跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原创] [KARAS 鸦] [粵日双语][1280x720+1920x1080] [h264 BDRip] 共6话 (更新完毕)

aubert22 发布于2009-11-1 10:12 8357 次浏览 117 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lsjhldy 发表于 2009-11-7 15:53:04 | 显示全部楼层
等你更新完毕再下载~~~

ihhm 发表于 2009-11-8 10:08:37 | 显示全部楼层
Thank you.

评分

ninaomu -15 -28 -4 回贴一句话打天下

aubert22 发表于 2009-11-8 12:28:35 | 显示全部楼层
更新完毕~

kwanyeung 发表于 2009-11-8 13:48:46 | 显示全部楼层
我想問1080果個附件係全集??????; ~  v5 p; d. e$ I& Y9 }+ x) g

7 \9 [( ^/ q) |仲有你打左2個都係第2集V2。第一個應該係第1集V2。

kwanyeung 发表于 2009-11-8 13:50:32 | 显示全部楼层
仲有1080P第2張圖同720P第2張圖好似唔同。難以比較。

aubert22 发表于 2009-11-8 13:54:27 | 显示全部楼层
我想問1080果個附件係全集??????) ]2 K' V% r4 Z6 [

+ k& j9 z* Y3 y1 [8 f( N仲有你打左2個都係第2集V2。第一個應該係第1集V2。
% F( f. |* p4 c9 n$ wkwanyeung 发表于 2009-11-8 13:48

6 B# \3 a7 V$ d! h/ }: |; O唔该提醒~
. B, y' L6 u9 y( b嗯,系全集~

aubert22 发表于 2009-11-8 13:55:05 | 显示全部楼层
仲有1080P第2張圖同720P第2張圖好似唔同。難以比較。
* B; W3 e  l5 c5 [) L* S4 fkwanyeung 发表于 2009-11-8 13:50
7 F* v5 n8 T3 G
只系背景果D挂鱼位置唔同啫,比较个百合灵就OK啦~

kwanyeung 发表于 2009-11-8 14:17:50 | 显示全部楼层
多謝先。收下1080P。。不過真係幾難啃=[  硬盤得番5%位。。8 j1 G& w& G8 s5 W+ g# s

- _2 E/ A+ V' F0 |4 ~2 {# V' @( u要快啲買個EHD先得。。

aubert22 发表于 2009-11-8 14:21:28 | 显示全部楼层
多謝先。收下1080P。。不過真係幾難啃=[  硬盤得番5%位。。
7 H4 I0 V1 Y, |; ?7 k/ H% c6 h. S
要快啲買個EHD先得。。
6 B4 p& ~2 q1 I& Jkwanyeung 发表于 2009-11-8 14:17

( z; @% I& y& j) v" d6 Z快D介绍下边只牌子移动硬盘好~

kevinchan 发表于 2009-11-8 14:24:11 | 显示全部楼层
咁快更新完!再嚟顶下先

kwanyeung 发表于 2009-11-8 14:33:31 | 显示全部楼层
快D介绍下边只牌子移动硬盘好~
0 ?4 v: J2 b, }8 `! Z0 U! X2 qaubert-22 发表于 2009-11-8 14:21

/ q! V: ^, k3 P) d' O9 s4 @我用開HITACHI。。但有啲人話唔好。我覺得OK。, T" `" \3 R+ c/ l
' I$ M. h- c0 D
SEAGATE K社好似講過話好嘈,唔好用。。
5 f. E$ o! z; `* Z- E7 ^# ~7 r5 l而WD 就中规中矩。。。。

aubert22 发表于 2009-11-8 15:25:18 | 显示全部楼层
我用開HITACHI。。但有啲人話唔好。我覺得OK。
# ?8 W% |9 q' |  H6 [  V/ {7 S6 {7 A4 ]
SEAGATE K社好似講過話好嘈,唔好用。。2 K# x# k/ S2 A  ^
而WD 就中规中矩。。。。
7 l6 Z4 M; q6 T+ B3 N: T/ |kwanyeung 发表于 2009-11-8 14:33

" {5 a0 ?& f/ h' G4 g5 Y; a我听人讲日立果D系组装,自己无出移动硬盘,系真定唔系啊??& n* I2 C% K  \* u. H. H
其实我都想买日立,但唔知点咁,好多人话假嘢多~~