊,KY兄加油3 p' {$ \2 ]1 r. ?# S3 `
kevinchan 发表于 2009-12-13 23:11
純音樂嘅地方有時有啦。。不過如果播一陣就有對白就唔會修補架啦。但只係高音音樂啦。。如果聽起嚟唔刺耳就廢事搞。好曬時間。

huang 发表于 2009-12-14 00:08:38 | 显示全部楼层
有新片源,不过我一集都未下得到,

kwanyeung 发表于 2009-12-14 00:36:11 | 显示全部楼层
有新片源,不过我一集都未下得到,  N+ U- G* i1 }' a( M1 W9 a
huang 发表于 2009-12-14 00:08
你指依個嗎??
$ O" U# \5 L" w# F# a( j7 O; @" [! m
$ P9 Q; [% H8 N% Z
ちっちゃな雪使いシュガー #18 「おまつり、ワッホー!」.mp4
5 R1 V. S: D9 l' g3 Z& |! d8 n6 {* f3 n217,509,414 bytes* Z4 D# Z7 T$ D$ F8 T
4d115b058e73b5dac693ff397949f0ba6cdbfbe3+ @7 Z/ M- ]2 o( l0 }# z$ o2 H) F

. Y8 ^( H9 Q- N) i
3 d6 x: n- s4 O! {* T
9 Z% q- f, {! [. s& r
如果係依個就唔洗下啦,畀PSP用架。。。
( H; ^3 `' @5 U, o% _0 k! }' f5 q9 L0 \- n8 k

6 a% g: e5 T3 w% S- Q定係依個?
  @9 ^$ r( ~- E4 r( o+ b0 K! ]5 Z1 G) _% d- R" k" r8 {+ T8 Q
# p" g! s; U- }% C0 S
[アニメ DVD] ちっちゃな雪使いシュガー 第23話「ミューレンブルクの小さな奇跡」(848X480 WMV9 QB93 LameVBR).avi/ S6 `% d7 H( A# @5 k5 r. T
依個WMV9應該都唔方好啦。。。
. U) S! Z9 |) M* i2 X) N* ]% B2 U- ^5 i
% O+ ]* c% K4 O
& b5 R7 Q& i7 r( K1 f! Z$ L
9 b7 N; Y, S) [. q$ l! _3 {3 X
仲有一個DVD片源,我下過一集。質素都係麻麻啊。。
5 @: u$ w( U# q$ U! p2 p" w/ x8 x" z" E* C) i0 @- r- B
! Z# W1 q; J) w# b8 I
定係你啲新片源唔係SHARE?

kwanyeung 发表于 2009-12-14 02:38:27 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2009-12-14 02:42 编辑 , f& g8 {0 S' B! p' O- L0 f8 V

, ]5 P7 d7 h! L2 G- ?其實我喺SHARE掛緊ISO了,如果掛得完我自己壓好過了。。, ]! e/ P! Y7 [/ @& v
* S% w3 n" ]9 a% l3 k1 D* W0 p
不過機會好微,通常會冇種呢。。。6 T2 I3 X  e0 W. M+ a
SHARE真係好慢。。8 O5 @% Q$ X" y# z; ^- I+ ]" Z

" U$ j- K! o5 l& ^0 H如果真係掛得完,H大叔到時上傳音頻畀我可以嗎?唔想合多次了。

huang 发表于 2009-12-14 07:46:28 | 显示全部楼层
的确是WMV9版,清吾清吾知,见新野咩挂下罗,
- _/ |( p' f% ]( f, b% z音频无用,封成AVI一定有问题的

darrennsz 发表于 2009-12-14 08:55:02 | 显示全部楼层
support support

chongbo86 发表于 2009-12-14 09:01:31 | 显示全部楼层
原来系03年tvb播的.依家有合成真系好...

kwanyeung 发表于 2009-12-14 09:27:34 | 显示全部楼层
的确是WMV9版,清吾清吾知,见新野咩挂下罗,& q. J% z: Y! U5 [( ~  ~
音频无用,封成AVI一定有问题的
  N6 h9 |$ m( G  ahuang 发表于 2009-12-14 07:46
一般嚟講WMV9版係冇咩可能超越X264版的。。。/ S; d4 e/ w# Z$ f

: w& Q2 P! L" ?* E) W
  C* C2 \! E) @- V, \+ [' H& x依家ISO掛左20%了,睇下好唔好彩可以掛到另外果80%。。。
7 ]' O) E( }: F+ T$ _0 w既然音頻冇用咁我自己重合算了。。。

yzrivan 发表于 2009-12-14 11:22:51 | 显示全部楼层
支持支持~~~

kevinchan 发表于 2009-12-14 12:09:52 | 显示全部楼层
其實我喺SHARE掛緊ISO了,如果掛得完我自己壓好過了。。
  w9 j' ]& e( n* z
4 y1 L" t. Y8 f2 E不過機會好微,通常會冇種呢。。。$ c& O" P, r' L1 J! U0 p
SHARE真係好慢。。
. W: L, Q' V5 U5 W  m- I0 d0 ]$ ~0 |$ i
如果真係掛得完,H大叔到時上傳音頻畀我可以嗎?唔想合多次了。* K1 W# {+ ~" u  p* j' |+ |# M& M
kwanyeung 发表于 2009-12-14 02:38
如果个file係显示黄色字,咁就肯定可以下载完整,但一般白色字体嘅无乜可能完整下载了!
8 x& C6 Q. B9 Y以上所讲嘅我唔係百分百肯定,唔係想打击你!
4 Z' h, C, `# _# u8 {* n- ^7 R; ]因为我以前下ISO,经常下载到90几%...然后显示无源了= =跟住我继续挂咗一个月,郁都未郁过8 ?1 v4 U- M, q) p' g7 E
点都好,你试下先係啦!可能呢D嘢讲运气都唔定
! `6 y) c: D2 ~$ l7 \% X祝你成功啦!

venuschen 发表于 2009-12-14 12:28:47 | 显示全部楼层
好似睇过,重温下先

183334257 发表于 2009-12-14 22:52:22 | 显示全部楼层
我觉得呢种动画片就系要听TVB配音先至好听